- Konu Sahibi burcuçiçek
-
Bende iş arıyorum sekreter ve asistanım şu anda ama ben kendimi geliştirmek ve ilerletmek istiyorum.Bu da bu işyerinde zor düzen oturmamış henüz pek memnun değilim açıkçası.Aklımdan yönetici asistanlığı kursuna gitmek geliyo ama işte nasıl olacak iyice bir araştırmam lazım tabi.Ya da varmı yönetici asistanlığı ile ilgili öğrenebileceğim bir kitap.Benim kuzenim aöf kamu yönetimini bitirdiuzun bir süre iş aradı ,bulamadı.Daha sonra kısa bir süre moda tasarımı kursuna gitti ,sertifikasını aldı ve şu an bir bebek firmasında tasarımcı olarak işe başlayacakmış.
Ümitsizliğe kapılmayın kızlar .
Bende iş arıyorum sekreter ve asistanım şu anda ama ben kendimi geliştirmek ve ilerletmek istiyorum.Bu da bu işyerinde zor düzen oturmamış henüz pek memnun değilim açıkçası.Aklımdan yönetici asistanlığı kursuna gitmek geliyo ama işte nasıl olacak iyice bir araştırmam lazım tabi.Ya da varmı yönetici asistanlığı ile ilgili öğrenebileceğim bir kitap.
Öncelikle Cv'ni güncelle tatlımsonrasında İngilizce'ye biraz ağırlık vermelisin .Ne yazık ki benim de eksiklerim var ingilizce konusunda.
Bence yönetici asistanlığı için kitaba gerek yok .Onun yerine kursa gitsen daha mantıklı .Aslında ona bile gerek yok iş veren senin sertifikana değil ,ingilizcene ve tecrubene bakacaktır.
benim gibi iş aryana arkadaşlar varsa illerimizi,mesleklerimiz yazalım.belki burdan yardımcı olabiliriz.
Ben izmirdeyim ve muhasebe işi arıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?