persembe Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2009 886 1 31 Temmuz 2010 Konu Sahibi fascination #21 mmm denemek istiyorum bende cok guzel gorunuyo peki bisey sorsam bu yemek kasigi olcusu silmemi olacak tepelememi
mmm denemek istiyorum bende cok guzel gorunuyo peki bisey sorsam bu yemek kasigi olcusu silmemi olacak tepelememi
adilemir "Yaz gelsin tatile çıkalım" Kayıtlı Üye 25 Nisan 2009 34.320 39.768 31 Temmuz 2010 Konu Sahibi fascination #22 çok nefıs..bende yapıyorum evde..eşim ve oglum çok sevmıyor..ben bayılıyorum..kolayda bır tatlı..
madamcocomo *** tek ayak cezası Kayıtlı Üye 13 Şubat 2008 12.354 1.422 31 Temmuz 2010 Konu Sahibi fascination #23 kahvekolik .!.: oo sumak yapmış bile ben rejimde olduğum için yapmadım dayanamam diye. ben bunun arasına bi kat çilek reçeli koyup yapıyorum bazen. üstüne reçelle şekil çiziyorum falan. o da meyveli sevenler için hoş bi tat oluyor. Genişletmek için tıkla... yAptım valla ,dıyete bende gırıcem hatta guya artık dıyetteyım ama nerdeee bende ırmık tatlısını her sekılde yapıyorum boyle üstü cevızlı tarcınlı ılk kez oldu , :) persembe .!.: mmm denemek istiyorum bende cok guzel gorunuyo peki bisey sorsam bu yemek kasigi olcusu silmemi olacak tepelememi Genişletmek için tıkla... ben daldırıyorum kasıgı ne kadar olursa sılmede oluyor tepemeleme de sanırım daha cok tepeleme :)
kahvekolik .!.: oo sumak yapmış bile ben rejimde olduğum için yapmadım dayanamam diye. ben bunun arasına bi kat çilek reçeli koyup yapıyorum bazen. üstüne reçelle şekil çiziyorum falan. o da meyveli sevenler için hoş bi tat oluyor. Genişletmek için tıkla... yAptım valla ,dıyete bende gırıcem hatta guya artık dıyetteyım ama nerdeee bende ırmık tatlısını her sekılde yapıyorum boyle üstü cevızlı tarcınlı ılk kez oldu , :) persembe .!.: mmm denemek istiyorum bende cok guzel gorunuyo peki bisey sorsam bu yemek kasigi olcusu silmemi olacak tepelememi Genişletmek için tıkla... ben daldırıyorum kasıgı ne kadar olursa sılmede oluyor tepemeleme de sanırım daha cok tepeleme :)
fascination Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 9 Mart 2010 2.653 6 31 Temmuz 2010 Konu Sahibi fascination #24 persembe .!.: mmm denemek istiyorum bende cok guzel gorunuyo peki bisey sorsam bu yemek kasigi olcusu silmemi olacak tepelememi Genişletmek için tıkla... silme kaşık değil canım dolu yemek kaşığı ölçüsü dene sendeyerimseniben
persembe .!.: mmm denemek istiyorum bende cok guzel gorunuyo peki bisey sorsam bu yemek kasigi olcusu silmemi olacak tepelememi Genişletmek için tıkla... silme kaşık değil canım dolu yemek kaşığı ölçüsü dene sendeyerimseniben
persembe Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2009 886 1 3 Ağustos 2010 Konu Sahibi fascination #25 teskekur ederim arkadaslar yaparim insallah ramazanda