- 20 Mart 2008
- 140.626
- 210.866
- 60
-
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
Evet sorma ya bir de regl konusmasi var:)) fisir fisir sanki gizli bir orgutten konusuyorlarmis gibi aralarinda konusuyorlardi o devrin kadinlari:))
Ayıptı o yıllarda böyle konuşmak,bizlere de denirdi de biz takarmıydık bunları yok takmayıp bide konuşurduk
Konus hanim zaten aferin size, en dogal sey regl zaten. Bu aralar zaten regl den gizli orgut diye konusursan, iceri atilma olasiligin bile var:)))
Şimdiki gençlik daha rahat ulu orta bile konuşuyorlar zaten,bayrağı onlara devrettik bizlerdebide içeri tıkılırsak fena olur:))
Örgütün adı: regliye özrgürlük hareketi ( RÖH)
Bu İran kadar indirilmiş dini de değil de uydurulmuş dini yaşayan başka bir ülke daha var mı acaba.Vedebu arkadaşın dediği gibi muta nikahı denilen nikah serbest ama kitaptaki Mehmet Efendi'nin saf sevgisine gelince veto.Ayrıca dudaklarını onun sırtına yaklaştırdı cümlesi daha müstehcen iki ucu açık bırakılmış.Dudaklarını onun sırtına yaklaştırdı ama ya sonra diye aklına deli sorular gelebilir insanların en azından öptüğünü bilseydi millet.
philly polemiğe sokma beni :))) Elbette ki var ne yapayım gelişi güzel yazı verdim:))
philly polemiğe sokma beni :))) Elbette ki var ne yapayım gelişi güzel yazı verdim:))
Sende öyle ama:)):)) tatlisin:))