arkadaşlar özel bir firmada çalışıyorum.aynı odada olmadığım ama sürekli belge götürmek durumunda kaldığım adam sürekli gaz çıkarıyor o kadar tiksiniyorum ki anlatamam size,orada yani odada bir ikinci kişi daha var alışmış herhalde ama mesela adam benim odama fln çıkıyor benim dosyalarımı elliyor tiksiniyorum bana yakışmaz ki lütfen osurmayın mı diyeceğim.acayip bi kendine has da kokusu var zaten.
öyle demeyin osuruk gerektiğinde candır .ya şu osuruk denen illet olmasaydı hayat daha yaşanılabilir olurdu yemin ediyorum
tamam şiş karında olmasın osurukta olmasın arkadaş öyle nefret ediyorum ki bu durumdan kendi kendime inkar ederek görmeden duymadan salarak geçti ömrüm bırak bi de başkasınınkini düşünemiyorumöyle demeyin osuruk gerektiğinde candır .
Bir kere bir lokantada bozuk bir çorba içmiştim bilmeden.
Bir hafta şiş karınla gezdim.
Çok aradım o osuruğu.
İlaç filan kar etmemişti.
olur olmaz yerde yellenenlere ben de sinir oluyorum .tamam şiş karında olmasın osurukta olmasın arkadaş öyle nefret ediyorum ki bu durumdan kendi kendime inkar ederek görmeden duymadan salarak geçti ömrüm bırak bi de başkasınınkini düşünemiyorum
hele otobüste salıyolar yaolur olmaz yerde yellenenlere ben de sinir oluyorum .
Küçücük odalarda yapıyorlar ya da asansörlerde.
bazen bilim adamı olup osuruk dedektörünü icat edesim geliyor .
O kadar sevmiyorum ben de .
arkadaşlar özel bir firmada çalışıyorum.aynı odada olmadığım ama sürekli belge götürmek durumunda kaldığım adam sürekli gaz çıkarıyor o kadar tiksiniyorum ki anlatamam size,orada yani odada bir ikinci kişi daha var alışmış herhalde ama mesela adam benim odama fln çıkıyor benim dosyalarımı elliyor tiksiniyorum bana yakışmaz ki lütfen osurmayın mı diyeceğim.acayip bi kendine has da kokusu var zaten.
Belki içerdeki öbür adam osuruyordur .Ya da ikisi de osurukludur .Kabahat yarı yarıyadır .