İRADESİNE GÜVENENLERİN SAYFASI :)

tubish_19

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
632
259
31
Merhabalar adım Tuba 21 yasındayım öğrenciyim ve part time çalışıyorum.
Daha önce 15 kilo verdim fakat geri aldım.
Tartılmadım 100 kiloyum sanırım 178 boyum var.
Kendime güvendiğimde tartılıcam :)
Benimle birlikte kilo vericekler gelsinnnn :)

sabah 2 parmak ekmek
2şekersiz çay
2 çatal peynir

öğlen corba içtimmmm

şimdide çorba kerevizyemeği ve tavuk yiycemmmm

haydi bakalımmmm yaza kadar kilolar gitsinnnnn :)

Sa canim , ben de 23 yasindayim boy 1.70 kilo 71 bundan 3 yil evvel 55 kgdim . ilaclar yuzunden kilo aldim . ben 1.5 ay evvel kilo vermeye karar verdim bir arkadas olsa fena olmaz kabul edersen beraber basaralim. Hedefim 57

Sa canim , ben de 23 yasindayim boy 1.70 kilo 71 bundan 3 yil evvel 55 kgdim . ilaclar yuzunden kilo aldim . ben 1.5 ay evvel kilo vermeye karar verdim bir arkadas olsa fena olmaz kabul edersen beraber basaralim. Hedefim 57

tabikiiiiiiiii :)

çok memnun olurummm gell gellll :)

Hangi diyeti yapmayi dusunuyorsun? Ben suan karatay diyetinibyapiyorum ve 2 ay da spor yapamadim ve arada kacamaklarimnoldub buna ragmen 3 kg verdim .

Ayni sayilir yanliz benim spora baslamam imkansiz. Platesle ilgili bir fikrin var mi ? Evde yapabilirim ama birakinca eski hale donetmiyim bilmiyorun bundan korkuyorum

Ayni sayilir yanliz benim spora baslamam imkansiz. Platesle ilgili bir fikrin var mi ? Evde yapabilirim ama birakinca eski hale donetmiyim bilmiyorun bundan korkuyorum

plates yaptım zamanında ama çok zor gerçekten uzun zaman lazım alışman için bırakırsan benden beter olrsun yap bırakma

Yuruyus o zaman , bende bu sabah kahvaltida 7 zeytin , sebzeli omlet , 1 bardak acik sekersiz cay tukettim sabah kahvaltisiyla ogle yemegi arasina 4 saat biraktim ve oglen: bir tabak taze fasulye ve bir muddetten sonra meyve tuketip 30 dk yurudum ... Meyveyi 3 den once tuketmeliyiz yoksa o da kilo tapabiliyor( karatay diyeti) aksam yemegine de corba ve imam bayildi var ins. Ben ekmek tuketmiyorum beyazi vs fark etmiyor tamamen biraktim...

Ben kfleks aldim bimden sabah onu yiycem birde yaninda yumurta ile

Canim benim ama senin duzenli bir diyet uygulaman lazim ; hem ac kalmadan kilo vermen hem de verdigin kilolari tekrat almaman icin karatay diyeti cok cok iyi dusunmez misin

Merhabalarrrrr gunaydinnlarrrrr sabah 1 haslanmis yumurta ve az ekmek ve peynir yedimm.calisiyorum bugun fullum sabah 10 aksam 22

Allah kolaylık versin . Ben de 7 8 tane ,peynir avuc içi kadar,yoğurt(evde mayalanmış) bir kase .. İnşallah yürüyüşümüse yapsam tam olacak

Karatay diyeti uygulanması en kolay diyey hiçç açlık yaşamıyorsun arastır bence yada ben anlatayım

Karatay diyeti uygulanması en kolay diyey hiçç açlık yaşamıyorsun arastır bence yada ben anlatayım

Anlatirsan cok sevinirim :)
Ogle yemegi olarak corba firinda tavuk ve az salata yedim ama millet karsimda hamburger yiyor cok aci (( birdahaki yemegim 6 da ondada bi corba icerim bide elma alirim marketten haydi bakalim :)

:) ben öglen yemek yemedim 'akşam da mantarlı bulgur pilavı ,etli nohut,salata tükettim ... Ekmek kesinlikle yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…