lise mezunuyum yenibiriş ve kariyer sitelerine 2 gün önce üyelik açtım hobilerimi bilgi ve becerilerimi ilgilendiğim iş dallarını gün içinde ne yaptığımı herşeyi yazdım kısaca tüm bilgileri eksiksiz en doğru şekilde doldurdum 2 günde 6 şirket aradı hepside bilinen sağlam şirketler iş görüşmesine çağırdılar bilgilerim onlar için uygunmuş maaş yol ssk yemek performans primi hepsini veriolar ama ben çalışmak istemiyorum sadece birgün lazım olabilr die doldurdum ben hiç başvuru yapmadığım halde arayıp görüşmek için çağırıyorlar hatta bazıları bugün gelin mutlaka görüşelim dediler
yani anlatmak istediğim bazı arkadaşlar iş bulamıyorum deyip üzülüyorlar ben aramadığım halde bu sitelere bilgilerimi eksiksiz doldurdum 2 günde 6 iş ayağıma geldi daha aramasınlar die az önce bilgilerimi sildim
sizde deneyin
ve eğer gerçekten çalışmak istiyorsanız çok fazla iş seçmeyin onunla uğraşamam bununla uğraşamam demeyin referanslarınız arttıkça çok iyi yerlerde çalışabilrsiniz zamanla
benimde ingilizcem yok sadece çok az çeviri yapabilrm o kadr kelime ve gramer bilgilerimle
ama en önemlisi bilgisayar sadece internete forumlara facebooka girmek bilgisyar bilmek değil
bir kursa yazılın ya da kitabını alın bir kaç ayda en fazla bilgisayarı bütün programalrı Adan Zye öğrenirsiniz bu da sizler için bir altın bilezik olur KKdaş arkadaşlarım
aslında istiyorum ama eşim şu an ihtiyaç yok evde sıkılıyorsan home office bakabilrsn dedi bende home office olarak çalışabileceğim iş istiyorum kendi başıma evimde ofis odası kurup bilgisayardan çalışmak istiyorum maaşı az olsun zamanım geçsin bunlardan aramadılar eğer arasaydıalr home office olarak mutlaka kabul edip giderdim görüşmeye
evi ofis olarak kullanmak, mesala bilgisayar başında yapılan işler için (tercümanlık, grafikerlik, web-editörlüğü, yazarlığı, muhasebe kaydı tutmak gibi işlerde) kendi evinizden iş yapmak demek.
evi ofis olarak kullanmak, mesala bilgisayar başında yapılan işler için (tercümanlık, grafikerlik, web-editörlüğü, yazarlığı, muhasebe kaydı tutmak gibi işlerde) kendi evinizden iş yapmak demek.
arkadaşım senin yerinde olmak isteyen bir çok kişi var ya keşke görüşmeye gitseydin ama seninde dediğin mantıklı. valla şuan senin yerinde olmak için can atıyorum inan bana ben de 2 yıldır tüm sitelere başvuru yapmama rağmen henüz bi telefon bile gelmedi .artık ümidimi kaybetme noktasına geliyorum galiba.buarada cv doldurmada beya iyisin sanırım bana da yardımcı olun kızlar artık çıkmaza giriyorum. ben mi bi yerlerde eksik bişeyler yapıyorum anlamadım gitti. ve ben önlisans mezunuyum aöf'dende işletme okuyorum 3 sınıftayım.bir çok insan bölümümü duydugunda senin bölümün çok geçerli çok iyi diyor ama ben hiç bir yararını göremedim nedense.
çok şanslıymışsn gerçekten. Ama şöylede acı bi gerçek var: bekledgn otobus geçmez ama senin otobus dışında bütün otobuslerin geçtigini görürsün. Bnde bekliyorum ama geçmiyo malesef. O dedigin sitelere bende kayıtlıyım ama tık yok. Buda hayatın bana attgı kazık işte...