• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iş bankası memur alım sınavı??

Morfo

Nirvana
Pro Üye
29 Kasım 2009
7.073
66
683
42
İstanbul
işbankasında çalışan arkadaşlar ve daha önce bu sınava girip kazananlar..süreçler hakkında bilgilendirir misiniz?sınav c.tesi olucak yazılı sınav ve kişilik envanteri uygulanıcak.sonrasında mülakat tabi..işsizlikten nereye saldırcağımızı şaşırdık :gitme: fikir verirseniz sevinirim..

Kimse cevap yazmamis, bu konu benide ilgilendiriyor. Ben suan almanyada okuyorum 6 aylik bi staj yapmam gerekiyor.Bende ileride türkiyede yasicagim icin burada is bankasi var orada stajimi yapmak istiyorum.Türkiyeye gittigimde her basvuran sinavami girmesi lazim? Sadece deneme falan yapiyorlar diye biliyordum.Acaba burada yaptigim staj Türkiyede isime yararmi ?

Simdi burayi okuyunca yaramaz gibi geldi Türkiyedeki sinavlari gecebilcegimi düsünmüyorum..

işbankasında çalışan arkadaşlar ve daha önce bu sınava girip kazananlar..süreçler hakkında bilgilendirir misiniz?sınav c.tesi olucak yazılı sınav ve kişilik envanteri uygulanıcak.sonrasında mülakat tabi..işsizlikten nereye saldırcağımızı şaşırdık :gitme: fikir verirseniz sevinirim..

merhaba. konu bi hayli eski ama sormak istedim belki fikrin vardır diye. yarın evrak toplucam iş bankası için. bişey okudum bi forum sitesinden de iş bankası gözlerinde sorun olanları almıyormuş. var mıdır bunun aslı astarı

Back