Merhaba canim kendimi gördüm sende. 170boyunda 64 kiloyum. Benim de gobegimden ziyade basenim var. Erkek arkadasim çok belli etmese de ben anliyorum. Daha fit olmam gerektiğini.. Spora gittim ama yedim, diyet yaptim ama yedim .. Hep kadarli oldum bir iki gün yaptim bir iki kilo verince geri hoop ye bakalim.. Disardaki kizlara da ozeniyorum .. Su anda bile çikolata yiyorum! Yazin bi nedenden dolayı moralim çok bozuktu ve 57 te kadar dustm.. Göbekbel hhicbir şey kalmamisti.. Tabi durum duzelince geri aldim. NApicaz biz simdi????
64-65 ideal ama fit durulmuyor kii ya da ben öyle değilim etim yok gibi bir şey o kadar yumuşak ki etim yağ resmen biliyorum.. Acaba salona yazilsam irademi devam ettirebilir miyim diye düşünüyorum.. Tayt giyip üzerine kalcami kapatan tunik giymekten biktimince belden sonra kalinlasan bi basen hic hoş değil bununla ilgili bi konum var benim ilk konularimdan orada fotoğraf paylasmistim bak istersen.. Biz napicaz birbirimizi motive edeli.
Pilates için bi salona mi gittin canm
kalkın ayaga...
her sabah tartılın; kımı boyle motıve olur.
bana uymaz dersenız 3gund ebır tartılın.
kontrolu bırakmayın.
ılk haftayı atlatın gerısı gelır.
burada takımlar var..guzel oluyor
hanımlar tek derdınız bu olsunnn
evet ben mesela:)
ama daha yenı mınnak oglum var olur o kadar.
sıl sıl... olanları sıl kafadan.
yoksa hep '1hafta da gecmıs olsa 1 ay da ben bozuyorum' der...motıvasyonu kaybedersınız.
bence hemen bir spor salonuna yazıl..en etkili şekilde zayıflatır..diyetle birlikte tabii
motivasyonum yok diosan..koy masaüstüne manken bi kız resmi..deki bende böyle olucam
hayal et düşün..zayıfladıktan sonra istediğini giyebiliceksin..ozaman daha mutlu olucaksın
Canm naptn nasil gidiyor
Ben aksami biraz hafif tutmaya calistim ama yedim yani.. Bugün birşeyler daha da Dank etti daha neyi bekliyorum ben salonda duruyor yürüyüş bandi internette tonla video var derdim ne benim
Ya aynen onu da denedim bi ara telefonumun duvar kağıdı adriana limaydı sapık gibi :))) ya inan o kdr üşeniyorumki spor salonuna gitmeye, onun yerine evde alet var onu yapayım diyorum gitmektense... diyetisyen de olur o dedi. Ama gel gör ki diyeti bıraktımahh ahh giysi konusunda o kdr çok sorun çıkıyor ki anlatamam dolapta o kdr güzel hevesle alınmış kıyafetlerim var duruyolar öyle
benim masaüstüm de de candice swanepoel var..bakışıyoruz sadece
ama pes ediyorum artık ve yarın adam akıllı başlayıp çeki düzen veriyorum kendime