Saç Rengi ve Saç Boyama İrlanda Kızılı

Evet küllüm mangom ben doğal bir ton yakalamaya çalışıyorum, şu anki saç tonumda doğal olmayan bişiler var ama ben tam tarif edemiyorum, sen daha iyi anlıyorsun.. yansımaymış bak :) bu saçı ben bayrama kadar dinlendireyim, sonra söylediğin gibi tierrayla 8,44 lemeden evvel tekrar ne duruma geldiğini bir görüntüleyim, sonra ne yapacağımıza karar verelim beraber..

Çok gayretliyiz çok :)

Son düzenleme:
canım bence çok hoş saçının rengi..benimki de bu tonlarda ama seninki kadar canlı değil..sen hangi boyayla boyuyorsun..ya da kuaföre mi boyatıyorsun...??

Canım benim bu saçımı kuaför elde etti.. şöyle yaptı; saç kızıl bakırdı, önce saçı açtı, sonra 7,43 e biraz bakır eklediğini söyledi.

hmm açarak yaptı yani anladım canım ben açmadan bu rengi elde ettin sandım ..ama güzel bence yine de...

Canım benim bu saçımı kuaför elde etti.. şöyle yaptı; saç kızıl bakırdı, önce saçı açtı, sonra 7,43 e biraz bakır eklediğini söyledi.

canım senin o ilk gösterdıgın saç rengide açılmadan rahatca elde edilebili. ama kuaforler işini zora koşmadan daha çok para alayım deyıp senin saçının saglıgını onemsemiyorlar neyse olan olmuş artık. evet saçındakı doğal durmayan sey yansıması olmaması ve pembemsi gibi durması. onuda ınşallah bayram zamanı boyadıgında kapatırsın.

küllümango bana yardımcı olursan sevinirim canım bu sac rengini elde etmek istiyorum şuanki sac rengim küllü altın sarı hangi markanın hangi tonunu almak gerekir sence

canım bu koydugun saç rengi nedir bılmıyorum ki ama kadının taban rengi neyse onun ustune ullu sarıyla boyanıpta elde edilmiş bence. tek renge boyanıpta bu sonuç ortaya çıkmış gibi durmuyor. boyle ara renkleri elde ettikten sonra dıplerinide tutturmak zor olur canım daha net renkler öneririm sana. dipleri boyarken renk farklılığı olmaması için

Kankatkit arkadaşımız, bakırın en açık renklerinden birine bakıyor şu anda. Kuaföre bu rengi götürmesi, bence de çok uygun olur.

canım usttekı fotodakı saç rengi 8.44 değil sanırım 7.44 olabılır bakır kızılı o. 8.44 daha sarımsı br turuncu kahverengilik yok. senin saçında ıyı gorunuyor ama çok açık canım:) ne yaptın karar verdin mi ne yapacagına uzun suredır yoktun çünkü

Bişe yapmadım ama bayramı beklemeden tierramı alıp patlatasım var, ne dersin?

Bir de bak, bu tierraya 10 katarsak nolur?

Bişe yapmadım ama bayramı beklemeden tierramı alıp patlatasım var, ne dersin?

Bir de bak, bu tierraya 10 katarsak nolur?

canım bence de bayramdan once patlat sen:) el öpmeye giderken havan olur:) ama bırde beceremezsen diplerle uçlar farklı renk olursa pişman olmayasın.
canım saçın çok açık renk . tıerra 8.44 e 10 numara koyarsan saçındakı renge yakın bır sonuc çıkar ve yıne yapay durur. direkt 8.44 ile saçın 1 ton kadar koyulaşır ve koyulaşmasıda sart resmen punkçı turuncusu gibi saçın. saçına ışıltı gelmesi lazım. zaten begenmezsende akar bı sure sonra ve sende akınca bu kez 10 numarayla karıştırırsın ama begenecegini duşunuyorum.
diplerin geldi mi bırde? ve kendi ana diplerindeki saç rengin nedir?

çok hoş bir renk, bu renge saçları boyatınca kaşlarında boyanması şart mı
ya da benim kaşlarım koyu renk cok mu sırıtır?

Tamam yahu, nasıl olsa bi nevi depresyondayım, şu 8,44 ü ben patlatim gitsin, havam batsın :)

Diplerim çıkmadı henüz. Napalım şimdi pirim, nasıl uygulayalım bu 8,44 ü.. Dibi ayrı ucu ayrı açıcılarla mı devam edicez.. Ona göre ben yarın cosmoplekste alayım soluğu :)

Yetiş küllüm mangom yetiş, bu aralar sevdiceğimle hakikaten ciddi problemlerimiz var ve resmen ruhsal kabızlık çekiyorum.. ve bu durum gerçekten - tecrübeyle sabit- hemcinslerimde saçla oynama etkisi yaratıyor şekerim.. yüce mevlam tez zamanda akıl fikir verir inşallah :)

Evet saçlarımı boyattım.. hem de gittim dibimizdeki kuaföre boyattım ve kaça boyattım b tahmin et?

8,44 e 7,44 te ekleyerek boyadı ve 3 numero açıcı kullandı, ben de arkasından takip ettim.. sanırım biraz da sinir ettim :)

Sonucu derhal gösterim;

Sanırım bir dahaki boyamada renk oturcak ne dersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…