• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş bankasında çalışan arkadaşlar bakarmısınız

sebboyyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
1.381
5
116
İstanbul
benim kuzenim istanbula gelcek is bankasında mülakat sınavına gircek eğerki kazanırsa orda çalışmaya başlayacak iş bankası mülakat sınavı sözlümü oluyor yoksa yazılımı zormu kaç soru çıkıyor arkdaslar bilgisi olan arkdaslar bilgilendirirmisiniz:56:

benim kuzenim istanbula gelcek is bankasında mülakat sınavına gircek eğerki kazanırsa orda çalışmaya başlayacak iş bankası mülakat sınavı sözlümü oluyor yoksa yazılımı zormu kaç soru çıkıyor arkdaslar bilgisi olan arkdaslar bilgilendirirmisiniz:56:

arkadaşım merhaba. konu baya eski ama.. bişey sormak istiyorum belki bi fikrin vardır. yarın iş bankası personeli olmak için evrak toplucam da bi forum sitesinden bişey okudum: göz rahatsızlığı olanları almıyorlarmış. doğru mudur? aslı astarı var mıdır?

arkadaşım merhaba. Konu baya eski ama.. Bişey sormak istiyorum belki bi fikrin vardır. Yarın iş bankası personeli olmak için evrak toplucam da bi forum sitesinden bişey okudum: Göz rahatsızlığı olanları almıyorlarmış. Doğru mudur? Aslı astarı var mıdır?

okonu hakkında bılgım yok bnm arkadaşımıda almadılar zaten suan kamuda öğretmen kendısı

Back