İRADESİNE GÜVENENLERİN SAYFASI :)

Bakiyorumda hickimse yazmiyor artikin ama ben yazacagim bu sabah 3 sekersiz cay 1 parca ekmek peynir ogle yok aksam 1 kase corba salata ve firinda tavuk

Canimnint pakrtim bitmisti.. Bu sabah iki tane kaysi kivaminda haslanmis yumusta bir parca peynir iki bardak sekersiz cay ekmeksiz.. Oglen sac tava yogurt .. Aksam koy hindisi ve pilav ekmeksiz . 1 saat yuruyus

Hayirli gunler herkese ; sabah kahvaltim : terayaginda hafif kizarmis yumutta , limon soslu zeytin ve bir kase dogal ev yogurdu..

Selamlarrr dun sabah 1 parca peynir ekmek 3 zeytin ogke yok aksam corba tavuk salata bugun sabah haslanmis yumurta peynir ekmek oglr corba aksam tavuk ve simdide sut iciyorum :)

Canim inan nete girmeye firsat bulamiyirun ama aklim burda , masallah kahvalti duzenini degistirdin bu cok iyi misir gevreginden yarin sabah mi tattilacaz

selamlarrr dün neler yaptımmmm
sabah 1 haslanmış yumurta 1 parça peynir ekmek
öglen yok
işim gereği 6 da yemeğe cıktım yarım kase çorba ve az tavuk yedim

Canim arkadasimin dugunu var onunla ilgileniyorum yazamiyorum ... Bu sabah karatay kahvaltisi oglen yemedim ikindi bir portakal aksamda karniyarik pilav olacak insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…