iş arkadaşım sürekli gaz çıkarıyor

arkadaşlar özel bir firmada çalışıyorum.aynı odada olmadığım ama sürekli belge götürmek durumunda kaldığım adam sürekli gaz çıkarıyor o kadar tiksiniyorum ki anlatamam size,orada yani odada bir ikinci kişi daha var alışmış herhalde ama mesela adam benim odama fln çıkıyor benim dosyalarımı elliyor tiksiniyorum bana yakışmaz ki lütfen osurmayın mı diyeceğim.acayip bi kendine has da kokusu var zaten.
:KK53: o da neeee.... siz bencee onun odasına girdiğinizde elinizde oda parfümüü olsun.off çok havasız diye püskürtürsünüz etrafa.. amaanlıyodur da işine gelmiyodur

Alın bir oda kokusu ve otomatik pıslayan makinesinden 'Sizin odanızda hep bir koku var. Bu da size hediyem olsun' deyiver olsun bitsin.

allah allah baharla birlikte gaz artışı mı oluyor nedir.
dünde bizim ofisin oldugu binada asansorde biri salmış. öyle ki 13. kattan eksi beşe indik arada inenler binenler oldu. bide açıklıyoruz biz bindiğimizde bu koku vardı diye. oncak kat gezdik, indigimizde koku öylece asılı idi havada. bööyykk .. tamam hepimiz insanız gaz olur ama bari asansorde yapma ve adam- ya da kadın ! orası kapalı alan, dışarda bi yerde yapta gel :KK70:

öyle demeyin osuruk gerektiğinde candır .
Bir kere bir lokantada bozuk bir çorba içmiştim bilmeden.
Bir hafta şiş karınla gezdim.
Çok aradım o osuruğu.
İlaç filan kar etmemişti.
tamam şiş karında olmasın osurukta olmasın arkadaş öyle nefret ediyorum ki bu durumdan kendi kendime inkar ederek görmeden duymadan salarak geçti ömrüm bırak bi de başkasınınkini düşünemiyorum :KK70:

tamam şiş karında olmasın osurukta olmasın arkadaş öyle nefret ediyorum ki bu durumdan kendi kendime inkar ederek görmeden duymadan salarak geçti ömrüm bırak bi de başkasınınkini düşünemiyorum :KK70:
olur olmaz yerde yellenenlere ben de sinir oluyorum .
Küçücük odalarda yapıyorlar ya da asansörlerde.
bazen bilim adamı olup osuruk dedektörünü icat edesim geliyor .
O kadar sevmiyorum ben de .

olur olmaz yerde yellenenlere ben de sinir oluyorum .
Küçücük odalarda yapıyorlar ya da asansörlerde.
bazen bilim adamı olup osuruk dedektörünü icat edesim geliyor .
O kadar sevmiyorum ben de .
hele otobüste salıyolar ya
ay bayılıcam galiba :KK70:

arkadaşlar özel bir firmada çalışıyorum.aynı odada olmadığım ama sürekli belge götürmek durumunda kaldığım adam sürekli gaz çıkarıyor o kadar tiksiniyorum ki anlatamam size,orada yani odada bir ikinci kişi daha var alışmış herhalde ama mesela adam benim odama fln çıkıyor benim dosyalarımı elliyor tiksiniyorum bana yakışmaz ki lütfen osurmayın mı diyeceğim.acayip bi kendine has da kokusu var zaten.

ıyyyy iğrenç ya..işyerinde nasıl yapabiliyo

şu an benim için en güzel ses

üç aylık bebeğimin çıkardığı gaz sesi

bir ses bu kadar mı mutlu eder :KK70:

yapsın diye o kadar uğraşınca böyle oluyor:)))

bir osuruk kırk doktora bedelmiş arkadaşlar :KK70:
bence odasına girerken nefesinizi tutun. belki bir rahatsızlığı vardır.

X