- 22 Aralık 2019
- 70
- 78
- 29
-
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
Benim kedilerimden psikopat olanın adı MüezzaMuezza da çok ahenkli bir isim, anlamı ne acaba biliyor musun?
Ya bayıldım da bayıldım ben bu ismeBenim kedilerimden psikopat olanın adı Müezzapeygamber efendimizin kedisinin ismiymiş. Kendisine izzet ikram edilen misafir gibi bir anlamı var galiba dişiler için kullanılıyor
Bu isimden bilinen ünlü falan yokmu tahmin etsek?Benim adım tahmin edilemez herhalde. Pek duyulmadık bir isim. Arapçada 'sanatlar(fenler)" ya da " çeşitli ağaçlar" anlamına geliyormuş.
Benim kedilerimden psikopat olanın adı Müezzapeygamber efendimizin kedisinin ismiymiş. Kendisine izzet ikram edilen misafir gibi bir anlamı var galiba dişiler için kullanılıyor
Bu zormuş gerçektenBenim adım tahmin edilemez herhalde. Pek duyulmadık bir isim. Arapçada 'sanatlar(fenler)" ya da " çeşitli ağaçlar" anlamına geliyormuş.
Arapça kelimelere aşinayım diye düşünüyorum ama bulamadım henüzBenim adım tahmin edilemez herhalde. Pek duyulmadık bir isim. Arapçada 'sanatlar(fenler)" ya da " çeşitli ağaçlar" anlamına geliyormuş.
Evet ünlü isminden kopya en sevdiğimizdir bizimBu isimden bilinen ünlü falan yokmu tahmin etsek?
Konuşalım tabii ki deYa bayıldım da bayıldım ben bu ismebenim de kedim var, kedi annesi olmayı bir ara konuşalım başka bir başlıkta. Uzun ömür versin rabbim kedine de
Bu isimden bilinen ünlü falan yokmu tahmin etsek?
Evet ya başka türlü zor oluyorEvet ünlü isminden kopya en sevdiğimizdir bizim
Ehehe sağolasın benim kedilerden bulaşmışsa bulaşmıştırKedi deyince çok tatlı biriymissin gibime geldi
Evet ünlü isminden kopya en sevdiğimizdir bizim
Derin?Ünlü yok ya. Ama erkeğe de kıza da konuyor. Birde bu isimde bir kitap var. Ama okumadım.
Yazarı kimÜnlü yok ya. Ama erkeğe de kıza da konuyor. Birde bu isimde bir kitap var. Ama okumadım.
Derin?
Elnur?Yok. Değil.
Baş harfini söyleyeyim.
E ile başlıyor.
Ender olabilir miYok. Değil.
Baş harfini söyleyeyim.
E ile başlıyor.
ElçinHayır.
E_ _ _ N