- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.103
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
Hira mi dağ olan. Vallahi ben Ağrı Kartalkaya Süphan Erciyes fakan o dağlara gittim. Tovbe estağfurullah bide kız kız ismi diye düşünüyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dolunay diycem ve klişelikte zirveye oynuycam sanırım yanlış tahmin di miAyın bir hali ve kendisinden ekmek yapılan bir bitki
Sen yine iyisin, ben Uludağ dedim kaldımHira mi dağ olan. Vallahi ben Ağrı Kartalkaya Süphan Erciyes fakan o dağlara gittim. Tovbe estağfurullah bide kız kız ismi diye düşünüyorum.
Amin canım, iyi gecelerin olsunHayırlı geceler sabaha umutla uyanmak dileğiyle
Evet canım öyle demekmiş.yani ben yıllardan beri öyle biliyorum.ortaokul da sözlükten bakmıştımAyşegül. Ayşegül güler yüzlü mu demek
Yanlış maalesef ama dolunay da harika isimmişDolunay diycem ve klişelikte zirveye oynuycam sanırım yanlış tahmin di mi
Ekin mi?Yanlış maalesef ama dolunay da harika isimmiş
Ekmek yapılan bir bitki kısmını okumadan cevap verdiğim nasıl da belli olduYanlış maalesef ama dolunay da harika isimmiş
ay valla bende o dağlara gittim sonra bunlar değildir tabi diye pes etmiştimHira mi dağ olan. Vallahi ben Ağrı Kartalkaya Süphan Erciyes fakan o dağlara gittim. Tovbe estağfurullah bide kız kız ismi diye düşünüyorum.
I ıhEkin mi?
Hilal badeI ıh
Yani iki ismim var bu arada; biri ayın bir hali diğeri kendisinden ekmek yapılan bitki. Bereketi falan çağrıştırır
Hilal tuttu diğeri aynı zamanda bir bitki adı olan burçHilal bade
Hilal nimet ?
Hilal BaşakHilal tuttu diğeri aynı zamanda bir bitki adı olan burç
Hilal bade
Hilal nimet ?
Hilal çok iyi cevaptı diyecektim tam ki doğruymuş helal sana vallaHilal tuttu diğeri aynı zamanda bir bitki adı olan burç
Ay ilk defa bildim akşamdan beri mutluyumHilal çok iyi cevaptı diyecektim tam ki doğruymuş helal sana valla
Sen bilmeye en zorundan başladım, cama çıktım aya baktım belki ilham gelir diye ama I ıh, olmadı yine deAy ilk defa bildim akşamdan beri mutluyum
Bu oyun sardı beni çıkamam burdan artık
EvvetHilal Başak
Ayın bir hali diyince sen dolunay demiştin ya ordan çağrıştırdı,dolunay yarımay hilal diye gittim şansımı denedim,içim nasıl rahatladı hırslanmışım bilcem diye başağı da bilseydim iyi olucaktı benim aklım ekine gittiSen bilmeye en zorundan başladım, cama çıktım aya baktım belki ilham gelir diye ama I ıh, olmadı yine de
Muezza da çok ahenkli bir isim, anlamı ne acaba biliyor musun?Hilal tuttu diğeri aynı zamanda bir bitki adı olan burç
Ben ilk dördün son dördün diye saçmalayacaktım da neyse ki sen bildin o aradaAyın bir hali diyince sen dolunay demiştin ya ordan çağrıştırdı,dolunay yarımay hilal diye gittim şansımı denedim,içim nasıl rahatladı hırslanmışım bilcem diye başağı da bilseydim iyi olucaktı benim aklım ekine gitti