- 12 Mayıs 2008
- 4.507
- 13
- 358
- 32
yahu tamam nıe bukadar celallendınız ben anlamadımkı dıorm sıze kulturel farklar bu konudakı begenılerı etkılıyor sız oylesınız dıye yada oyle begenıosunuz dıe herkez ole begenemez yada olmaz
ben gordugumu duydugumu anlatıyorum. Ama yıne yazıyorum zewk meselesı profesor baska begenır copcu baska doktor baska vs vs anlatabılıyormuyum...egitim ve cevre faktoronu ben yapmadım siz yaptınız erkekler gülüyorlarmış büyük göğüslere insanlar beğenmiyormuş flan tabi sizin beğendiğiniz gibi beğenenlerde var ben yok demiyorum ama durum sadece o olsaydı göğüs büyütme operasyonu bu kadar yapılmazdı herkes küçük göğüslü olmayı seçerdi.
ben gordugumu duydugumu anlatıyorum. Ama yıne yazıyorum zewk meselesı profesor baska begenır copcu baska doktor baska vs vs anlatabılıyormuyum...egitim ve cevre faktor
sana katılıyorm catt beyonce sıbel can gbı şşman kadınları hıc begenmıorm ayrıca esmerleride sexi falan deıller ayrıca komıkler bnce tum modacıların ve erkklerın cogununda soyledıgı gbı buyuk meme komık ve nasıl dıyım alaturka duruyor uzun boy uzun bacak orta yada kucuk ( 75 80) ise tamamen sexi ve avrupayi...irina sanırım ısmı vucut on numara
kararında büyük göğüsler bence muhteşem..
Ve bi kadını en güzel gösteren uzuvlardan biri bence...
Küçük göğüslerden hoşlanmıyorum
aynı evden çıkanların zevki bile farklı oluyor.tamamen zevk meselesi çevreyle ilgisi yok.
kucuk demedım orta dolgun dık gogusten yanayım tahta gbı yada sarkmıs sekılsız degıl. He ama 80 ustu nude ben begenmıorm benm zewkım hele 90 vs oldgunda hem saglıksız hem goruntu olarak hos olmuyor. Yakınlarımda var nefret edıyolar kendılerınden. Sılıkona gelınce 10 metreden anlasılıyor. Elleyınce zaten tas gbı eeee nasıl bı cekıcılıgı var sılıkonun ben bunu analayamadım acıkcası .aynı vıtrın mankenlerının goguslerı gbı cok soguk.
aynı ewde ılk okul mezunuda var unıversıtede aynı ewde sosyalıde var asosyalıde anlatabılıyormuyum artık bılmıormkı
sibel can tam bir yağ tulumu o konuda katılmakla birlikte memesiz kalçasız sıska bacaklı kadınlarda şekerler evet ama yuvarlak kıvrımlara sahip kadınlar daha bir gerçek kadın gibiler. erkeklerde zaten büyük ve şekilli popo, dolgun göğüsleri beğenirler genelde. ayrıca gerçek güzellerde esmerlerden çıkar beyaz tenliler sarışınlar kızıllar vs. tavuk etini andırıyorlar bakıncabronz ten kadar kusursuz bir ten olamaz bence. kaldıki avrupai olmak daha mı iyi olmak daha mı güzel olmak demek oluyor anlamadım.
bence gayet soğuk itici ve tahta gibiler asıl güzeller egzotik ülkelerden çıkar. hiçbir erkek o senin dediğin tipli kızları seksi bulmaz tatlım öyle bir dünya yok
tavuk eti mi yok artık hakaret etseydinizherkesin beğenisi farklı elbette ama gerçek güzeller esmerlerden çıkar diye bir şey yok her rengin güzeli güzelliği ayrı ama bembeyaz bi tenin yerini hiç bir şey tutamaz bence seçme şansım olsaydı yine beyaz tenli olmayı tercih ederdim
Christiano Ronaldo'nun sevgilisi değil miydi bu hatun kişi?
ten rengi zevk meselesidir ama erkeklerin büyük bir çoğunluğu yüzde 90 lık gibi bir kısmı dolgun kadınlardan hoşlanıyor bu şişman anlamındadeğil yuvarlak hatlı kadın gibi olan kadın anlamında inkar edenlerde olsa kıvrımlı bir kadınla dümdüz hatları olan bir kadın yan yana gelince direk kıvrımlı olana yöneliyorlar erkeklerin ne düşündüğü önemlide değil bence ben aşırı olmadığı sürece yuvaralak hatları beğeniyorum büyük ama formda göğüsler sıkı yuvarlak dolgun ama yağlı olmayan bir kalça orta genişlikte omuzlar kavisli bir sırt ince bel hafif dolgun bacaklar ve normal kalınlıkta kollar çok hoş oluyor.
ben zaten 0 altı kadınlardan bahsetmıyorm ırına vucudu mukemmel. Avrupaı olmakta cok onemlımı dıye sorarsan ben ce guzel vucutlar avrupadan cıkıyor narın ve hoslar. Akdenız tıpı kadınların modası gectı uzgunum. Beyaz bembeyaz degıl bugday ten esmer ten bana cok ıgrenc gelır benım gbı dusunenler cok ayrıca koku sorunu oluyormus ...ben unlu modacıların zevkınden de bahsedıyorum ayrıca onların ve bazı erkeklerın fıkrı bu hıc bırı balık etlı koca poplu kocaman memelı begenmıyor. He evet babam yasındakıler begenır. Yada ne bılım kırsal kesım begenır ama bu egıtıme yasadıgı yere kulture gore degısıyor. Zevk meselesı...
tavuk eti mi yok artık hakaret etseydinizherkesin beğenisi farklı elbette ama gerçek güzeller esmerlerden çıkar diye bir şey yok her rengin güzeli güzelliği ayrı ama bembeyaz bi tenin yerini hiç bir şey tutamaz bence seçme şansım olsaydı yine beyaz tenli olmayı tercih ederdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?