- 24 Aralık 2019
- 1.036
- 3.881
-
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
Müezza ortamın tozunu attırıyor valla helal
Derken bilindi bile
İyi gecelerDerken bilindi bile
Ben yatıyorum herkese iyi geceler
Yılların başarısızlık döngüsünü çok gereksiz bir yerde kırdım yalnızMüezza ortamın tozunu attırıyor valla helalMehtap isimli ünlü de yoktu zaten iyi ki bildi
İyi gecelerDerken bilindi bile
Ben yatıyorum herkese iyi geceler
2019 un son günlerinde bir forum vesilesiyle kırdın mı kırdın işteYılların başarısızlık döngüsünü çok gereksiz bir yerde kırdım yalnız
Ehehe sonuca giden her yol mübahtı, olsun2019 un son günlerinde bir forum vesilesiyle kırdın mı kırdın işteBaksana kıramayıp da ünlü ismi dilenen bana
Bana da bu gecenin kazancı Efnan ismini öğrenmem olduEhehe sonuca giden her yol mübahtı, olsun
Vesilenle hepimiz öğrendikBana da bu gecenin kazancı Efnan ismini öğrenmem olduTam bir pollyannayım bu gece baksana
Sizin katılımınız olmasa tıkanır kalırdı ne yazık ki, asıl başarı katılımcılardaVesilenle hepimiz öğrendikçok keyifli konu açmışsın aslında kv- görümce -aldatma başlıklarının arasında nefes alıp bol bol güldük
Aynen tercih meselesi diyelim madem çok da şeyyapmayayımSizin katılımınız olmasa tıkanır kalırdı ne yazık ki, asıl başarı katılımcılardayazdığın başlıklar dışında rağbet görmek zor gibi sanki. Tabi o başlıklara da saygı duyuyorum diyim de alınan, gücenen çıkmasın şimdi bize
Yok mudur bize ismini anlatacak yeni arkadaşlar acaba? Çok güzel buluyoruz malumPişt kızlar neypyrsnz
İsimlerini deşifre etmek istemeyen kuzen, yeğen ismiyle bile gelebilir, her türlüsüne açığız diyelim bari di miYaaa niye kimse gelmiyo sormuyo bitti mi yani çok keyifliydi
Aynen ya,kimse gelmeyecek gibi galiba dün akşam ilgi vardı konuya ama bugün yok gibiİsimlerini deşifre etmek istemeyen kuzen, yeğen ismiyle bile gelebilir, her türlüsüne açığız diyelim bari di mi
Biraz hareket için olmadık akraba, eş, dost ismi anlatmama az kaldı ya huAynen ya,kimse gelmeyecek gibi galiba dün akşam ilgi vardı konuya ama bugün yok gibi
İsim tahmin ettirecek aday çıkmadı hiçYaw ben olmuyunca sesiz bura
Nasılsınız neypyrsnz bakemmm
Aynen valla otobüs bekler gibi kaldık burdaİsim tahmin ettirecek aday çıkmadı hiçkaldık mı böyle ortada