İşte benim şu anki saçım.. 2 tane farklı kare yolluyorum farklı ışık açılarından dolayı.. yıkandıkça açılıyor saçım. İlk boyandığında beğenmedim ama bir kaç yıkamadan sonra ulaşacağım sanki istediğim renge..
canım saçın bayagı bı açılmış senin istedıgın renge yakın oldukça hatta aynı dıyebılırım ama pembemsi gibi mat duruyor açıldıgı ve aktıgı için buyuk ıhtımal. ve sen bıldıgım kadarıyla dogal turuncu saçlı gıbı gorunmek istiyordun . ama bu saç rengi pek dogal durmuyor yansıması olmadıgı için belkide fotodan oyle duruyor bılmıyorum. bırdesaç ne kadar çok açılırsa yansımasıda o kadar azalıyor.
sana tavsıyem tıerra 8.44 u uygula saçına. yanı saçın 1 ton koyulaşşın çok daha ıyı duracaktır. zaten saçında önceden açma işlemioldugundan da yıne akar açılır. dip boyanı tıerranın 3(yuzde 30 luk peroksitiyle) yazan peroksitiyle, uçlarınıda 1(yuzde 10 luk peroksitiyle) yazan peroksitiyle boyarsan ıyı sonuc alırsın hemde uçlarını fazla yıpratmamış olursun zaten fazlasıyla açılmış. ama bu dedigim işlem için hem tıerra 3 hemde tıerra 1 peroksit alman lazım.
canım saçın bayagı bı açılmış senin istedıgın renge yakın oldukça hatta aynı dıyebılırım ama pembemsi gibi mat duruyor açıldıgı ve aktıgı için buyuk ıhtımal. ve sen bıldıgım kadarıyla dogal turuncu saçlı gıbı gorunmek istiyordun . ama bu saç rengi pek dogal durmuyor yansıması olmadıgı için belkide fotodan oyle duruyor bılmıyorum. bırdesaç ne kadar çok açılırsa yansımasıda o kadar azalıyor.
sana tavsıyem tıerra 8.44 u uygula saçına. yanı saçın 1 ton koyulaşşın çok daha ıyı duracaktır. zaten saçında önceden açma işlemioldugundan da yıne akar açılır. dip boyanı tıerranın 3(yuzde 30 luk peroksitiyle) yazan peroksitiyle, uçlarınıda 1(yuzde 10 luk peroksitiyle) yazan peroksitiyle boyarsan ıyı sonuc alırsın hemde uçlarını fazla yıpratmamış olursun zaten fazlasıyla açılmış. ama bu dedigim işlem için hem tıerra 3 hemde tıerra 1 peroksit alman lazım.
canım bence çok hoş saçının rengi..benimki de bu tonlarda ama seninki kadar canlı değil..sen hangi boyayla boyuyorsun..ya da kuaföre mi boyatıyorsun...??
Canım benim bu saçımı kuaför elde etti.. şöyle yaptı; saç kızıl bakırdı, önce saçı açtı, sonra 7,43 e biraz bakır eklediğini söyledi.
benim bahsini ettigim renk şu;
küllümango bana yardımcı olursan sevinirim canım bu sac rengini elde etmek istiyorum şuanki sac rengim küllü altın sarı hangi markanın hangi tonunu almak gerekir sence
canım usttekı fotodakı saç rengi 8.44 değil sanırım 7.44 olabılır bakır kızılı o. 8.44 daha sarımsı br turuncu kahverengilik yok. senin saçında ıyı gorunuyor ama çok açık canım:) ne yaptın karar verdin mi ne yapacagına uzun suredır yoktun çünkü
Bişe yapmadım ama bayramı beklemeden tierramı alıp patlatasım var, ne dersin?
Bir de bak, bu tierraya 10 katarsak nolur?
çok hoş bir renk, bu renge saçları boyatınca kaşlarında boyanması şart mı
ya da benim kaşlarım koyu renk cok mu sırıtır?
canım bence de bayramdan once patlat sen:) el öpmeye giderken havan olur:) ama bırde beceremezsen diplerle uçlar farklı renk olursa pişman olmayasın.
canım saçın çok açık renk . tıerra 8.44 e 10 numara koyarsan saçındakı renge yakın bır sonuc çıkar ve yıne yapay durur. direkt 8.44 ile saçın 1 ton kadar koyulaşır ve koyulaşmasıda sart resmen punkçı turuncusu gibi saçın. saçına ışıltı gelmesi lazım. zaten begenmezsende akar bı sure sonra ve sende akınca bu kez 10 numarayla karıştırırsın ama begenecegini duşunuyorum.
diplerin geldi mi bırde? ve kendi ana diplerindeki saç rengin nedir?
canım bence de bayramdan once patlat sen:) el öpmeye giderken havan olur:) ama bırde beceremezsen diplerle uçlar farklı renk olursa pişman olmayasın.
canım saçın çok açık renk . tıerra 8.44 e 10 numara koyarsan saçındakı renge yakın bır sonuc çıkar ve yıne yapay durur. direkt 8.44 ile saçın 1 ton kadar koyulaşır ve koyulaşmasıda sart resmen punkçı turuncusu gibi saçın. saçına ışıltı gelmesi lazım. zaten begenmezsende akar bı sure sonra ve sende akınca bu kez 10 numarayla karıştırırsın ama begenecegini duşunuyorum.
diplerin geldi mi bırde? ve kendi ana diplerindeki saç rengin nedir?
Yetiş küllüm mangom yetiş, bu aralar sevdiceğimle hakikaten ciddi problemlerimiz var ve resmen ruhsal kabızlık çekiyorum.. ve bu durum gerçekten - tecrübeyle sabit- hemcinslerimde saçla oynama etkisi yaratıyor şekerim.. yüce mevlam tez zamanda akıl fikir verir inşallah :)
Evet saçlarımı boyattım.. hem de gittim dibimizdeki kuaföre boyattım ve kaça boyattım b
canım sıcagı scagını yazmışşın ya teşekkürler. ya gördum sonuçlarıda ama sadece saçın parlamış gıbı sadece. cıla atmış gibi çok koyulaşmamış. çok açık dıye sanırım alt tabanı. ama yuzde 3 lukle boyaması ıyı olmuş saçın pek yıpranmamıştır. ama tez zamanda akar. sen akınca lutfen cosmo plexe git kendin al boyaları kendin uygul. hem daha ıyı gelir depresyonuna evde ugraşmak emin ol:)
kuafor hangı marka boyaları kullandı ve kaç para aldı? merak ettım. bu arada ruhsal kabızlıgınızın tez zamanda geçmesi dılegiyle
Yetiş küllüm mangom yetiş, bu aralar sevdiceğimle hakikaten ciddi problemlerimiz var ve resmen ruhsal kabızlık çekiyorum.. ve bu durum gerçekten - tecrübeyle sabit- hemcinslerimde saçla oynama etkisi yaratıyor şekerim.. yüce mevlam tez zamanda akıl fikir verir inşallah :)
Evet saçlarımı boyattım.. hem de gittim dibimizdeki kuaföre boyattım ve kaça boyattım b
canım sıcagı scagını yazmışşın ya teşekkürler. ya gördum sonuçlarıda ama sadece saçın parlamış gıbı sadece. cıla atmış gibi çok koyulaşmamış. çok açık dıye sanırım alt tabanı. ama yuzde 3 lukle boyaması ıyı olmuş saçın pek yıpranmamıştır. ama tez zamanda akar. sen akınca lutfen cosmo plexe git kendin al boyaları kendin uygul. hem daha ıyı gelir depresyonuna evde ugraşmak emin ol:)
kuafor hangı marka boyaları kullandı ve kaç para aldı? merak ettım. bu arada ruhsal kabızlıgınızın tez zamanda geçmesi dılegiyle
Tierralarla boyadı ve 35 yetale aldı. Ne diyorsun fiyata?
Dileğin için sağolasııın, aaaaamiiin inşallaaaah
Tierralarla boyadı ve 35 yetale aldı. Ne diyorsun fiyata?
Dileğin için sağolasııın, aaaaamiiin inşallaaaah
iyiymiş aslında 35 ytl. ama yınede sen 35 ytl ye gider boyalarını alırdın. o boya sana 2 ay oksıdanda 10 ay yeterdı:) tıerra 8.44 20 ytl, 1 lıtrelık oksıdasyonuda 15 ytl. hesabını sen yap bır dahakıne kuafore boyatma.
peki sen memnun musun saçının renginden şuanda. bırde canım boyadan sonrakı ılk 3 gun saçına hiçbir işlem yaptırma. fön dahıl yıkama dahıl. ilk 3 4 gun ıçınde rengın yuzde 50 sı akar yapılan işlemlerle. aklında bulunsun. ki kuafor fönde çekmiş sanırım saçına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?