İş bulamıyorum :(

Illa banka olsun demiyorum ama suan sartlari en uygun kurumsal olarak bankalar var maasida iyi . Cok yere basvuruyorum ama ya istedigim gibi olmuyo ya da ben kabul edilmiyorum . Evet cok karamsarim ama umutlu olsamda pek bir sey degistirmiyor. Biliyorum bu durumda olmamin en buyuk sebebi benim belki daha iyi egitimler almaliydim ama bazilarina bakiyorum universiteye bile gitmeden torpille cok iyi yerde olanlar sansta cok önemli diye dusunuyorum .

bence farklı alana yönelin şimdilik illa banka diye tututrsanız çok beklemek zorunda kalırsınız bunun piskolojisi çok zor

Bende işsizler ordusundayım insan kaynakları mezunuyum 2 yıllık ama iş bulamadım çok kötü bir psikoloji gerçekten

13-14 sene üzerine 4 gündür ben de işsizim
Ne olacagım belli değil
Zor günler yasıyorum:KK43:((

Cidden dogru soylemis 4 sene gecti ve hepimiz issisiz. Yanı benim neredeyse tum arkadaslarim bu modda o yuzden sorun bende diil diye dusunuyorum. Ama seninde dediğin gibi ev kızı oldum 4 sene bosuna mı okudum yanı cok sinir bir durum. Bir de ustune erkek aday arayan firmalar var başvuramiyorsun bile sinir oluyorum.
Canim merak ettim sende durumlar nasil insallah guzel bir is bulmussundur

Illa banka olsun demiyorum ama suan sartlari en uygun kurumsal olarak bankalar var maasida iyi . Cok yere basvuruyorum ama ya istedigim gibi olmuyo ya da ben kabul edilmiyorum . Evet cok karamsarim ama umutlu olsamda pek bir sey degistirmiyor. Biliyorum bu durumda olmamin en buyuk sebebi benim belki daha iyi egitimler almaliydim ama bazilarina bakiyorum universiteye bile gitmeden torpille cok iyi yerde olanlar sansta cok önemli diye dusunuyorum .
bende aynısını düşünüyorum bugün bir arkadaşın işe başladığını gördüm ve üzüldüm açıkçası ki kız lise mezunu ama torpille bir yerlere gelebilmiş.

bende aynısını düşünüyorum bugün bir arkadaşın işe başladığını gördüm ve üzüldüm açıkçası ki kız lise mezunu ama torpille bir yerlere gelebilmiş.
Bende oyle duyunca uzuluyorum belki ben yeterince kpss calismadim ama gece gunduz calisip atanamayanlar var haksizlik yani . Yok ki bi dayimiz amcamiz torpil yapsin . Allah Herkes icin hayirlisi nasip etsin :KK14:

Bende oyle duyunca uzuluyorum belki ben yeterince kpss calismadim ama gece gunduz calisip atanamayanlar var haksizlik yani . Yok ki bi dayimiz amcamiz torpil yapsin . Allah Herkes icin hayirlisi nasip etsin :KK14:
amin cnm bnde mezun olalı 8 ay oldu ama yok iş. gidiyorum görüşüyorum sizi arayacağız diyorlar dönüş yok

ben 5 yıldır özel bir bankada çalışıyorum.
ilk kez böyle birşey gördüm sizin bahsettiğiniz yani
1 yıl önce girdiğiniz ve sınavı geçemediğiniz durum sadece orayla ilgilidir diğer kurumları bağlamaz ki. başka bankalara başvuru yapıp mülakatlara sınavlara girme ve işe alınma hakkın elbette var ( tabi eğer çıkarılma nedeni iş ahlakı başka sebeplerden dolayı değilse çünkü insan kaynakları magazin gibi çalışıyor:)))

Başka bankaların açtığı sınavlara girebilirsiniz.
İibf mezunu olmanız hiçbir şekilde ayrıcalık değil.
Yabancı dil önemli.
Ayrıca bu mesleğe gönül verdim diyorsanız lisanslar ile diplomanızı güçlendirin.
Bes lisansı alın.
Bes ten de önemli spk nın en azından temel düzey lisansını alın.
Şu an finans piyasalarında üniversite mezunu olmaktan daha fazla aranan nitelikler var personel adaylarında.

5 yıl bankada çalışmış biri olarak bankayı hiç tavsiye etmem. Çalışma şartları çok yıpratıcı.Bir kaç sene sabredip kpss ,smmm v.b. ve daha önemlisi mutlu olacağınız bir işi yapmanız daha güzel olur.1-2-3 sene işsiz kalacaksınız belki ama çalışmaya başlayınca o iş sizin ömrünüzü alacak. Hem bu konuda hassasiyeti olanlar varsa diye yazıyorum bankada çalışmak caiz değil diye duydum tam emin değilim araştırın derim.
Bankada çalışırken kpss çalışmaya başladım ve çok dua etmiştim başka bir iş bulup bankadan ayrılabilmek için.Çok şükür kısmet oldu. Pek beklemiyordum ama kpss den iyi bir puan aldım ve şu an işimden çok şükür gayet memnunum. Çalışmamışım işkence çekmişim 5 yıl diyorum.

Kamu yönetimi mezunları formasyon alıp adalet dersi öğretmeni olabiliyorlar sanırım.Araştırabilirsiniz. Bir fikir...

X