Saç Rengi ve Saç Boyama İrlanda Kızılı

saçındaki kızıllıktan ve saçındanda kurtulursun:) koleston açıcısı mahvedıyr saçı. madem yakışıyormuş kızıl ki 6 ay kullandıgına gore yakışıyormuş. o zaman yavaş yavaş saçınndakı kızıllıgı kapat. bayagı zaman alır ama kesinlikle deger.çünkü açıcı saçı mahvedıyor. saçını beyaz sabun arap sabunu gıbı seylerle akıt 1 2 hafta sonrada küllü kumrallarla boyamaya başla. ilk başlarda değil ama boyadıkça azalır kızıllık

küllü mango bi sorum olucak sana özelden msg atamıorum

koleston perfect 8/46 açık nar kızılı normal koleston 77/44 kor ateş kızılından daha mı açıktır? yoksa kor ateş kızılı mı daha açıktır.

ben vahşi kızıla boyamıştım 8li bişidi o da ama daha koyu çıktı 77/44den ondan kıllandım:)

bi de boyaların serileri farklı ya yani nomal marketlerde heryerde satılan kolestonla koleston perfect

bende işte bu rengi istiyorum tam da delikafadulden !! ama saçlarım siyah sizce hangi boyayla boyamalıyım fikir verir misiniz noooluur :ecrin_bebek:
ttp://img135.imageshack.us/img135/3564/img7480pb3.jpg

(2. sayfadaki katkatkit arkadaşımzn saç rengi =))

ben de bu kızılı arıyorum ama market boyalarıyla tutturmak ve akmamasını sağlamak çok zor

kizlar,
ben yunsey ya da tierra ile saclarimi turuncu yapmayi dusunuyorum fakat kara kaslarimi:) ne ile acmami onerirsiniz

organic marka boyanın irlanda kızılı rengi çıkmış

yaaa kızlar saçımı ne renk yapıcam ben acayip kararsızım off.. kızıl istiyorum esmerim karar veremedim esmerlere nasıl kızıllar yakışır..:çok üzgünüm:

irlanda kızılı bazı markaların koleksiyonunda var
ben çilek kızılını ararken bulmuştum bu rengi
çok tatlı bir renk
amerikada çok modaydı geçen yıl kaydirigubbakcemile5
Hangi markalarda var acaba bende irlanda kızılı istiyorum ama bir türlü bulamıyorum istediğim gibi olmuyor bana yardım edebilecek biri varmı? Bakır kızıl şu anda saçlarım kahverengilik ağırlıkta bense turuncu ağırlıklı olsun istiyorum..

ben açık karamel olan saçlarımı bu akşam irlanda kızılına boyadım..natural colors marka bıtkısel bı boyayla..açık renge alıştığım ıcın garip geldı bıldığın kızıl çıktı ama yıkandıkça açılcağnı ve guzel olcağnı dusunuyorum

bukadar açık değil aslında ışığın altında boyle oldu =) teşekkurler ayrıca umarım zamanla bende beğenırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…