- 23 Ocak 2022
- 119
- 226
- 18
- Konu Sahibi adimizsoyadimiz
Kızlar merhaba iş ile ilgili fikir almak istiyorum sizden. Türkiye geneli turist gelme kapasitesi ilk 5 te olan bi yere cephe dükkan var. Şuan için biz dükkanı kullanacağız dedik. Dükkan 20 m2 civarında ama şuan için dükkanı nasıl değerlendireceğimiz konusunda emin değiliz bikaç fikrimiz var ama sizden güzel fikirler çıkıyor. Varmıdır fikriniz tavsiyeniz bizim düşündüklerimiz ayak üstü kahve çay tarzı bişeyler olabilir büfe olabilir yada gümüş bakır takı tarzı şeyler olabilir. Dükkan babalardan birisinin eşimin düzenli bırakamaycağı bi işi var ben evdeyim ama evden kendime bi iş düzeni kurdum yaklaşık 1,5 yılı geçti ona göre bi çevrem var ikimizde başında düzenli şekilde olamayız yani
Bu arada turist yerli ve yabancı covit döneminde tabi durgunlaştı ama hala geleni gideni var. Kiraya verilecekti ama ben önce kendimiz deneyelim sonrasında yapamazsak kiraya veririz dedim. Şuan yapım aşamasında bikaç aya biter sizin tavsiyeleriniz fikirleriniz varsa duymak isterim
Bu arada turist yerli ve yabancı covit döneminde tabi durgunlaştı ama hala geleni gideni var. Kiraya verilecekti ama ben önce kendimiz deneyelim sonrasında yapamazsak kiraya veririz dedim. Şuan yapım aşamasında bikaç aya biter sizin tavsiyeleriniz fikirleriniz varsa duymak isterim