- 24 Aralık 2019
- 1.036
- 3.881
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
Amin inşallah, tüm çocuklar içinİsimleriyle büyüsünler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah, tüm çocuklar içinİsimleriyle büyüsünler
Neden aklıma Nemrut’un kızı türküsü geldi ki, ne saçmayım ne alakaysa yani kopyasız ben bir hiçim sankiOzmn bendr kızımın bir ipiuçu ismini veryım bari dağ ama ismi var bence bende net verdim çünkü başka seçenek yok
Ben hiç anlamadim bu ipucundan yani bir dagin ismimi aynı zamandaOzmn bendr kızımın bir ipiuçu ismini veryım bari dağ ama ismi var bence bende net verdim çünkü başka seçenek yok
Diğeri diğeri daha ne diyeyim ki bir harf yaTuba tabikide
Orhan olabilir mi, uydurdum sankiAnlamı güleryüzlü demek,bu isimde bi şarkıcı var,yılların şarkıcısı.aynı zamanda dizi karakteri de vardı bu isimde.dizinin sonunda ölmüştü senaryo gereği
Eee kopaya ha sen var ya sen hadi bulNeden aklıma Nemrut’un kızı türküsü geldi ki, ne saçmayım ne alakaysa yani kopyasız ben bir hiçim sanki
Benim adım buOrhan olabilir mi, uydurdum sanki
Söyleyeyim miO zaman bende Allah’ın izniyle yakın zamanda doğacak oğlumun isminin ipucunu vereyim
Ünlü bir şarkıcının ismi,şarkılara aranje yapıyor aynı zamanda.hatta eşinden ayrılıp hemen başka biriyle evlenmişti.1 tane oğlu var.
Çok ipucu verdim galiba
GülşenAnlamı güleryüzlü demek,bu isimde bi şarkıcı var,yılların şarkıcısı.aynı zamanda dizi karakteri de vardı bu isimde.dizinin sonunda ölmüştü senaryo gereği
Yaaa, çok pardon o zaman Orhan ne alakaBenim adım bu
Hayır kankaSöyleyeyim mi
Cansu muBenim de fidan ağaç vs ektigimiz zaman toprağa tutunmasi için birşey verilir. O
Karışık oldu ama bska anlamı yok ismimin
Yaklaştın ama değilGülşen
Hangi dizide oynamış ben hiç izlemedim diGülşen
Gülşen çok iyi tahmindi, Orhan’dan bile iyi hatta düşünüyorum bulamıyorum neden kiYaklaştın ama değil
Evet. Sizinde ben tahmin edeyim halime mi acaba :))Cansu mu
Bu iyiydiEvet. Sizinde ben tahmin edeyim halime mi acaba :))
Yok ben güler yüzlü anlamında ki gül den yola çıktım. Dizi kısmını katistirmadimHangi dizide oynamış ben hiç izlemedim di