İRADESİNE GÜVENENLERİN SAYFASI :)

Selamlarrrrr aksam yemegim mercimek corbasi yarim kase tavuk firinda azicik salata :) 16 22 calistigim icin spora gidemedim :KK43:

DÜN AKŞAM: MERCİMEKLİ BUĞDAYLI SALATA ve diyetimi bozan bşey sölemek istemiyorum bir dilim :KK43::KK43:
Sabah kaç kilo olduğumu belirlemek amacıyla tartıldım: 56.6 pazar gününe bakalım nolcak. Kilom çok olmadğı için vermesi çok çok zor. Hadi hayırlısı

Herkese selam ; sabah peynirli omlet , doğal yoğurt , Zeyrin ve peynir.. Öglen bugday corbası ve dolma . Akşam çorba imam bayıldı ...

DÜN AKŞAM: MERCİMEKLİ BUĞDAYLI SALATA
BUGUN SABAH: 1 ADET PAPATYA EKMEĞİNDEN TOST YEŞİL ÇAY ÇEYREK MUZ
Evdekler her akşam diyetimi sabote ediorlar:KK43: çok üzgnüm

iyi geceler gençlerrr :)
sabah 1 yumurta 1 parça peynir
öğrlen tavuk mercimek çorbası salata
akşam tavuk 1 tane kadınbudu köfte
1 saat spor ama biitiim :KK43:
cünkü sabah 10 akşam 5 te çıktım iştenn

Bu kür bir zayıflama kürü değildir. Yağ metobolizmasını, sağlıklı çalıştırır. Dengeli hale getirir. Ve vücunuz yağ yakmaya başlar. Vücudunuz yağ yakmaya başlayınca siz zayıflamış oluyorsunuz. Burada kullanılacak olan 3 tane malzeme var. Bunlardan bir tanesi ismi latince olan: lihliya yani kış ıhlamuru, ikincisi kuş burnu, üçüncüsü de altın otu. Bunların karşımında çok hari bir kür meydana geliyor. Bunu düzenli olarak kullandığınız vakit vücudunuzdaki yağlar erimiş olaca ve eriyen yağlar sizin fazla kilolarınızdan kurtulmanızı sağlayacaktır...

Hayirli aksamlar canim ... Cok iyisin masallah.. Bende sabah yumurta peynir zeytin tukettim ekmeksiz... Oglen yemek yemedim arkadasla gelinlik bakmaya ciktik 3 saat ayaktaydim bayabyurudum spor olarak yeter galiba ...

X