Minik6 adlı arkadaş merak ediyorum senin yorumuna bir tepki verecek mi?
İrina isterse Dünya'nın en güzel mankeni olsun ben beğenmiyorum ayrıca ben kendi adıma söyleyeyim birşey attığım filan yok sadece benim zevkime hitap etmiyor o yüzden beğenmiyorum. Yok standart üstüymüş filan diye de beğenmek zorunda değilim.
Yada en iyisi sen bir liste yap onları beğenelim. Hey Allah'ım ya.
bi karar ver artıksana göre herkes senin beğendiklerini beğenmeli..yoksa mazallah bulduğun yerde gırtlaklarsın felan..
sibel can gibi yüzü güzel,sesi güzel birinin beğeneni çok olur tabi.3 çocuk annesi ve manken de değil bu kadın.incecik ya da iskelet gibi olmak zorunda da değil.üstelik kiloluyken bile çok güzel..
Sevmek zorunda değilsin zaten o da dolgun bacak sevmek zorunda deği beyonce kim oluyoda biri onun bacaklarına kurban olucak ya görüşlerine yazarken biraz daha dikkat et ozaman bi önceki yorumunda da dandik diye bir kelime kullandın benim takıldığım nokta bu gerisi beni ilgilendirmiyo neyle meşgul olucağımı da sana sorucak değilim haddini aşmadan yorum yap lütfen.
baksana "fiziksel hata" diyo ya
ben hatalıyım sanırımmm
Neye karar veriym anlamadım ????? Ben kuğu gibi düzgün fizikli kadınlardan hoşlanıyorum zewkler değişkenlik gösterir ama genel olarak kuğu gibi düzgün vucutlu kadınları herkes beğenir ben kimin boğazını girtlakliycam siz kendi yorumlarinaza bakın bence))))) benim anlatmak istediğim belirli bı ortak düşünce vardır ama siz onada karsı geliyorsunuz beğenin demiyorum zaten. Ayrıca bu Sibel Can'da sürekli şukadar cocuk doğurmuş muhabbeti de komik oluyo cocuk doğurmasa çökmüş guZel olacaktı yani uç cocuk doğurmuş natalia vodianova heidi klum vs ornekleri var ozaman Sibel can gerek yüz gerek fizik olarak guZel sayılabilecek bı kadın digil ama tabikide çok beğenen olabilir zewkler ayridir
Bu dünya güzeli modellere tutturmussunuz bok atcak şey bulamıyip yok göğüs yok kalça yok birincisi bu modellerin cogunun poposu yuvarlak ama evet basen yok basen de en buyuk fiziksel hatalardan biri guZel olan popdur basen digil ve evet pipoları olsada göğüsleri genelde düz oluyoda arkadaslar bu kadınlarda düzgün fizyonomi var yamuk yumuk yok bacak var boy var yağ yok göğüs kalça kısa bı kadinda olsa noluyo yusyuvarlak bisey oluyo yani estetik dısı bisey ve goz var nizam var irina ne giyse taşıyabilecek bı fiziği var Jean şort t-shirt flip-flop giyse de tuvalet giymede tasiyo ayrıca tabikide cogu yıldız gibi konseyde ihtiyacı yok yani fiziği standart üstü sadece bacakları bile yeter
baksana "fiziksel hata" diyo ya
ben hatalıyım sanırımmm
Basen fiziksel olarak guZel olarak adlandırılan bisey digildir tabi ama güncel hayatta supermodel olmadıktan sonra bı kadını basene göre degerlendirilmezki genel olarak güzelliğine bakılır
ben baseni güzel olarak değerlendiriyorum.. çok kadınsı.kendimde olmasa üzülürdüm
hem herkesin kendi zevkidir diyorsunuz,hem de sonra fikirlerinizi kabul ettirmeye çalışırcasına sinir küpü bi vaziyette yorum yapıyorsunuz ya işte onu diyorum..hangisi gerçek siz??? bi karar verin bence...
çünkü bi dediğiniz diğeriyle örtüşmüyor.. sürekli gelip burda yorum yapanlardan alıntılayıp ateş püskürürcesine yorumlar yapıyorsunuz.sonra da herkesin kendi zevki falan filan!!
hiç inandırıcı değil..sen öyle beğeniyorsan beğen o zaman beğenmeyenlerin yorumlarını alıntılayıp da habire bişeyler yazıp,söyleyip durma madem.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Aynen. Kadın dediğinde azıcık et olmalı zaten. Çok sexi duruyor.
Önce bir sakin ol madem bu tür kelimeleri sevmiyorsun Catt adlı arkadaşın yorumlarına niye tepki vermiyorsun? sen hala o lafta kalmışsın biraz ağır olabilir ama o anki sinirle yazdım Hey Allah'ım ya arkadaşım ben kendi fikrimi söyledim buda seni ilgilendirmiyor ben sana bir laf atmadım atarsam ozaman söyle . Ayrıca tabikide haddime değil ben sadece bu bölümde kendi fikirlerimi yazıyorum senin gibi beğendiğim modellerin avukatlığını yapacak kadar haddimi aşacak değilim.
Aynen. Kadın dediğinde azıcık et olmalı zaten. Çok sexi duruyor.
Et pipoda olunca guZel olur yandan yağ fışkırması guZel gorunmez
Et pipoda olunca guZel olur yandan yağ fışkırması guZel gorunmez
Et popoda guZel olur yandan yağ fışkırmasınlar nesi guZel ayrıca burası mahalle yerine donmuş biri birine birini fıstekler yok cattede bisey der yok biri der kendimi dizginlyim basıma bisey gelcek der çete reisi gibi bulup beni vurdurcak heralde )))))
Ne diyorsun gerçekten anlamıyorum?
Et diyorum popoda guZel olur yani yuvarlak popo denilen basende yağ estetik gorunmuyo fazlası tepsi gibi yani etli guZel oluyo diyosunuz ya arkayadogru olunca popo guZel olur yana doğru genişleyince digil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?