• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş fikri olan?

yavsan

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
88
60
288
Arkadaşlar iyi akşamlar. Ben devlette öğretmenim eşimin ise şu an işi yok diyebiliriz. Malum dershaneler kapandı kamuda da çalışmadığı için sürekli bir iş imkanı yok. Şu an bir kaç özel ders öğrencisi var onlarla idare ediyor.
Aklımızda bir süredir ona uygun çalışabileceği bir iş kurma fikri var. Aklımıza çok farklı bir fikir gelmedi şu ana kadar. maksimum 50.000 TL sermaye ile ne iş yapabiliriz arkadaşlar sizce?
Şu an 50.000 nüfuslu bir ilçede yaşıyoruz. Eşim üniversite mezunu. Fikir vermenize yardımcı olur diye yazdım bunları. şimdiden teşekkür ederim :)

Kpss'ye hazirlansin.
En azindan egitimini almis bu isin.
Bilmediginiz isi yapmaniz cok zor bu şekilde 50.000 liradan da olmayın.

Çıraklığını yapmadığı işin patronu olmaya kalkmasın, tek tavsiyem bu. 50.000 tl den de olursunuz Allah korusun...
Etrafımda örneğini çok gördüm de, ondan yazıyorum, nolur yanlış anlamayın beni.

Üniversite mezunu da ne mezunu

Iktisat mu tıp mı biyoloji mi makina mı

Arkeoloji mi sanat tarihi mi

Yani üniversite mezunu olmak diye bir şey yok ki bölüm var

Bilmediği işi yaparsa batar. Ha derseniz olsun 50bin onemli degil tamam yapsin derim. Diger türlü zor.
Belki cevrenizde ne eksikse onunla ilgili bir seyler yapabilir.

Teşekkürler arkadaşlar değerli fikirleriniz için. Matematik mezunu kpss olmadı maalesef senelerdir.

Back
X