• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

irade yok ( kendimi tutamıyorum )

mutsuzkiizz20

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
494
119
23
28
kilo vermek istiyorum ama irade yok.
1 gün yemiyosam 2. gün acısı cıkarıyorum .
yaz geliyo denize havuza girmek istiyorum ama bu bedenle olmaz .
kendimi çok cirkin hissediyoorum .
kilo yüzünden cok mutsuzum .
boyum 164 civarı kilom 70 .
ideal kilom 55 sanırım yani 15 kilo vermem lazım .
nasıl iradeli olururum , nasıl yemeden dururum noolur akıl verin.
satış danısmanı olarak çalışıyorum . sabah kahvaltı etmiyorum , öglen hep tavuk tarzı seyler yiyorum . aksam yemek yemem genelde .
saglıklıksal bi sorunum yok.
bende güzel giyinmek istiyorum artık .
yaşım 22

satış danısmanı olarak çalışıyorum . sabah kahvaltı etmiyorum , öglen hep tavuk tarzı seyler yiyorum . aksam yemek yemem genelde .
yaşım 22
sabah kahvaltıda haşlanmış yumurta yeyin o bayaa tok tutar. beyaz ekmek yemeyin. öğlen de ızgara tavuk çorba vs yeyip akşamı da hafif atlatırsanız oldu bu iş. bol su için ve yürüyün günde en az 5 bin adım atmaya çalışın. aslında çok acıkmıyorsunuzdur ama psikolojik olarak yemek yemek sizi rahatlatıyordur. bunun önüne de geçilir yani.

Kahvaltini saglam bi sekilde yapmalisin ki diger ogunlerde cok saldirma. Ogleni biraz daha hafif aksam daha da hafif yemen lazim. Ara ogun falan hikaye bence hic getek yok kan sekerini o kadar oynatmaya. Bol bol su ic. Sekerli, asiri yagli, asitli seylerden uzak dur. Edebildigin kadar hareket et. Bu sitede diyet gunlukleri sayfasinda takimlar falan var oralara katilabilirsib motive icin.

Öğünleri atlama ama porsiyonunu küçült. Her gun yarim saat yürüyüşe çık ayrıca karin ve bacak için sekillendirici uygulamalar var onlari indirip her gun düzenli olarak yap. Abur cuburu ve ekmeği kes inan bana zayifladigini vücudunun sekillendigini göreceksin.

Önce bir karar ver...
Kendimi tutamiyorum yazmişsin ve sonrada günde bir öğün tavuk yiyorum demişssin. Gerceksen günde sadece bir öğün yiyor olsan kilo almazsin... 2 kilo tavuk yesen bile (kızarmış değilse) kalori değeri düşük olduğu icin kilo yapmaz.

Sen kalem kalem yaz gercekden ne yediğini.

sabah kahvaltıda haşlanmış yumurta yeyin o bayaa tok tutar. beyaz ekmek yemeyin. öğlen de ızgara tavuk çorba vs yeyip akşamı da hafif atlatırsanız oldu bu iş. bol su için ve yürüyün günde en az 5 bin adım atmaya çalışın. aslında çok acıkmıyorsunuzdur ama psikolojik olarak yemek yemek sizi rahatlatıyordur. bunun önüne de geçilir yani.
acıkmıyorum evet sadece göz aclıgı

Kahvaltini saglam bi sekilde yapmalisin ki diger ogunlerde cok saldirma. Ogleni biraz daha hafif aksam daha da hafif yemen lazim. Ara ogun falan hikaye bence hic getek yok kan sekerini o kadar oynatmaya. Bol bol su ic. Sekerli, asiri yagli, asitli seylerden uzak dur. Edebildigin kadar hareket et. Bu sitede diyet gunlukleri sayfasinda takimlar falan var oralara katilabilirsib motive icin.
tşk ederim <3

yaşım 22
Kahvalti etmeyisiniz en büyük hataniz. Düzenli kahvaltı en sağlam öğle yemeğinden iyidir. Kahvalti edin mutlaka. Uzun süren açlık üstüne birden yemek yemek direkt kilo yapıyormuş. Bu yüzden çok aç kalmak iyi değilmiş.

Önce bir karar ver...
Kendimi tutamiyorum yazmişsin ve sonrada günde bir öğün tavuk yiyorum demişssin. Gerceksen günde sadece bir öğün yiyor olsan kilo almazsin... 2 kilo tavuk yesen bile (kızarmış değilse) kalori değeri düşük olduğu icin kilo yapmaz.

Sen kalem kalem yaz gercekden ne yediğini.
söyle anlatim mesela 1 ögün yiyorum ama cok yiyorum o ögünde . tavuk menü mesela . bazenleri karnım tok oluyor yine yiyorum . tatlı cok yiyorum

Kahvalti etmeyisiniz en büyük hataniz. Düzenli kahvaltı en sağlam öğle yemeğinden iyidir. Kahvalti edin mutlaka. Uzun süren açlık üstüne birden yemek yemek direkt kilo yapıyormuş. Bu yüzden çok aç kalmak iyi değilmiş.
ben bi ögünde cok yüklüyorum ondan alıyorum sanırım

ben bi ögünde cok yüklüyorum ondan alıyorum sanırım
O da mümkün. Bu yazdığımdan zayıf olduğumu çıkarmayın ben de kilo vermeye çalışıyorum ona binadan yazdim. Ben az yemek için tabağıma az yemek koyuyorum. Tencereyi de masaya getirmiyorum ki dayanamayıp almayayım. Sabah da bütün yiyeceklerimi bir tabağa koyuyorum çünkü ayrı kaselerde olunca daha çok yediriyor. Abur cuburu bıraktım gibi bir şey. Ama dört dörtlük diyet yapmıyorum hala.

O da mümkün. Bu yazdığımdan zayıf olduğumu çıkarmayın ben de kilo vermeye çalışıyorum ona binadan yazdim. Ben az yemek için tabağıma az yemek koyuyorum. Tencereyi de masaya getirmiyorum ki dayanamayıp almayayım. Sabah da bütün yiyeceklerimi bir tabağa koyuyorum çünkü ayrı kaselerde olunca daha çok yediriyor. Abur cuburu bıraktım gibi bir şey. Ama dört dörtlük diyet yapmıyorum hala.
bu sekilde verdinizmi peki

söyle anlatim mesela 1 ögün yiyorum ama cok yiyorum o ögünde . tavuk menü mesela . bazenleri karnım tok oluyor yine yiyorum . tatlı cok yiyorum

He işte gördünmü:) demekki sorun tatlıda.
Bir öğün degilde iki öğün ye...
Karatayi araştır ve şekeri hayatindan cikart
Yurtdisinda oldugum icin tavuk menünün ne olduğunu bilmiyorum. Kesin cola ve kizartma eşliğinde sunuluyordur.
Anladığıma göre beslenme hakkında fazla bilgin yok. Sen en iyisi ilk bir karatay diyetini araştır... un mamulleri, kizartma ve şekeri cikart hayatindan.
3 litre su ve 30 dakika yürüyüş sorunu çözer

He işte gördünmü:) demekki sorun tatlıda.
Bir öğün degilde iki öğün ye...
Karatayi araştır ve şekeri hayatindan cikart
Yurtdisinda oldugum icin tavuk menünün ne olduğunu bilmiyorum. Kesin cola ve kizartma eşliğinde sunuluyordur.
Anladığıma göre beslenme hakkında fazla bilgin yok. Sen en iyisi ilk bir karatay diyetini araştır... un mamulleri, kizartma ve şekeri cikart hayatindan.
3 litre su ve 30 dakika yürüyüş sorunu çözer
tavuk menü . soslu veya sossuz tavuk makarna salata oluyor

Ben patates diyeti yapmistim 5 gun boyunca ve 4 kilo vermistim tabikide bunun cogu zaten suydu vucutta kaybettigim. Bende cok iradesizim ama tartida 4 kilo verdigimi gorunce kendiligimden az yemeye baslamistim benim sorunum atistirmaliklardi. Biraktim agzima bile surmedim canimda cekmemisti zaten. 3 litee su iciyodum bide faydasi oluyo gercekten.

tavuk menü . soslu veya sossuz tavuk makarna salata oluyor

Canim, makarna, sos, tatli yedikce kilo veremezsin. Versen bile kaslarin erir ve porsuk gibi kalirsin benden söylemesi.
İki öğün yemeye çalış. Ben öğlen ve akşam yiyorum... kahvalti yapmiyorum. Burdan 1001 çeşit fikir cikar...
Sen en iyisi bir diyetisyene görün. Güzel bir Liste cikartir sana

Sadece günde 1 öğün tavuk yiyorsan kilo almazsın zaten. Tatlı abur cubur cips çikolata asitli içecekler tüketiyorsan sendeki kiloyu onlar yapar. Derhal kesmen gerekiyor. Bol su ve hareketlilik ile beraber verirsin.
Sabah güne bir büyük bardak limonlu hafif ılık su içerek başla. Hem gün içinde metabolizmanı hızlandırır hem göbek yağlarının yakımında faydası olur.
Lifli gıdalar tüketmelisin. Sabahları yulaf ezmesi yiyebilirsin. Bol protein alman lazım. Yumurta baklagil ve et tüket. Bu besinleri günlük beslenmende eşit dağıtır ve uygularsan kilo vermemen İMKANSIZ
Bu da burda kamu spotu olsun :)))

Back
X