- 24 Aralık 2019
- 1.036
- 3.881
-
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
Aynen hadi kızlar, benden umut yok ama zehir 2 arkadaş var burdaBaşka var mı hemn bulalım
Aynen hadi kızlar, benden umut yok ama zehir 2 arkadaş var burda
Ben çok yeniyim, hatta bugün yenisi, o derece yeniMerak ettim eski uyelerdenmisiniz
Soru mu bu? Yoksa öylesine mi yazdınBeni bulun kafamı dağıtmaya ihtiyaçim var
Alara olabilir mi?Beni bulun kafamı dağıtmaya ihtiyaçim var
Uyku?Beni bulun kafamı dağıtmaya ihtiyaçim var
Çok aktif ve iyi kullanıyorsun gordgim kadariyla siteyi bende eskilerden geri dönüş yapmış birileri sandımBen çok yeniyim, hatta bugün yenisi, o derece yeni
Değil bir sanatAlara olabilir mi?
Tuba olabilir mi acaba, ay ama lütfen olsunCennette adım geçer ters dururmuşumçok severim adımı hatta 2 versiyonu var ben de anlamadım niye ki hadi bakalım bulun beni CocoChanelmademoiselle sen söyleme sakın Kankam
ResimDeğil bir sanat
Uykun mu geldi
O halde Ebru, yapmayı deneyip beceremediğim sanattır kendisi hattaDeğil bir sanat
Öte ki teki haha diğer versiyonuyumTuba olabilir mi acaba, ay ama lütfen olsun
Bir ğ için kırma beni lütfenÖte ki teki haha diğer versiyonuyum
helal olsun evet memnun oldumO halde Ebru, yapmayı deneyip beceremediğim sanattır kendisi hatta
Cennette adım geçer ters dururmuşumçok severim adımı hatta 2 versiyonu var ben de anlamadım niye ki hadi bakalım bulun beni CocoChanelmademoiselle sen söyleme sakın Kankam
Ben buldum teyzemin adıCennette adım geçer ters dururmuşumçok severim adımı hatta 2 versiyonu var ben de anlamadım niye ki hadi bakalım bulun beni CocoChanelmademoiselle sen söyleme sakın Kankam