arkadaşlar merhaba. cuma günü doktora gittim ve irritabl bağırsak sendromu olduğum maalesef kesinleşti. benim şikayetlerim geçmek bilmeyen gaz ve gaz yüzünden oluşan tuvalet hissi. kabızlık sorunum yoktu üç dört aydır ancak son iki gündür kabızlık da yaşıyorum. doktor tribudat isimli bir bağırsak düzenleyici verdi belki o yüzdendir, alışma sürecinde olabilir vücudum emin değilim.
benim şuan ihtiyacım olan şey bu hastalıktan kurtulabileceğimi söylemeniz. siz neler yaptınız, hastalıktan kurtulabildiniz mi, belirtileriniz neydi ve nasıl kurtuldunuz? içimin rahatlamasına çok ihtiyacım var. lütfen bilgilerinizi benimle paylaşıp moral verir misiniz?
yaşım daha 20. ömrümün geri kalanını bu hastalıkla bu şekilde geçirmekten çok korkuyorum. doktor bir de probiyotik verdi. bu probiyotik haplar kaç günde etkisini göstermeye başlar?
benim şuan ihtiyacım olan şey bu hastalıktan kurtulabileceğimi söylemeniz. siz neler yaptınız, hastalıktan kurtulabildiniz mi, belirtileriniz neydi ve nasıl kurtuldunuz? içimin rahatlamasına çok ihtiyacım var. lütfen bilgilerinizi benimle paylaşıp moral verir misiniz?
yaşım daha 20. ömrümün geri kalanını bu hastalıkla bu şekilde geçirmekten çok korkuyorum. doktor bir de probiyotik verdi. bu probiyotik haplar kaç günde etkisini göstermeye başlar?
Irritabl Bağırsak Sendromu Iyi Gelen 3 Bitkisel çay - Kadınlar Kulübü
İrritabl bağırsak sendromu iyi gelen bitkisel çaylar arayışında mısınız? Papatya, nane ve rezene çayları, rahatlatıcı özellikleriyle IBS hafifletebilir.
www.kadinlarkulubu.com
Son düzenleyen: Moderatör: