• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iptal edilen memurluk sınavı ne zaman yapılacak

uyygaar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2010
1.158
28
66
Ağrı
arkadaşlar öyle karışıklıkiçindeyim ki bu sınavın tairhi sınav kadar önemli benim için eger uzun bi zaman sonra isw oğlumu anneme bırakıp daha sıkı çalışmalıyım yada annemlerde kalıp çalışmalıyım ve bu arada bir işe giripte çalışmamda söz konusu bilen yok mu ne zman yapılacgını nette bakıp duruyorum bişi bulamadım bi yardımcı olsanız
eyvahedigeldismile

yarın başbakan yök ve ösym başkanı ile görüşme yapacak
en kötü ihtimalle cuma gününe belli olur
ama sınavın 2010 yılı içinde yapılacağını bilin arkadaşlar

eğer lise ve önlisans düzeyindekiler için yapılacak kpss yi soruyorsanız,

sınav iptal edilmedi, ERTELENDİ.

Hangi tarihte yapacağı henüz belli değil

bence 1 ay sonraya ertelendi.26 eylülde yapılacağına 26 ekimde falan yapılır diye düşünüyorum

evet ertelenen sınavı diyorum ya bi tarihi belli olsa ii olur dimi arkadaslar ama ben bir ay kadar kısa bir zamanda aralık ayı kadarda uzun sürecegini sanmıyorum hayırlısı ama bir yerden dayarsanız işitirseniz ne olur paylaşın arkadaşlar olur mu hepinize tesekkür ederim

giriş belgeleri iptal olmadı. yenisini göndermeyeceklermiş. ösym nin ana sayfasında öyle bir duyuru var. yani belgesi gelenler varsa atmasın.

benimkide gelmedi bence bu işler karıştığı için onlarıda duraksatmış olabilirler ya hayırlısıyla bi giriş kagıdım gelse birde tarih belli olsa başka bişi istemem

kızlar yeni soru hazırlanacakmıs cunku soruları hazırlayan kurul dagıtıldı biliyorsunuz tarihte belli değil ama kasım fln diyorlar

Sizi bilmem ama şevkim kırıldı yaa..Tarihi de belli değil ya hiç çalışmak gelmiyor içimden.En kısa zamanda tarih açıklanır inşallah..

kızlar hepinize aynen katılıyorum çalışmak için elime alıyorum ama sıkılıyorum ertelendiğinden beri tek bi soru bile çözmedim hakkımzda hayırlısı ama bırakmayalım bu kadar cabaladık hadi bigayret hanımlar bu sınavı kazanmak bizim hakkımız hem bi hayal edin memur olacaksınız takım elbise maaşımız olcak kimimiz anne babamıza hediyeler alcaz kimimiz eşlerimize kimimiz kendimizin tüm isteyipte alamadıkalrımızı alıcaz ben bunlarla kendimi zorluyorum sizde öyle yapın

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) yeni sınav takvimini açıkladı. Buna göre iptal edilen KPSS Lisans Eğitim Bilimleri Sınavı 31 Ekim 2010'da yapılacak, ertelenen KPSS Ortaöğretim / Önlisans sınavı ise 28 Kasım 2010'da yapılacak. ÖSYM'nin açıkladığı yeni sınav takvimi için başlığa tıklayınız.

Back