- 11 Ekim 2014
- 249
- 175
- 32
Yok canim ama benim ama belirliyelum bir gun iyibolurbayanlar ortak tartılma vaktiniz var mı ne blym 2 haftada bir haftada bir falan gb
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canim ama benim ama belirliyelum bir gun iyibolurbayanlar ortak tartılma vaktiniz var mı ne blym 2 haftada bir haftada bir falan gb
Yok canim ama belirleyelim .bayanlar ortak tartılma vaktiniz var mı ne blym 2 haftada bir haftada bir falan gb
Her pazar bence iki hafta sabredemeyizbence de böylece hem sabır etmiş oluruz hem de ne kadar ilerleme kaydettiğimizi görürüz her pazar olablr mesela? ya da 2 haftada 1? ne düşünüyorsunuz?
Oncelikle h.g canim . Allah hayirli etsin bebegini sen bizden farklisin emzirdigin icin. Ama ortakbbir nokta da bulusalim istiyorum bu yuzden karatay diyetini oneriyorum . saglikli kilobverip kilonu korumak bu arada enerjinden birseybkaybetmemek yorulmamamk vs istiyorsan omur boyu bu diyet ayrica esin ve cocugunada faydali olursun ... Omur boyubsaglikli yasam ?Merhaba kizlar bnde kiloluyum suan ama hedef 65 citir olucm insallh yeni dogum yaptim 21 yasindayim hamilelimde costum 30 kilo aldim 100 dum doguma girdigimde 10 dogimda gitti doyetisyenime basladim gene aslinda kendimde azimle basaran biriyim ama diyetisyen daha etkili oluyo esimle tanistigimda 96 kiloydum evlendigimde 75 kiloydum kendim verdimistim sonra birsene boyunca 10 kilosunu geri aldim bebek dusundugum icin diyetisyene basladim ve bes ayda 86 68 dustum ama hepsini oglum saolsun geri getirdi simdi gene diyetisyene basladim 90 la iki hafta oldu 3 kilo vermisim 2 yagdan gitmis insallh yaza 65 olucm bn 65 le cok fit gotunn biriyim suan 87 kiloyum ama kimse innmiyor uzun oldu diyetim Sabah : bir yagsiz tost bir bardak sut 3 adet kayisi ara 1 kivi ogle: bir tabak sebze yemegi iki dilim esmer ekmek bol salata ara bir kivi 3 kayisi aksam : 150 grm et,balik veya tavuk salata iki dilim ekmek ara bir kase yogurt bunlarin yaninda 3,5 litre su iciyorum bide aksamki yogurduma bir tatli kasigi pul biber yarim limon sikiyorum insallh veririz bu kilolari :)))
Bende kesinlikle ..bu arada bugnu başlangıç alırsak Sabah: 1 kase cornflks diyet olan. yarmdan az muz. Öğlen yemeğini bekliyoruz bakalım çalıştğım için ne çıkasa bahtma ama pilav yemiyorum sizlere de tavsiye ederim pilav ve ekmek tamamen kesilise acayip etki edio ben biraz karataycıyım bu arada ::):)
H.b cnm amin saol rabbim sizede nasip etsin insallh karatay dendim cnm ben bnm vucuduma pek uymadi hatta kitabi bile var hamileligden oncede ayni diyetisyendeydim onla daha guzel veriyorum bide istedigim kiloya gelinxe sabitliyckmis nasil oluck bakalim grcz bn zaten pek yemk yemiyn biriyim dengesiz beslndigim icin kilo aliyorym bazen 4 de kadar kahvalti yapmadim oluyodu simdi dengeli yedigim icin daha rahatimOncelikle h.g canim . Allah hayirli etsin bebegini sen bizden farklisin emzirdigin icin. Ama ortakbbir nokta da bulusalim istiyorum bu yuzden karatay diyetini oneriyorum . saglikli kilobverip kilonu korumak bu arada enerjinden birseybkaybetmemek yorulmamamk vs istiyorsan omur boyu bu diyet ayrica esin ve cocugunada faydali olursun ... Omur boyubsaglikli yasam ?