- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
biraz daha ipucu vereyim,poyraz Karayel diyorum başkada demiyorumGülşen çok iyi tahmindi, Orhan’dan bile iyi hatta düşünüyorum bulamıyorum neden ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biraz daha ipucu vereyim,poyraz Karayel diyorum başkada demiyorumGülşen çok iyi tahmindi, Orhan’dan bile iyi hatta düşünüyorum bulamıyorum neden ki
Allah rahatlık versin ❤Ben yatar herkese iyi geceler
Nayır no değilEvet. Sizinde ben tahmin edeyim halime mi acaba :))
Yarın daha çok ipucuyla gel, ben de o arada coğrafya bilgilerimi tazeliyor olacağımBen yatar herkese iyi geceler
Sanada cnnAllah rahatlık versin ❤
Aklıma gelmiyor dilimin ucuna halbukibiraz daha ipucu vereyim,poyraz Karayel diyorum başkada demiyorum
Hande olabilir mi? Gerçi onun anlamı gülücük oluyor ama şansımı denerim illa kiGülşen çok iyi tahmindi, Orhan’dan bile iyi hatta düşünüyorum bulamıyorum neden ki
He kopya çek değil seni gidi senuYarın daha çok ipucuyla gel, ben de o arada coğrafya bilgilerimi tazeliyor olacağım
Güler.Yaklaştın ama değil
İsmimde Gül var evet ama bu isimler değil üç heceliGüler.
Ya da Gülfem vardı dizi de ama oldu mu ki acaba sonunda hatırlayamadım valla
yok sana güveniyorum, sağlam ipucuyla geleceksin bence.He kopya çek değil seni gidi senu
O halde son tahminim Ayşegülİsmimde Gül var evet ama bu isimler değil üç heceli
He yayok sana güveniyorum, sağlam ipucuyla geleceksin bence.
Evet canım bildin bi Ayşegül demediğim kalmıştı vallaO halde son tahminim Ayşegül
Boşuna sınavda coğrafyadan eksi 8 net yapmamışım baksana, düşünsem de bulamazmışım ki çok güzelmiş ismi, Allah bağışlasın canımKimse benim soruma cevap vermedi bari ben söyleyım kızımın adı Hira
Ayşegül. Ayşegül güler yüzlü mu demekİsmimde Gül var evet ama bu isimler değil üç heceli
Amin cnm cümlemizinBoşuna sınavda coğrafyadan eksi 8 net yapmamışım baksana, düşünsem de bulamazmışım ki çok güzelmiş ismi, Allah bağışlasın canım