- 12 Mayıs 2008
- 4.507
- 13
- 358
- 32
bacakları mükemmel yaa resmen müthiş dökme gibi
[ımg]http://www.pinstripemag.com/site/wp-content/uploads/2011/04/ırina-shayk-15.jpg[/ımg]
vucudu cok guzel ama yuzu bı garıp cok esmer boyu ölçüleri kac acaba
evet çok biliyorum sagol sende araştır istesen italyan ve fransız moda elerinin. Bedenlerini nasıl çalışıyorlar size olarak bukadar buyuk çalışmıyorlar ayrıca tatbikinde çok beğensen var avam zevkli çok insan var sibel canida çok beğenen var mesela zevk çeşit çeşit herkes herseyi beğenir ama yağ denilen şey guzel bisey digil beyonce selulit dolu ve gercekten bakamıyorum bacağına yüzü guzel yüz sekli gözü kası falanda vücudu çok kötü zevkler yöresel kültürel çok değişkenlik gösterir tabi hekes herkesi begenebilir
1.78 boyunda 86.5-58-88 ölçülerinde.
sana katılıyorm catt beyonce sıbel can gbı şşman kadınları hıc begenmıorm ayrıca esmerleride sexi falan deıller ayrıca komıkler bnce tum modacıların ve erkklerın cogununda soyledıgı gbı buyuk meme komık ve nasıl dıyım alaturka duruyor uzun boy uzun bacak orta yada kucuk ( 75 80) ise tamamen sexi ve avrupayi...irina sanırım ısmı vucut on numara
sibel can tam bir yağ tulumu o konuda katılmakla birlikte memesiz kalçasız sıska bacaklı kadınlarda şekerler evet ama yuvarlak kıvrımlara sahip kadınlar daha bir gerçek kadın gibiler. erkeklerde zaten büyük ve şekilli popo, dolgun göğüsleri beğenirler genelde. ayrıca gerçek güzellerde esmerlerden çıkar beyaz tenliler sarışınlar kızıllar vs. tavuk etini andırıyorlar bakıncabronz ten kadar kusursuz bir ten olamaz bence. kaldıki avrupai olmak daha mı iyi olmak daha mı güzel olmak demek oluyor anlamadım.
bence gayet soğuk itici ve tahta gibiler asıl güzeller egzotik ülkelerden çıkar. hiçbir erkek o senin dediğin tipli kızları seksi bulmaz tatlım öyle bir dünya yok
sibel can tam bir yağ tulumu o konuda katılmakla birlikte memesiz kalçasız sıska bacaklı kadınlarda şekerler evet ama yuvarlak kıvrımlara sahip kadınlar daha bir gerçek kadın gibiler. Erkeklerde zaten büyük ve şekilli popo, dolgun göğüsleri beğenirler genelde. Ayrıca gerçek güzellerde esmerlerden çıkar beyaz tenliler sarışınlar kızıllar vs. Tavuk etini andırıyorlar bakıncaBronz ten kadar kusursuz bir ten olamaz bence. Kaldıki avrupai olmak daha mı iyi olmak daha mı güzel olmak demek oluyor anlamadım.
Bence gayet soğuk itici ve tahta gibiler asıl güzeller egzotik ülkelerden çıkar. Hiçbir erkek o senin dediğin tipli kızları seksi bulmaz tatlım öyle bir dünya yok
ben zaten 0 altı kadınlardan bahsetmıyorm ırına vucudu mukemmel. Avrupaı olmakta cok onemlımı dıye sorarsan ben ce guzel vucutlar avrupadan cıkıyor narın ve hoslar. Akdenız tıpı kadınların modası gectı uzgunum. Beyaz bembeyaz degıl bugday ten esmer ten bana cok ıgrenc gelır benım gbı dusunenler cok ayrıca koku sorunu oluyormus ...ben unlu modacıların zevkınden de bahsedıyorum ayrıca onların ve bazı erkeklerın fıkrı bu hıc bırı balık etlı koca poplu kocaman memelı begenmıyor. He evet babam yasındakıler begenır. Yada ne bılım kırsal kesım begenır ama bu egıtıme yasadıgı yere kulture gore degısıyor. Zevk meselesı...
ben sizin gibi düşünmüyorum evet irina bencede mükemmel çünkü fiziki yapısı çok mükemmel ve kendi içinde ölçüleri vücuduna uygun ama bu demek olmuyor ki balıketli kadınları beğenmez erkekler ben izmirliyim ve benim etrafımdaki bütün erkekler balıketli kadınlardan hoşlanıyor diyebilirim bunun modasıda geçemez çünkü modayla ilgili değil kadın her tarihte kadın erkekte her tarihte erkektir.
dıyorum ya bolgesel kulturel olarak zewkler farklılık gosterıyor canım. Herkes sporu bıraksın bolca yesın o zaman:)
yoo asla onu kastetmedim yanlış anladınız ben fitliği kesinlikle tercih ederim ama büyük göğüsün kiloyla bir alakası yok ki karın düz olmalı bel ince bacaklar ve kalçalarda sıkı ama düz hatları beğenmediği kastettim zaten eğer farkettiyseniz küçük göğüsü iç çamaşırı modellerindede tercih etmiyorlar hemen hepsi silikonlandı
modacıları takıp edıyorm fashıon tvyıde tum moda dergılerınıde. O zaman ben yanlıs duyup goruyorm sanırım. Hem yanlıs bır ulkede uzun ince fızıgı savundugumu farkettım...:) iyi aksamlar
victoria secret modellerinin resimlerine bakabilirsiniz çoğu kişide bu modelleri dolgun göğüslerinden dolayı beğeniyor silikonlardan dolayı yaniSiz hangi ülkedensiniz bilmiyorum ama sizin ülkeniz zevk konusunda çağ atlamış herhalde Iyi akşamlar.
miranda favorım benım tam olarak anlatmak ıstedıgım vucut yuz olark degılsede vucut tam anlatmak ıstedgım...ne oluyor sankı löp löp meme olunca anlamorm:)
löp löp meme farklıdır sıkı ve dolgun göğüs farklıdır ikisi arasındaki farkı gözden kaçırmamak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?