- 22 Aralık 2019
- 70
- 78
- 29
-
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
Eflah ne demek
EFLAH: | Çok felah bulan, kurtulan, selâmete çıkan. Taleb ettiği şeye, arzusuna vasıl olan. |
Sanırım bir adaşınla tanışmamışsındır hiç? Bu arada kitabın yazarı kimdi? Kitabı da hiç duymamışım ona da üzüldüm bak şimdiAllah nasip ederse oğlum olursa, eşimde tamam derse oğlum da Eflah olur.
Aynen ya bi an gerçekten ednan mı acaba dedim yazdım o boşluğa f harfi koymak aklıma bile gelmezdiHehe kadın zaten neredeyse bütün ismini yazmak zorunda kaldı, alfabeden sırayla gidecektik boş kalan yer için
Sanırım bir adaşınla tanışmamışsındır hiç? Bu arada kitabın yazarı kimdi? Kitabı da hiç duymamışım ona da üzüldüm bak şimdi
GülayAy isiginda dogmusum adimi bilin
Hilal diyerek açılışı yapıyorumAy isiginda dogmusum adimi bilin
HayırGülay
Aygül
Senin de mi hilal acabaAy isiginda dogmusum adimi bilin
Halis karabenli diye biriymiş ama.bende okumadım
NayırSenin de mi hilal acaba
Mehtap?
Biraz da zor olmuş desene ismine kavuşman. Ben bundan sonra hayatta unutmam bu ismi zatenAdaşımla tanışmadım ama babasıyla tanıştım ilkokulda. Mahkemede şahit oldu. Öyle işim olmaz diye yazmamış memur. Başka isim konulmuş ama hep Efnan diye seslenildi. 4. Sınıfta mahkemeye çıkıp hallettik. O adamı da şahit çağırdık.
Biraz da zor olmuş desene ismine kavuşman. Ben bundan sonra hayatta unutmam bu ismi zaten
Yine ünlü kopyası mı istesek ne dersinAyperi
Ayla
Dolunay
Ayşenur
EvetMehtap?
Evet ya K Kahvetelvesimoon ünlü bi isimden kopya mı versen acabaYine ünlü kopyası mı istesek ne dersin