İrina Shayk

yahu tamam nıe bukadar celallendınız ben anlamadımkı dıorm sıze kulturel farklar bu konudakı begenılerı etkılıyor sız oylesınız dıye yada oyle begenıosunuz dıe herkez ole begenemez yada olmaz

onu ben yapmadım siz yaptınız erkekler gülüyorlarmış büyük göğüslere insanlar beğenmiyormuş flan tabi sizin beğendiğiniz gibi beğenenlerde var ben yok demiyorum ama durum sadece o olsaydı göğüs büyütme operasyonu bu kadar yapılmazdı herkes küçük göğüslü olmayı seçerdi.

ben gordugumu duydugumu anlatıyorum. Ama yıne yazıyorum zewk meselesı profesor baska begenır copcu baska doktor baska vs vs anlatabılıyormuyum...egitim ve cevre faktor

ben gordugumu duydugumu anlatıyorum. Ama yıne yazıyorum zewk meselesı profesor baska begenır copcu baska doktor baska vs vs anlatabılıyormuyum...egitim ve cevre faktor

aynı evden çıkanların zevki bile farklı oluyor.tamamen zevk meselesi çevreyle ilgisi yok.

kararında büyük göğüsler bence muhteşem..

ve bi kadını en güzel gösteren uzuvlardan biri bence...

küçük göğüslerden hoşlanmıyorum

kararında büyük göğüsler bence muhteşem..

Ve bi kadını en güzel gösteren uzuvlardan biri bence...

Küçük göğüslerden hoşlanmıyorum

kucuk demedım orta dolgun dık gogusten yanayım tahta gbı yada sarkmıs sekılsız degıl. He ama 80 ustu nude ben begenmıorm benm zewkım hele 90 vs oldgunda hem saglıksız hem goruntu olarak hos olmuyor. Yakınlarımda var nefret edıyolar kendılerınden. Sılıkona gelınce 10 metreden anlasılıyor. Elleyınce zaten tas gbı eeee nasıl bı cekıcılıgı var sılıkonun ben bunu analayamadım acıkcası .aynı vıtrın mankenlerının goguslerı gbı cok soguk.

artık silikonların da damla şeklinde doğal duranları var ve anlaşılmıyor dışardan bence çok güzel duruyor.victoria beckhamınki gibi olursa elbet anlaşılır

zaten ben doğal dursa da durmasa da doğallıktan yanayım ama...neyse

bence 85 ve üzeri güzel duruyor..

aynı ewde ılk okul mezunuda var unıversıtede aynı ewde sosyalıde var asosyalıde anlatabılıyormuyum artık bılmıormkı

okumuş olan küçük göğüs cahil olan büyük göüss seviyor sanırım sizin mantığınıza göre bu tıpkı regl ağrısı evlenince geçer mantığı gibi

tavuk eti mi yok artık hakaret etseydiniz herkesin beğenisi farklı elbette ama gerçek güzeller esmerlerden çıkar diye bir şey yok her rengin güzeli güzelliği ayrı ama bembeyaz bi tenin yerini hiç bir şey tutamaz bence seçme şansım olsaydı yine beyaz tenli olmayı tercih ederdim

aynen bu tamamen zevk meselesi herkesi tek bir kalıba uydurmaya çalışıyorlar anlamıyorum.

bencede ten rengi zevk meselesidir tatlım. irinanınki gibi ten rengi yani bronz ten sadece bana daha kusursuz geliyor parlaklık olarak aşırı beyaz ten ise soluk ve soğuk bir görüntü veriyor bana. dolgun derken bende zaten yağlıyı kastetmemiştim senin gibi yuvarlak hatları kastetmiştim yani.

bencede güzel vucutlar latinlerden çıkıyor kaldıki hangi modadan bahsettiğinide anlamadım yanii. bende buğday teni severim esmeride severim koku sorunu lafına ise hiç girmek istemiyorum bence çok ayıp bu söylediğin koku ten renginden değil temizlik pislikle alakalı birşeydir ya da beslenme şekliyle alakalıdır. bende esmer değilim ama esmer kızları çok güzel ve canlı bulurum. ünlü modacılar mankenleri kadın olarak göstermek derdinde değillerki zaten farkındaysan defilelere victoria secret defileleri dışında hep silik ve ölü gibidir mankenler bunun nedenide onları askı gibi kullanıp elbiseleri göstermek istemeleri. yanii modacılar için aman seksi ve güzel olsun olayı yok iyi askı olsun yeter. ayrıca bunu kültüre bağlamanda ayrı bir şaka sanırım madem kültürsüzler dolgun kadınlardan hoşlanıyor seninde bu konuşmalarından sonra öyle kadınlardan hoşlanmanı beklerdim ama hoşlanmıyorsun demekki kültürle ilgisi yokmuş kültürsüzlerde sıskalardan hoşlanabiliyormuş şekerim

pardonda tavuk etine benzetmemin nesi hakaret acaba?? diğer arkadaşı okumadın sanırım esmerleri iğrenç bulup esmerlerin koktuğunu söylüyor. bronz ten daha canlı ve kusursuz duruyor işte bakınca da anlarsın zaten çokta anlatmama gerek yok. irinaya bak mesela ne süper teni var. zaten genelde insanlarda yazın denize havuza gidip daha sağlıklı bir görünüm kazanmak için bronzlaşıyorlar. şu da varki burada genelde herkes kendine ait fiziksel özellikleri övmüş. arkadaş beyaz tenli diye esmerlerin koktuğunu söylemiş siz de yine beyaz teni övmüşsünüz. büyük ihtimalle arkadaşın memeleride küçüktür o yüzden hoşlanmıyordur güzel memelerden. her neyse benim göğüslerim şuan hamileyim ama normalde 75, tenim ise gayet beyaz latin güzellerle uzaktan yakından ilgim alakam yok ama kendim gibi olmayanıda beğeniyorum. gözlemlediğim kadarıyla da erkeklerin beğenilerinin benim söylediğim tarzdaki kadınlar olduğunu biliyorum. objektif konuşuyorum yani tatlım hakaret olarak algılama o zaman kendimede hakaret etmiş olurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…