İran'dan Kürk Mantolu Madonna çevirisine sansür: Dudaklar yaklaşabilir ama öpemez!

Hanım sen ben çözemeyiz öyle şeyleri bize tekaüt kitabı lazım, unu eledim elek duvarda, saçımdaki beyazın elli tonu gibi edebi eserler lazım, diğerlerini gençlere bırakalım

Öyle deme müdürüm,4 kitabı okumuş 1 film seyretmiş yaşlı bir tekaüt olaraktan bu gençlere destek olmamız lazım dimi

Öyle deme müdürüm,4 kitabı okumuş 1 film seyretmiş yaşlı bir tekaüt olaraktan bu gençlere destek olmamız lazım dimi
Hanım sen ben çözemeyiz öyle şeyleri bize tekaüt kitabı lazım, unu eledim elek duvarda, saçımdaki beyazın elli tonu gibi edebi eserler lazım, diğerlerini gençlere bırakalım

Ahaha ay iyi güldüm sayenizde hanımlar daha citirsiniz sizler

Nedense şaşırmadım , orjinal bir şey bulamazsın , bastırılmış ,yasaklanmış alt kültür

Okudun mu vay seni gidi seniiiii
Seyrederken yakın gözlüğün gözünde miydi

Okudum sorma sular seller gibi hemde hahahahaa
Yok direk kendi gözümle seyrettim,her karesini hemde

Abla ben de keşke şöyle 50lili yaşlarıma isinlansam diyorum, düzenim her şeyim oturmuş olsa diye . Yaşları degiselim ablam

Bu yaştada hastalıklar çıkıyor,gel sen vazgeçbu sevdadan

Seks= herkesin yaptigi, ama kimsenin konusmadigi yegane sey:)))

Wuwwwww

Okudum sorma sular seller gibi hemde hahahahaa
Yok direk kendi gözümle seyrettim,her karesini hemde

Bu yaştada hastalıklar çıkıyor,gel sen vazgeçbu sevdadan

Wuwwwww

Hahaha:) hanim dur sana bir hikaye anlatayim. Ben, abim ve benimle yasit kuzenim tv izliyoruz bir gun. Ilkokuldayiz ama kac yasindayiz tam animsamiyorum. Yesilcam filmi izledigimiz, malum o filmlerde cinsellik olmaz, erkek kadin yanyana yatar, ama ertesi gun hamile bir kadin belirir sahnede. En fazla opusme vardir. Aha iste bu opusme sahnelerinden birinde annem iceri girdi, bir hisimla televizyonu kapatti neye ugradigimizi sasirdik:) hayir olayin farkindayiz, cocuk nasil meydana gelir biliyoruz ama annem bizim olayin farkinda oldugumuzu bilmiyor:)) o gun bizi; kendince korkunc bir olaya tanik olmaktan koruyan annecigim, yillarca geyik konumuz oldu:)))

Anneye saygılar buradan,o yıllarda hep böyleydi ama ne zaman mucuk sahnesi olsa bişilerle görüntü karartılırdı..
Yada bakmayın ayıp denip eziklenirdik,anneler böyleydi işte.

Anneye saygılar buradan,o yıllarda hep böyleydi ama ne zaman mucuk sahnesi olsa bişilerle görüntü karartılırdı..
Yada bakmayın ayıp denip eziklenirdik,anneler böyleydi işte.

Evet sorma ya bir de regl konusmasi var:)) fisir fisir sanki gizli bir orgutten konusuyorlarmis gibi aralarinda konusuyorlardi o devrin kadinlari:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…