- 11 Mart 2016
- 71
- 25
- 38
- 34
- Konu Sahibi dokuzdokuz
-
Ada'm belki rahatsız olursunuz diye bakmamıştır yüzünüze ya da tarzı öyledir
Bunu neden büyütüyorsunuz
Mesafe koydum zaten mesafeliyim diyorsunuz o Zaman mesafe koymak olmaz
Selam verildi Almadım vs olağan değil
Anaokulu öğretmenleri vs çocuk ilke çocuk olup naif oluyor da siz lisedesiniz ergen tavırlar yakışmaz
İşyerinde işimi yapar çeker gelirim gördüğüme de iyi akşamlar günaydın vs derim iş ile ilgili de konuşurum görüşürüm ama kimsenin tavrını beğenmedim deyip iş ile ilgili sıkıntı yaratma lüksüm olam
selam almamak hata olabilir kabul ediyorum ama selamı veren o değildi zaten ayrıca arkadaşım cevap verdi ,öğrencimi sınıfa kabul etmeyecek kadar büyük bir nefret sebebi değil benceAda'm belki rahatsız olursunuz diye bakmamıştır yüzünüze ya da tarzı öyledir
Bunu neden büyütüyorsunuz
Mesafe koydum zaten mesafeliyim diyorsunuz o Zaman mesafe koymak olmaz
Selam verildi Almadım vs olağan değil
Anaokulu öğretmenleri vs çocuk ilke çocuk olup naif oluyor da siz lisedesiniz ergen tavırlar yakışmaz
İşyerinde işimi yapar çeker gelirim gördüğüme de iyi akşamlar günaydın vs derim iş ile ilgili de konuşurum görüşürüm ama kimsenin tavrını beğenmedim deyip iş ile ilgili sıkıntı yaratma lüksüm olamaz
garipsin arkadaş! iş yerinde herkes birbiriyle konuşmak birbirinin yüzüne bakmak zorunda değil ama bir günaydın bir selam da esirgenmez. mesafeliyim soğuğum selamını almadım aylarca af diledi affetmedim diyorsun o halde neden adamın mesafeli olmasına tavırlı olmasına takılıyorsun. seni görmemek için sınıftan bile çıkmadığını söylüyorsun belki adamın derdi tasası var niye üzerine alınıp seninle ilgili olduğunu düşünüyorsun.görmezden gelirsin işle ilgili soracağını sorarsın o kadar. adam normal davranıyor bence. davanda haksızsın.tavır almadım sadece mesafe koydum zaten normalde de mesafeliyimdir.
yüzüme bakmamasını asılma evliyim mesajı vermesine yorumluyorum ,her bekar kadının kendine asılacağı inancını taşıyan bi adamla arama mesafe koyamayıp ne yapacaktım , gereksiz bir konuda azarladı selam sabah kesme sebebim bu ayrıca tavrı umrumda değil zarar vermeye çalışıyor öğrencilere rezil oluyorumgaripsin arkadaş! iş yerinde herkes birbiriyle konuşmak birbirinin yüzüne bakmak zorunda değil ama bir günaydın bir selam da esirgenmez. mesafeliyim soğuğum selamını almadım aylarca af diledi affetmedim diyorsun o halde neden adamın mesafeli olmasına tavırlı olmasına takılıyorsun. seni görmemek için sınıftan bile çıkmadığını söylüyorsun belki adamın derdi tasası var niye üzerine alınıp seninle ilgili olduğunu düşünüyorsun.görmezden gelirsin işle ilgili soracağını sorarsın o kadar. adam normal davranıyor bence. davanda haksızsın.
belki de size ilgisi var ve karşılık bulamayınca asabileşiyor?
somut olarak neler yapıyor mesela işini zorlaştırmak için?kızlar işyerinde yüzüme bakmadan konuştuğu için arama mesafe koyduğum bir erkek arkadaş vardı ayrıca bi kaç kerede konuşurken gülerek neden öyle baktın falan diyince iyice mesafeyi arttırdım bu tavrımdan dolayı haksız yere beni azarlamıştı saçma bi konudan, bunun üzerine pişman olup gönlümü almaya çalıştı aylarca,sadece yine işle ilgili muhattap olarak mesafeyi devam ettirdim.yapı olarak soğuk ve sessiz biriyim dışarıdan böyle görünüyorum en azından...bu arkadaş 2. dönemin başında başka bir arkadaşıyla karşıdan gelirken arkadaşı selam verdi selamıda yanımdaki kız arkadaşım aldı ben cevap vermedim, ne olduysa bundan sonra oldu hayatı bana zindan etmeye çalışıyor,öğrencimi kabul etmeyecek kadar nefret diyor beni görmemek için sınıfından çıkmıyor, işimi zorlaştırmak için elinden geleni yapıyor neden böyle yapıyor amacı ne ne yapmalıyım çok huzursuzum bu adam yüzünden işyerinde ...
geçen ben sınıftan çıktıktan sonra yaptırdığım devreyi bozdurup kendi yapmış öyle değil böyle yapıcaksınız demiş, devre yorum meselesesidir çalışıyorsa her 2 türlüde yapılabilir...öğrencimi kendi sınıfına kabul etmiyor öğrenciler bana soruyor kavgamı ettiniz diyorlar gülerek,ortak girdiğimiz dersle ilgili haber vermiyor, görüşümü almıyor kendimi saksı gibi hissediyorum ,buna benzer şeylersomut olarak neler yapıyor mesela işini zorlaştırmak için?
selamları bakışıp bakışamamaları geçersek
Ee işte oda hesap soruyor onu görmezden gelmenin. Belliki savaş açmış.kızlar işyerinde yüzüme bakmadan konuştuğu için arama mesafe koyduğum bir erkek arkadaş vardı ayrıca bi kaç kerede konuşurken gülerek neden öyle baktın falan diyince iyice mesafeyi arttırdım bu tavrımdan dolayı haksız yere beni azarlamıştı saçma bi konudan, bunun üzerine pişman olup gönlümü almaya çalıştı aylarca,sadece yine işle ilgili muhattap olarak mesafeyi devam ettirdim.yapı olarak soğuk ve sessiz biriyim dışarıdan böyle görünüyorum en azından...bu arkadaş 2. dönemin başında başka bir arkadaşıyla karşıdan gelirken arkadaşı selam verdi selamıda yanımdaki kız arkadaşım aldı ben cevap vermedim, ne olduysa bundan sonra oldu hayatı bana zindan etmeye çalışıyor,öğrencimi kabul etmeyecek kadar nefret diyor beni görmemek için sınıfından çıkmıyor, işimi zorlaştırmak için elinden geleni yapıyor neden böyle yapıyor amacı ne ne yapmalıyım çok huzursuzum bu adam yüzünden işyerinde ...
valla genelde tam tersi oluyor :)Profesyonel açıdan bakın bi de ,siz belli ki zümresiniz,belki fark etmeden onun mesleki anlamda yetersiz hissetmesine sebep olmuş olabilirsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?