- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
-
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
Hileci olur en fazlaNe olsun derken
Bak kopya çekersen seni evlatlıktan reddet ederimHadi arkadaşlar gelsin yeni ipuçları, söz kopyasız yola devam
İnşallah öyledirBanyoya girdiğinde elektrikler kesilsin
Kopya çekmeden cevap veriyorum Mustafa mıO zaman bende Allah’ın izniyle yakın zamanda doğacak oğlumun isminin ipucunu vereyim
Ünlü bir şarkıcının ismi,şarkılara aranje yapıyor aynı zamanda.hatta eşinden ayrılıp hemen başka biriyle evlenmişti.1 tane oğlu var.
Çok ipucu verdim galiba
Of evet ya çok ipucu verdim kahretsinKopya çekmeden cevap veriyorum Mustafa mı
Bizi ifşa etmeye mi geldin yoksa
CeceliKopya çekmeden cevap veriyorum Mustafa mı
Filiz diyesim geldiBenim de fidan ağaç vs ektigimiz zaman toprağa tutunmasi için birşey verilir. O
Karışık oldu ama bska anlamı yok ismimin
Cansu olabilir mi, yine kopyasız cevabım son kararımdırBenim de fidan ağaç vs ektigimiz zaman toprağa tutunmasi için birşey verilir. O
Karışık oldu ama bska anlamı yok ismimin
Neyse ki isimlerimiz yaygın isimler de ordan kurtarıyoruzBütün sülaleyi deşifre edecez bu gidişle Allah korusun
@ Bendenkimseyebahsetmeyin doğru cevabı verdiFiliz diyesim geldi
Ya yaNeyse ki isimlerimiz yaygın isimler de ordan kurtarıyoruz
O zaman bende Allah’ın izniyle yakın zamanda doğacak oğlumun isminin ipucunu vereyim
Ünlü bir şarkıcının ismi,şarkılara aranje yapıyor aynı zamanda.hatta eşinden ayrılıp hemen başka biriyle evlenmişti.1 tane oğlu var.
Çok ipucu verdim galiba
ToprakFiliz diyesim geldi
Allah için güzel anlattın tebrikler@ Bendenkimseyebahsetmeyin doğru cevabı verdi