İrina Shayk

Konuya en guZel cevabı irinanin resimlerini koyarak minik arkadaşımız vermiş

Beyonce gibi bı fizikle karşılaştırmayın lütfen gercekten ayıp oluyo

Evet gercektende herkes beyaz dar ve bukadar ince bı elbiseyi taşıyamaz kıvrımları kalcasida çok hoş durmus

tamam bayanlar kadin güzel iste... ilk olarak bi moda dergsinin kapaginda görmüstüm.. o gün bugündür begenirim valla... hatta düsünüyorum bu kadina ben böyle bakarsam erkekler napsin???? valla kocalarimiz sevgililerimiz görmesin zararli

Bende onu diyorum herkesin zevki farklıdır kendileri bana laf ediyo ben fikrimi soliyince öle korkunç bı görüntüye kurban ol diyolar herkes hersyi begenebikir buarada Beyonce dolgun kavramının baya bı üstünde bisey dolgun falan denilince laetitia casta bar rafaeli falan dolgun ama her insanın Zewki farklıdır ama ortak beğeniler vardır mesela irinin fiziğine standart veya çok çirkin demek değişik oluyo

Gercektende öle erkekler için biçilmiş kaftan))) duygusal iliski dısında hicbi erkeğin yok istemem kalsın diyenini sanmıyorum ))))

moralim bozuluyo yaaa görünce böyle

Gercektende öle erkekler için biçilmiş kaftan))) duygusal iliski dısında hicbi erkeğin yok istemem kalsın diyenini sanmıyorum ))))

ya eveeetttt... Allah vermis vallaa... ben de pc'yi cevridim accik, kocam görmesin diye yani baksana, kadin güzel ama yanindaki adam da yani erkek güzeli.. aayyy.... napsam ki kendimi iyi hissetsem

Supper seksi bı çift ))))) kadının fiziği barbie bebeklerinkiyle aynı dar ama kıvrımli maşallah))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…