• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş arkadaşı??

dokuzdokuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
71
25
38
34
kızlar işyerinde yüzüme bakmadan konuştuğu için arama mesafe koyduğum bir erkek arkadaş vardı ayrıca bi kaç kerede konuşurken gülerek neden öyle baktın falan diyince iyice mesafeyi arttırdım bu tavrımdan dolayı haksız yere beni azarlamıştı saçma bi konudan, bunun üzerine pişman olup gönlümü almaya çalıştı aylarca,sadece yine işle ilgili muhattap olarak mesafeyi devam ettirdim.yapı olarak soğuk ve sessiz biriyim dışarıdan böyle görünüyorum en azından...bu arkadaş 2. dönemin başında başka bir arkadaşıyla karşıdan gelirken arkadaşı selam verdi selamıda yanımdaki kız arkadaşım aldı ben cevap vermedim, ne olduysa bundan sonra oldu hayatı bana zindan etmeye çalışıyor,öğrencimi kabul etmeyecek kadar nefret diyor beni görmemek için sınıfından çıkmıyor, işimi zorlaştırmak için elinden geleni yapıyor neden böyle yapıyor amacı ne ne yapmalıyım çok huzursuzum bu adam yüzünden işyerinde ...

Son düzenleme:
yok sayamıyorum biz meslek öğretmeniyiz muhattap olmak zorundayız benden eski oldugu için onun sözü geçiyor

Canım o da seni yok sayıyor kötü davranıyor. Sen görmezden gel işle ilgili konuda işini halletmezse müdürü üst kademesi vardır bu işin heralde. Aranızdaki problem ayrı işini halletmemek ayrı. Şikayet edersin.

kızlar işyerinde yüzüme bakmadan konuştuğu için arama mesafe koyduğum bir erkek arkadaş vardı ayrıca bi kaç kerede konuşurken neden öyle baktın falan diyince
Ay başak bunun burcu galiba bu kadar takıntılı olur bir insan. Anlamadım yaşıt mısınız bekar mısınız ikiniz de. Yüz vermiyorsan sevdiğindendir böyle takıntısı ve nefreti. Ha eğer dediklerim uyuşmadıysa tek takıntılıdır uzak durmaya devam et.

Ay başak bunun burcu galiba bu kadar takıntılı olur bir insan. Anlamadım yaşıt mısınız bekar mısınız ikiniz de. Yüz vermiyorsan sevdiğindendir böyle takıntısı ve nefreti. Ha eğer dediklerim uyuşmadıysa tek takıntılıdır uzak durmaya devam et.[/QU o evli ben bekarım

sınıf , öğrenci felan öğretmen misiniz?
böyle insanların bu yaşta çok daha olgun olması gerekmez mi?
çocuk gibi baktı diye trip bakmadi trip.bana mı tuhaf geldi anlamadim..
muhatap olmayın ciddiyede almayın.
kendi kendine küssün.
yüz vermeyince kendi barışır.biz çocukken öyle yapardik..

sınıf , öğrenci felan öğretmen misiniz?
böyle insanların bu yaşta çok daha olgun olması gerekmez mi?
çocuk gibi baktı diye trip bakmadi trip.bana mı tuhaf geldi anlamadim..
muhatap olmayın ciddiyede almayın.
kendi kendine küssün.
yüz vermeyince kendi barışır.biz çocukken öyle yapardik..
öğretmeniz canım,öyle oluyor zaten yapıyor sonra gönül almaya çalışıyor ama benim moralim bozuluyor işe gitmek istemiyorum

Siz de az değilmişsiniz.Adam aylarca gönlünüzü almaya çalışmış,yani alamamış
Belki o, sizin onu taktığınız kadar takmıyor da olabilir.
kimin kimi azarlamaya hakkı var, ayrıca biz iş arkadaşıyız işle ilgili muhattap olurken gayet düzgün davranıyorum daha ne yapayım ,gönlüm kırık tabi hala beni öyle babam azarlamadı ayrıca keşke takmasada uğraşmasa işimi zorlaştırmasa öğrencilere rezil etmese

bu hocayla aranızdaki sorun ne tam olarak anlayamadım.siz bekar mısınız ve o bekar mı? çünkü buna göre bir yorum yapıcam.

o evli ben bekarım
yüzüne bakmadan konuşmuyor olmasına bu kadar tavır alman yersiz. belli ki iletişimi böyle adamın sen de onun gibi göz iletişimi kurmadan duvara konuşuyormuş gibi konuşmalıydın üzerine alınırsa alınırdı. yani bana çok saçma geldi adamın tavırları senin tavırların... anlamadım. sen ilk başta bakmışsın o da gülerek niye öyle bakıyorsun demiş. yani senin ona asıldığını mı düşünmüş, kendini nimetten mi sanmış anlayamadım. ve devamında sen mesafe koyunca da bozulmuş gibi geldi ama evli diyorsun o yüzden bilemiyorum.

Siz de sürekli bi mesafe artırma var.Adam yüzünüze bakmadan konuşuyo diye bu durumu,yani tripleri başlatan siz olmuşsunuz.Adam aylarca idare etmiş yine trip atmişsiniz.Simdi de o mesafeli davraniyor hakli olarak.Ben normal gördum

yüzüne bakmadan konuşmuyor olmasına bu kadar tavır alman yersiz. belli ki iletişimi böyle adamın sen de onun gibi göz iletişimi kurmadan duvara konuşuyormuş gibi konuşmalıydın üzerine alınırsa alınırdı. yani bana çok saçma geldi adamın tavırları senin tavırların... anlamadım. sen ilk başta bakmışsın o da gülerek niye öyle bakıyorsun demiş. yani senin ona asıldığını mı düşünmüş, kendini nimetten mi sanmış anlayamadım. ve devamında sen mesafe koyunca da bozulmuş gibi geldi ama evli diyorsun o yüzden bilemiyorum.
tavır almadım sadece mesafe koydum zaten normalde de mesafeliyimdir.

çok takılmayın bence zaten günde en fazla 6 saat gördüğünüz insan,bi de ya sizin ya onun elbet tayini çıkar,düşünüp dert etmeye gerek yok,lüzum gördükçe soğukça konuşmaya devam edersiniz...

Siz de sürekli bi mesafe artırma var.Adam yüzünüze bakmadan konuşuyo diye bu durumu,yani tripleri başlatan siz olmuşsunuz.Adam aylarca idare etmiş yine trip atmişsiniz.Simdi de o mesafeli davraniyor hakli olarak.Ben normal gördum[/QUO

trip değil ki işle ilgili konuşuyorduk yine,kanka olmak zorunda değiliz ki ayrıca yüzüne bakılmasını istemeyen insan için mesafe koymam doğru olan değil midir

Ada'm belki rahatsız olursunuz diye bakmamıştır yüzünüze ya da tarzı öyledir

Bunu neden büyütüyorsunuz

Mesafe koydum zaten mesafeliyim diyorsunuz o Zaman mesafe koymak olmaz

Selam verildi Almadım vs olağan değil

Anaokulu öğretmenleri vs çocuk ilke çocuk olup naif oluyor da siz lisedesiniz ergen tavırlar yakışmaz

İşyerinde işimi yapar çeker gelirim gördüğüme de iyi akşamlar günaydın vs derim iş ile ilgili de konuşurum görüşürüm ama kimsenin tavrını beğenmedim deyip iş ile ilgili sıkıntı yaratma lüksüm olamaz

Back