• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iş arayanlar

arkadaşlar istanbuldayım ben de network marketing işine başladım üye oldum ve çevreme biraz satışım oldu yüzde 30 ve 50 civarı karınız oluyor.yükseklerden uçmayacağım şukadar bukadar diye...... bakıp bilgi edinebilirsiniz.ürün yelpazesi de geniş.ilgilenenler olursada yardımcı olmaya çalışırım

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar bende hemşireyim İstanbul anadolu yakasındayım(pendik) hafta sonları yada akşamları nöbet tutabileceğim iş arıyorum.

merhaba kızlar bende ist anadolu yakası çekmeköyde oturuyorum.ve call center,satış,ve sekreterya dışında iş arıyorum.büro yönetimi mezunuyum.sekreterya üzerime yapıştı kaldı.çağrı merkezinde de çalıştım bir yıl o da aynı şekilde bende kendi işim
olsun istiyorum, sigortacılık vs gibi.çok sıkıldım artık artık çokkkk:( yardım ederseniz çok sevinirim.

arkadaşlar bende izmir bornova dayım muhasebe okudum fakat 2 yaşında oğlum var onu bırakıpta çalışamıyorum sadece gündelikçi olarak kardeşimle birlikte evlere temizliğe gidebiliriz.Onunda problemi aynı gıda teknikeri fakat çocuğunu kimseye bırakamadığından bu işi yapıyoruz.ilgilenen olursa görüşebiliriz.

o kadar iyi anlıyorum ki sizi. bende uzun süre işsiz kaldım. şuan çalışıyorum çok şükür
size önerim internetten sürekli takip edin gidip görüşün. istekli olduğunuzu görsünler, tabi bide bakım ve güler yüz şart. neyse konuyu dağıtmıyayım.
ilinizi yazıp iş ilanları diyince bi çok sitede yanınlanan ilanarı görebilirsiniz. allahım hayırlı düzgün yerlerde çalışmayı nasip etsin

Aminnn Allah hepimizi mutlu olacağımız yerlerde kılsın inş....
Bende kurumsal bir şirkette insan kaynakları bölümünde bir işi çok ama çok isitoyorum ... bunu da bulamazsam kurumsal bir şirkette yönetici asistanlığı arıyorum önceliklerim bunlar lütfen yardım edelim birbirimize elimizden geldiğince.Fırsatlar çıkarsa yönlendirebileceğimiz özelden msjlar atalım birbirimize tşkler kızlar.

Merhaba ben de iyi bir üniversitede öğrenciyim ve part time iş arıyorum.Oyun ablalığı,özel ders vs. ne olursa etrafınızda bu tarz birine ihtiyacı olan var ise yönlendirebilir misiniz işe gerçekten çok ihtiyacım var .

İstanbul avrupa yakasında iş arıyorum.
Biyolog, laboratuvar teknikeri/teknisyeni alanlarında çalışabilirim.
Deneyimim yok.
Farklı işlerde çalıştım. Bütün kariyer sitelerden hergün iş ilanlarını takip ediyorum fakat tanıdık şart...

slm bende gündelik ew işi arıyorum istanbul avrupa yakasındayım işl burdan bana yıyecek ekmek cıkar AMİNNNN

merhaba arkadaşlar
Bende Ankaradayım.iş arıyorum:( ön muhasebe ve yada satış danışmanığı gibi olabilir.
ankarada oturanlar varsa yazarsa sevinirm.
Allah herkeze hayırlı işler versin..

Benim kuzenim aöf kamu yönetimini bitirdi :ssz: uzun bir süre iş aradı ,bulamadı.Daha sonra kısa bir süre moda tasarımı kursuna gitti ,sertifikasını aldı :55: ve şu an bir bebek firmasında tasarımcı olarak işe başlayacakmış.

Ümitsizliğe kapılmayın kızlar .

Son düzenleme:
Benim kuzenim aöf kamu yönetimini bitirdi :ssz: uzun bir süre iş aradı ,bulamadı.Daha sonra kısa bir süre moda tasarımı kursuna gitti ,sertifikasını aldı :55: ve şu an bir bebek firmasında tasarımcı olarak işe başlayacakmış.
Ümitsizliğe kapılmayın kızlar .
Bende iş arıyorum sekreter ve asistanım şu anda ama ben kendimi geliştirmek ve ilerletmek istiyorum.Bu da bu işyerinde zor düzen oturmamış henüz pek memnun değilim açıkçası.Aklımdan yönetici asistanlığı kursuna gitmek geliyo ama işte nasıl olacak iyice bir araştırmam lazım tabi.Ya da varmı yönetici asistanlığı ile ilgili öğrenebileceğim bir kitap.

Bende iş arıyorum sekreter ve asistanım şu anda ama ben kendimi geliştirmek ve ilerletmek istiyorum.Bu da bu işyerinde zor düzen oturmamış henüz pek memnun değilim açıkçası.Aklımdan yönetici asistanlığı kursuna gitmek geliyo ama işte nasıl olacak iyice bir araştırmam lazım tabi.Ya da varmı yönetici asistanlığı ile ilgili öğrenebileceğim bir kitap.

Öncelikle Cv'ni güncelle tatlım :16: sonrasında İngilizce'ye biraz ağırlık vermelisin .Ne yazık ki benim de eksiklerim var ingilizce konusunda.
Bence yönetici asistanlığı için kitaba gerek yok .Onun yerine kursa gitsen daha mantıklı .Aslında ona bile gerek yok iş veren senin sertifikana değil ,ingilizcene ve tecrubene bakacaktır.

Öncelikle Cv'ni güncelle tatlım :16: sonrasında İngilizce'ye biraz ağırlık vermelisin .Ne yazık ki benim de eksiklerim var ingilizce konusunda.
Bence yönetici asistanlığı için kitaba gerek yok .Onun yerine kursa gitsen daha mantıklı .Aslında ona bile gerek yok iş veren senin sertifikana değil ,ingilizcene ve tecrubene bakacaktır.

Cnm benim evde bir sürü setim var gel gör ki başına oturupta çalışamıyorum burda sıralayayım bari

İngilizce uğraşıyorum hala uğraşıyorum bunun için hafıza teknikleriyle internetten indirdiğim proglamla çalıştım ama ilerleyemedim pratik olmadığı için.
İnovasyon teknikleri setini aldım okudum
Hafıza teknikleriyle matematik setini aldım fazla çalışamadım.
Hızlı okuma teknikleri setini aldım bir ara çalıştım devamı gelmedi
Melik Duyarın hafıza teknikleri setinide aldım çalıştım öyle kaldı.

Vs hep öğrenmeye çalışıyorum ev iş çocuklar derken derse zaman kalmıyo malesef.Öğrenme meraklısıyım öğrenmeye yönelik ne varsa okumaya çalışıyorum.Zaman yetersiz işte bunları çalışmaya.Nerden ve nasıl başlayacam nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum.Hedeflerimi belirlemem lazım.

Tatlım sen azimli kadınsın maşallah :nazar: jullian topiğinde de bunu görmüştüm :) ingilizceninde üstesinden gelirsin.

Pratik yapıp, konuşabileceğimiz yabancı birilerini bulmak lazım :26: sadece kıtapla grammerle olacak iş değil bence, ne dersin ?

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bende temiz işleri arıyorum burda bir cok kişi var mutlak evlerine tardumcı almak isteyenlerde yada tanıdıklar vardır 2 günüm dolu geri kalan günlerimi doldrurmak istiyorum ban bu konuda yardımcı olursunuz demi arkadaşlar ankaranın neresi olrursa olsun ayırmam iş olsun temilzğimden genelikle gitiğin insanlar memnunlar almak isteyen arkadaşlarda memnun kalcaklardır eğer aryanlar varsa bana burdan yada özelden mesaj atarlarsa sevinirim:))

size en azından iş bulana kadar geçici olarak sermayesiz bir iş önerebilirim:
SATA ODUN ATENDE BAZLAMA

bedava bir web sayfanız oluyor ister evde kullanmadığınız 2.ellerinizi satın,isterseniz evde yaptıklarınızı satın ,isterseniz bir mağazadan resimler çekerek ürünleri koyun ve sattıkca o mağazadan maliyetine pazarlık yaparak satın alın ve sattığınız müşterilere gönderin dükkan kirası ödemeden para kazanın.... bol kazançlar sevgiler

Back