İRADESİNE GÜVENENLERİN SAYFASI :)

bence de böylece hem sabır etmiş oluruz hem de ne kadar ilerleme kaydettiğimizi görürüz her pazar olablr mesela? ya da 2 haftada 1? ne düşünüyorsunuz?:eek:

Merhaba kizlar bnde kiloluyum suan ama hedef 65 citir olucm insallh yeni dogum yaptim 21 yasindayim hamilelimde costum 30 kilo aldim 100 dum doguma girdigimde 10 dogimda gitti doyetisyenime basladim gene aslinda kendimde azimle basaran biriyim ama diyetisyen daha etkili oluyo esimle tanistigimda 96 kiloydum evlendigimde 75 kiloydum kendim verdimistim sonra birsene boyunca 10 kilosunu geri aldim bebek dusundugum icin diyetisyene basladim ve bes ayda 86 68 dustum ama hepsini oglum saolsun geri getirdi simdi gene diyetisyene basladim 90 la iki hafta oldu 3 kilo vermisim 2 yagdan gitmis insallh yaza 65 olucm bn 65 le cok fit gotunn biriyim suan 87 kiloyum ama kimse innmiyor uzun oldu diyetim Sabah : bir yagsiz tost bir bardak sut 3 adet kayisi ara 1 kivi ogle: bir tabak sebze yemegi iki dilim esmer ekmek bol salata ara bir kivi 3 kayisi aksam : 150 grm et,balik veya tavuk salata iki dilim ekmek ara bir kase yogurt bunlarin yaninda 3,5 litre su iciyorum bide aksamki yogurduma bir tatli kasigi pul biber yarim limon sikiyorum insallh veririz bu kilolari :)))

Bn iki haftada bir tartiliyodum diyetisyen en iyisi o diyor ayda iki defa diyet listem degismis oluyo

bu arada bugnu başlangıç alırsak Sabah: 1 kase cornflks diyet olan. yarmdan az muz. Öğlen yemeğini bekliyoruz bakalım çalıştğım için ne çıkasa bahtma :KK70: ama pilav yemiyorum sizlere de tavsiye ederim pilav ve ekmek tamamen kesilise acayip etki edio ben biraz karataycıyım bu arada ::):)

Merhaba kizlar bnde kiloluyum suan ama hedef 65 citir olucm insallh yeni dogum yaptim 21 yasindayim hamilelimde costum 30 kilo aldim 100 dum doguma girdigimde 10 dogimda gitti doyetisyenime basladim gene aslinda kendimde azimle basaran biriyim ama diyetisyen daha etkili oluyo esimle tanistigimda 96 kiloydum evlendigimde 75 kiloydum kendim verdimistim sonra birsene boyunca 10 kilosunu geri aldim bebek dusundugum icin diyetisyene basladim ve bes ayda 86 68 dustum ama hepsini oglum saolsun geri getirdi simdi gene diyetisyene basladim 90 la iki hafta oldu 3 kilo vermisim 2 yagdan gitmis insallh yaza 65 olucm bn 65 le cok fit gotunn biriyim suan 87 kiloyum ama kimse innmiyor uzun oldu diyetim Sabah : bir yagsiz tost bir bardak sut 3 adet kayisi ara 1 kivi ogle: bir tabak sebze yemegi iki dilim esmer ekmek bol salata ara bir kivi 3 kayisi aksam : 150 grm et,balik veya tavuk salata iki dilim ekmek ara bir kase yogurt bunlarin yaninda 3,5 litre su iciyorum bide aksamki yogurduma bir tatli kasigi pul biber yarim limon sikiyorum insallh veririz bu kilolari :)))
Oncelikle h.g canim . Allah hayirli etsin bebegini :-) sen bizden farklisin emzirdigin icin. Ama ortakbbir nokta da bulusalim istiyorum bu yuzden karatay diyetini oneriyorum . saglikli kilobverip kilonu korumak bu arada enerjinden birseybkaybetmemek yorulmamamk vs istiyorsan omur boyu bu diyet ayrica esin ve cocugunada faydali olursun ... Omur boyubsaglikli yasam ?

bu arada bugnu başlangıç alırsak Sabah: 1 kase cornflks diyet olan. yarmdan az muz. Öğlen yemeğini bekliyoruz bakalım çalıştğım için ne çıkasa bahtma :KK70: ama pilav yemiyorum sizlere de tavsiye ederim pilav ve ekmek tamamen kesilise acayip etki edio ben biraz karataycıyım bu arada ::):)
Bende kesinlikle ..

Oncelikle h.g canim . Allah hayirli etsin bebegini :-) sen bizden farklisin emzirdigin icin. Ama ortakbbir nokta da bulusalim istiyorum bu yuzden karatay diyetini oneriyorum . saglikli kilobverip kilonu korumak bu arada enerjinden birseybkaybetmemek yorulmamamk vs istiyorsan omur boyu bu diyet ayrica esin ve cocugunada faydali olursun ... Omur boyubsaglikli yasam ?
H.b cnm amin saol rabbim sizede nasip etsin insallh karatay dendim cnm ben bnm vucuduma pek uymadi hatta kitabi bile var hamileligden oncede ayni diyetisyendeydim onla daha guzel veriyorum bide istedigim kiloya gelinxe sabitliyckmis nasil oluck bakalim grcz bn zaten pek yemk yemiyn biriyim dengesiz beslndigim icin kilo aliyorym bazen 4 de kadar kahvalti yapmadim oluyodu simdi dengeli yedigim icin daha rahatim

valla ben elimden geldiğince karatay yapıorm ama mesela bazen sabah canım tost istio o zamnda kasmıyorum yiyornm ama normalde badem yiyrm zaten peynir çok severm peyrle beraber kahvaltıyı yapıorm. ya yasak olarak değilde seçim olarak yapmak gerekiyo. çok çok istediysek yiyeblrz. ama ben çok kilo verdiğim için nacizane fikrim 1-ekmek pilav tatlı hamur patates abartılmamalı 2- özellkle akşam bişey yememek lazm yanı haff seylerle geçiştirmek lazm özellkle akşam ekmek yenmemeli bence 3- spor spor spor ne yazk ki benm yapmaya hiç vaktm yok 4- suyu da olabldğnce çok içmek lazm herkes 2 ltre içemeyeblr ama susuz geçirmemliyz gnümüzü bunlar benim fikirlerm

Katiliyorum ama ekmegin azibcogu yok bence ekmek ekmektir birakmak en iyisi . secimlerimizi saglikli olandan yana yapmaliyiz orn . pirinc pilavi yerine bulguru . cikolata vs yerine bir kayisidir incirdir bunlari tercih etmeliyiz en aza indirmek icin . ben de spor yapamiyorum ama yuruyuse basladim . yuruyorum ...

evet yalnız sabah aç karnına ölçün ve de kıyaftlerinizi de çıkarın çok ağırlık yapıo eşofman falan öle böle dğil :KK70:

X