iş arkadaşım sürekli gaz çıkarıyor

sibelkiss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
33
11
arkadaşlar özel bir firmada çalışıyorum.aynı odada olmadığım ama sürekli belge götürmek durumunda kaldığım adam sürekli gaz çıkarıyor o kadar tiksiniyorum ki anlatamam size,orada yani odada bir ikinci kişi daha var alışmış herhalde ama mesela adam benim odama fln çıkıyor benim dosyalarımı elliyor tiksiniyorum bana yakışmaz ki lütfen osurmayın mı diyeceğim.acayip bi kendine has da kokusu var zaten.

bir kere laf çarpıttım hiç oralı olmadı. bir diğer takım arkadaşına söyledim , benim problemim var biraz oradan demiş.Ha iyiymiş o zmn ya o salsın biz çekeriz.Var mı böyle bişi

dosyalarını ellemesiyle ne alakası var?
iş yerinde yapması kötü de, sonuçta siz de başka ortamlarda yapıyosunuz.
herkesten iğrenecek olsak nefes almayalım çünkü birilerinin vücudundan çıkan gazları soluyoruz :)

Hahaha
Ya bazı insanlar bunu alışkanlık haline getirip herkesin yanında rahat rahat yapıyorlar.
En sinir olduğum şeydir. Git tuvalete kardeşiimm!

Gaz maskesi önerisi iyiymiş katılıyorum

şöyle söyleyeyim aslında kişisel olarak da temiz değil,elleri tırnakları .daha fazla mide bulandırmak istemiyorum ama gaz en büyük problem şu anda.

Ahahah bugun bu konuları aynı anda karar veripmi açtınız? Biri sevgilim genital bölgesini temizlemiyo der, biri iş arkadasım kokarca... Napmamızı beklıyosum acaba ver mail adresini mail atalım hep beraber. Lutfen işe gelmeden gaz yapacak yiyeceklerden uZak durun, yanınınzda deodorant tasıyın! "Bir dost" diye ahahahaha

Odaya girdiğinde oda havasız mı ne gibi yada değişik bir koku var farkında mısınz tarzında saf ayağına yatıp belli ederim ben olsam

ne değişikmiş yav arkadaşlar bu gaz konularını printscreen yapıp face'de bazı sayfalarda paylaşıyorlar haberiniz olsun bitane daha vardı fake miydi hatırlamıyorum ama kocam gaz çıkarıyor yıkanmıyor yıkan dediğimde ağlıyor filan

çok muhatap olmak zorunda olduğun biri mi? bence üfff pöööf de gaz çıkarınca ?
Ayrıca kendine has kokusu var okuyunca midem bulandı ya

hastalık olabilir, ama dosyalara dokunmasıyla ne ilgisi var ki, gaz adamın elinden çıkmıyor, zaten ayrı odalardaymışsınız, onun hastalığı vardır

Uff midem bulandı sabah sabah, aklımda bızım apartmandaki gizemli sahıs geldı, kaç defa denk geldım, biri bir aroma sıkıyor asansore ama kım bulamadım:) kac kez 10. kata asansörsüz ındım, cıktım :)
Yazı asıcam sonunda, asansörü terk ederken,ne olur imzanızı bırakmayın diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…