Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1.77 siZe da 34 diye biliyorum
Nekadar guZel boyun var ama en azından bende beğenirim uzun ince kadınları ben 1.72 yim (((( ama uzun boylulari çok beğenirim ama senin boyunda gayet ideal çünkü 1.75 sonrası çok estetik durmiyabiliyo hantallasma oluyo zarafet gidiyo bence senin boyun çok ideal
Bende ancak maşallah diyebiliyorum ancak))) zayıflık olurda böle kıvrımli olması çarpık curpuk olmaması çok guZel ))) vücut şekllide çok önemli kadının kemik yapisida çok guZel maşallah.bende kilo sorunu yok ama fit olamaya çalışıyorum zayif olmakta yetmiyo((( ama Karataş diyeti nekadar doğru bilemiyorum saglık bakanlığı çok karsı çıktı biliyosun,sebze meyve önermiyo bu nekadar doğru bilmiyorum çok fazla kırmızı et Allah korusun bağırsak ve kolon kanseri riskini ve kalp rahatsızlığı riskini arttiriyo,genel olarak karaçayın savunduğu protein alabildiğiniz kadar alın şekerden uzak durun diyo meyve bile yemeyin diyo ama sonuçta meyvede de alamamız gereken vitaminler var bilemiyorum aslında en güzeli ne biliyormuşsun kan grubuna göre beslenmek
Kan grubuna göre beslenmek hem çok yararlı hemde istediğin kiloya ulaşabilirsin ama daha uzun sürebilecek kilo vermen , bence bı diyetisyene gidip danışmak en iyisi çünkü herkese her diyet olmuyo bence en faydalısı bı uzmana danışmak zaten irinanin falan muhtemelen beslenme koçu vardır
Gülerken bukadar itici olabilen birini tanımıyorum
dudaklari orjinal olamaz ... üst dudaginin burnuna degmesi cok itici yaa
Yok ya bu kadının hiç biryerinde estetik yokmuş. Ama dediğin gibi dudağı burnuna değiyor gerçekten oldukça itici. Yani yüzü hiç güzel değil bence.