• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İrina Shayk

Nekadar guZel boyun var ama en azından bende beğenirim uzun ince kadınları ben 1.72 yim (((( ama uzun boylulari çok beğenirim ama senin boyunda gayet ideal çünkü 1.75 sonrası çok estetik durmiyabiliyo hantallasma oluyo zarafet gidiyo bence senin boyun çok ideal

Nekadar guZel boyun var ama en azından bende beğenirim uzun ince kadınları ben 1.72 yim (((( ama uzun boylulari çok beğenirim ama senin boyunda gayet ideal çünkü 1.75 sonrası çok estetik durmiyabiliyo hantallasma oluyo zarafet gidiyo bence senin boyun çok ideal

yok tatlim yaa... kilom fazla ama... yani kilolu degilim ama bu hatuna bakinca kendimi obez hissettim yaaa :53::53::53: senin boyunda fistik gibi tatlim.. bence 170 + şIk bi topukla en ideal kadin olunur dedigin gibi cok uzun kadinlarin bence siradan hayatta ne artisi varki?? manken vs olarak süper izlemesi iyi hos ama sonra koca bulunmaz :1::1::1: karatay diyetine basliyorum ben yaa :9::9::9: az önce baktim da nette kac kilo diye ararken, kadin diyet yapmis bu sene 34-36 beden olmak icin.. normlad ebikini icin ideal beden 38mis onun da bedeni 38 mis ama bir beden incelmis... masallah diyorum baska da bir sey demiyorum...

Son düzenleme:
Bende ancak maşallah diyebiliyorum ancak))) zayıflık olurda böle kıvrımli olması çarpık curpuk olmaması çok guZel ))) vücut şekllide çok önemli kadının kemik yapisida çok guZel maşallah.bende kilo sorunu yok ama fit olamaya çalışıyorum zayif olmakta yetmiyo((( ama Karataş diyeti nekadar doğru bilemiyorum saglık bakanlığı çok karsı çıktı biliyosun,sebze meyve önermiyo bu nekadar doğru bilmiyorum çok fazla kırmızı et Allah korusun bağırsak ve kolon kanseri riskini ve kalp rahatsızlığı riskini arttiriyo,genel olarak karaçayın savunduğu protein alabildiğiniz kadar alın şekerden uzak durun diyo meyve bile yemeyin diyo ama sonuçta meyvede de alamamız gereken vitaminler var bilemiyorum aslında en güzeli ne biliyormuşsun kan grubuna göre beslenmek

Bende ancak maşallah diyebiliyorum ancak))) zayıflık olurda böle kıvrımli olması çarpık curpuk olmaması çok guZel ))) vücut şekllide çok önemli kadının kemik yapisida çok guZel maşallah.bende kilo sorunu yok ama fit olamaya çalışıyorum zayif olmakta yetmiyo((( ama Karataş diyeti nekadar doğru bilemiyorum saglık bakanlığı çok karsı çıktı biliyosun,sebze meyve önermiyo bu nekadar doğru bilmiyorum çok fazla kırmızı et Allah korusun bağırsak ve kolon kanseri riskini ve kalp rahatsızlığı riskini arttiriyo,genel olarak karaçayın savunduğu protein alabildiğiniz kadar alın şekerden uzak durun diyo meyve bile yemeyin diyo ama sonuçta meyvede de alamamız gereken vitaminler var bilemiyorum aslında en güzeli ne biliyormuşsun kan grubuna göre beslenmek

kan grubumu??? ben ona bakmistim bi ara ama dikkate almamistim.. napsam ki ben vallahi bu kadinin resimlerini buzdolabina yapistirayim ban dur der :1::1::1: ama o diyetin topigi var forumda cok iyi gidiyor herkes... uzun süreli diyette tabiki bütün diyetler zararlidir.. acaba bu kadin ne diyeti yapti da ince olmasina ragmen inceldi.. yalniz dedigin gibi yuvarlka hatli yaa.. carpik zeyif degil... ben de yuvarlakimdir :1::1:

Kan grubuna göre beslenmek hem çok yararlı hemde istediğin kiloya ulaşabilirsin ama daha uzun sürebilecek kilo vermen , bence bı diyetisyene gidip danışmak en iyisi çünkü herkese her diyet olmuyo bence en faydalısı bı uzmana danışmak zaten irinanin falan muhtemelen beslenme koçu vardır

Kan grubuna göre beslenmek hem çok yararlı hemde istediğin kiloya ulaşabilirsin ama daha uzun sürebilecek kilo vermen , bence bı diyetisyene gidip danışmak en iyisi çünkü herkese her diyet olmuyo bence en faydalısı bı uzmana danışmak zaten irinanin falan muhtemelen beslenme koçu vardır

haklisin aslinda.. nette okudum da hadise de ben fitim demis... valla fit iste al böyle olur...

Gülerken bukadar itici olabilen birini tanımıyorum :19:

wenn5609552.jpg

7935_1237219253120_1308405991_30707168_1511086_n.jpg

img_7470.jpg

mediaManager

irina-shayk-leather-pants.jpg

Gülerken bukadar itici olabilen birini tanımıyorum :19:

wenn5609552.jpg

7935_1237219253120_1308405991_30707168_1511086_n.jpg

img_7470.jpg

mediaManager

irina-shayk-leather-pants.jpg

heheheee :9::9::9::9: son fotoda naz elmasa benzemis.. hele o acayip cirkin... ama bu kadin güzel yaa.. fizigi hele... cok düzgün bence.. benim fikrim böyle.. ama ikinci fotoyu görmek istemezdim... makyaj cok önemli bi unsur yaa...

Yüz güzelliği çok önemli ama bu kadının yüzü gerçekten hiç güzel değil bence. Yüzünü geçtim fiziğide hoş değil hiç kadın gibi değil daha çok ergenlik çağında bir genç kız gibi. Abartılası bir güzelliğinin olmadığını düşünüyorum.

600full-irina-shayk.jpg

600full-irina-shayk.jpg

600full-irina-shayk.jpg

600full-irina-shayk.jpg

Back