İş bulamıyorum

birgariplikler_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2025
2
13
3
29
Merhaba okuduğum bölümle ilgili olarak atanamıyorum 90 + şeklinde atama puanları var onun dışında özeller de de minimum 5 senelik tecrübe istiyorlar verilen ücret de asgari ücretin bir tık üstü veya direk asgari ücret bir iş buldum görüşmeye gittim önce biz sizi ararız dediler bugün aradılar bu iş veteriner kliniği sabah 9 akşam 9 şeklinde yatan hayvanların temizliği bakımı kliniğin temizliği vakalarda yardım etme şeklinde bir iş anladığım kadarıyla aile işletmesi burası fakat ücret olarak 25 bin lira dendi yemeği konuştum yemek hakkında belli bir planları yok yol zaten bahsedilmedi siz ne dersiniz bu duruma

Yakın mı iş yeri ? izin günü var mı ?Yol ve yemeği detaylı konuşsaydınız .Biraz daha iş arayın isterseniz.Ya da burası evinize yakınsa yemek olayı da onlardansa ya da ayrı yemek ücretiniz varsa denenebilir aslında.Boş kalmazsınız.O ara yine başka işleri de araştırırsınız.Ne mezunuydunuz?

Şu an atanmak için tam olarak kaç puan gerekiyor 92-93 bandında ise bence yapılamayacak bir şey değil. Bu koşullara çalışmaktansa derslere odaklanıp atanıp kurtulmak daha iyi bir seçenek bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…