Sa canim , ben de 23 yasindayim boy 1.70 kilo 71 bundan 3 yil evvel 55 kgdim . ilaclar yuzunden kilo aldim . ben 1.5 ay evvel kilo vermeye karar verdim bir arkadas olsa fena olmaz kabul edersen beraber basaralim. Hedefim 57
Hangi diyeti yapmayi dusunuyorsun? Ben suan karatay diyetinibyapiyorum ve 2 ay da spor yapamadim ve arada kacamaklarimnoldub buna ragmen 3 kg verdim .
Ayni sayilir yanliz benim spora baslamam imkansiz. Platesle ilgili bir fikrin var mi ? Evde yapabilirim ama birakinca eski hale donetmiyim bilmiyorun bundan korkuyorum
Baslangic 71 hedef 57 \ 55 haydi Bismillah ...bugun haftada bir tartilalim ne dersin
Yuruyus o zaman , bende bu sabah kahvaltida 7 zeytin , sebzeli omlet , 1 bardak acik sekersiz cay tukettim sabah kahvaltisiyla ogle yemegi arasina 4 saat biraktim ve oglen: bir tabak taze fasulye ve bir muddetten sonra meyve tuketip 30 dk yurudum ... Meyveyi 3 den once tuketmeliyiz yoksa o da kilo tapabiliyor( karatay diyeti) aksam yemegine de corba ve imam bayildi var ins. Ben ekmek tuketmiyorum beyazi vs fark etmiyor tamamen biraktim...
Bikmiom ki ama ben onu yapamam gibiCanim benim ama senin duzenli bir diyet uygulaman lazim ; hem ac kalmadan kilo vermen hem de verdigin kilolari tekrat almaman icin karatay diyeti cok cok iyi dusunmez misin
Karatay diyeti uygulanması en kolay diyey hiçç açlık yaşamıyorsun arastır bence yada ben anlatayım