İrfan ve Tasavvuf üzerine kitap okur musunuz?

FTM1979

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2014
3
3
39
Selam.

İrfan ve Tasavvufi kitaplar okur musunuz?

Okuyorsanız, beğendiğiniz ve tavsiye ettikleriniz var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

Benim takip ettiğim iki tane yayınevi var, İnsan Yayınları ve Kevser Yayıncılık. Ve çok beğeniyorum kitaplarını.

En son, "Akıl Defteri, Aşk Ayeti" adlı kitabı okudum. Kesinlikle tavsiye ediyorum. :)

Uzun zaman oldu okumayali. En son Amak-i hayali okumustum. Abdulbak Golpinarli da okurum Mevlevilik uzerine. Bu aralar Mu'tezile ilgimi cekiyor. Onun uzerine okumalar yapiyorum.

Canım gönül bahçesi-faruk Dilaver. Kutuphaneden aldım. Yeni başladım. Hoşuma gitti. Hidayet güneşi osman nuri Topbaş bundan da okudum bu da çok güzel. Samimiyeti hissediyorsun. :)

Asla bir daha tasavvuf kitapları ile zaman harcamam siz hiç dinler tarihi okumadınız mı hanımlar?

Tasavvuf hangi dinlerin etkileri ile ortaya çıkmıştır hiç araştırmadınız mı?

İçindeki sapık öğretiler hiç mi gözünüze çarpmadı?

Eğer kendinizi müslüman olarak tanımlıyorsanız tevhid ile taban tabana zıt tasavvufi öğretileri görmüş olmanız gerekir fakat henüz yeni merak salmışsanız size tasavvuf'un o yüzü hemen gösterilmez.

Bana kızabilirsiniz sanane diyebilirsiniz asla gücenmem, allanıp pullanıp nefis teskiyesi adı altında sunulan bataklığın kıyısında gördüğüm kişileri uyarmadan geçmeye gönlüm razı olmuyor.

Size önerim aaa ne güzelmiş diye değil eleştirel bir gözle okuyun tevhid ile kıyaslayın ve biraz da tasavvuf eleştrilerini okuyun dinleyin kendiniz karar verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…