İrina Shayk

bazı insanlar birbirine hiç saygı gösteremiyor.saygı lafta.hep kendi dediklerimiz,beğendiklerimiz doğruymuş iyiymişcesine tavırlar oluyor.neyse daha da buraya yazmamak lazım sanırım..

suç oluyo çünkü..

sanırım burun kanatlarını daraltmış kız çünkü ağzı çok büyük ve çirkin duruyor bıyık kısmında aşırı garip bir orantısızlık var,o burunla o ağız başka yüzlere ait sanki

tabiki herkes istediklerini yazmakta özgür hep bu yüzden kavga çıkıyor burda özelliklede bu aralar çok sıklaştı minik06 nın verdiği tepki irina için açıldığı halde adrianayla karşılaştırılmasınaydı diye düşünüyorum adriana için ayrı sayfa var zaten adriana için orda paylaşım yapmak daha doğru olur bencede.irinayı beğenmeyenler tabiki neden beğenmediklerini göstermek için paylaşımda bulunabilir ama o resimler gerçeği çok yansıtmıyor bana göre eğer ararsak her insanın bir sürü kötü açıdan çekilmiş resmini bulabiliriz ama canlı olarak baktığımızda irinanın o şekilde olmadığını görebiliyoruz rahatça zaten aynı şekilde adriananında bazı resimleri adriananın çirkinliğini kanıtlamak için kullanılıyordu ama canlı olarak bakınca bunların boş olduğunu görüyoruz zaten bence bu paylaşımları yaparken birazda gerçekteki haline benzeyen resimler paylaşmak daha adil olur.

arkadaşlarım,bu şekilde konu dışı mesajlaşma devam ederse,bu topik kapanır yakında..

herkes beğenisini yada beğenmemesini,sebepleriyle yazar..
kimse kimseye beğenisi konusunda müdahale edemez..
etmemeli yani..

Sanırım ne yazdığım ve anlatmak istediğim gayet açık ben bu konuyu irina shayk için açtım adriana lima için değil yeterince açık diye düşünüyorum

arkadaşlar;

bu hanımın akrabası falan değilsiniz değil mi..
beğenen beğenir,beğenmeyen de beğenmez..

beğenen,beğenmeyene zevksizsin,ne hakla beğenmezsin nasıl diyebilir..
yada beğenmeyen,beğenene sen bu kadının neresini de bağendin hıhhh diyebilir mi..

yapmayın etmeyin..
sakin ve güzel paylaşımlar olsun lütfen..
bu diğer topikler için de geçerli..
lütfen...

ya bu kadının rusla uzaktan yakından alakası yok bariz bir latin havası var kadında bu ne ya rus dediğin anna kurnıkova gıbı bişey olur bu çok farklı. bazı fotolarında hafıf adrianaya benzetıyorum.Birde dudakları slkıonmu demekten alamıyorum kendımı o ne ya bır dolgunluk olurda bunun ki çok abartılı ve orantısız.İnternette olan çoğu fotosu fotoşop resımlerınde hoş çıkmış ama göğüs popoyla çok oynanmış.Yüzünüde makyaj olmadan birşeye benzetemedim.Birde teninin rengi bazı fotolarında çok beyaz bazılarında bronz.bu ülkede bundan yüzlerce var yapmayın yani.

Epilasyon yaptırmıyor muydu bunlar:26:

Eklentiler

• $rus-sevgiliye-is-yagiyor-irina-sheik-christiano-ronaldo-1253647.jpg
    135,3 KB · Görüntüleme: 62
  • $rus-sevgiliye-is-yagiyor-irina-sheik-christiano-ronaldo-1253646.jpg
    37,2 KB · Görüntüleme: 89
boyu uzun ve zayıf diye bakılır mı yaa ağzını görmüyolar mı kazan gibi gözleri renkli die dikkat çekio dicemde. bi adriana var bi bu var. adrianada uzun zayıf ama fark ortada :) hiçbi sebep yokken güzel diye anılıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…