Ipod Nano kullanan var m?

Sympathique

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2007
8.389
52
363
Fransa
arkadaslar birisi bana ipod verdi ,sarzi falan yoktu onu internetten aldim usp kabloyu falan ,
bilgisayara takiyorum ,hic bisey gelmiyo ekrana ve nasil yukleyecegini bilmiyorum bilginiz varsa yardim ederseniz cok sevinirim

buda ipod modeli
ipodnanom.jpg

Bilgisayarında iTunes yüklü mü canım,eğer yüklüyse açılmıyorsa silip tekrar yükleyebilirsin.
Yüklü değilse zaten ondandır.

evet canim yukledim
bikac defa sildim programi tekrar yukledim
orda uzik yukleniyo gozukuyo ,ama ipodu actigim zaman muzik gozukmuyo onu yapamadim

evet canim yukledim
bikac defa sildim programi tekrar yukledim
orda uzik yukleniyo gozukuyo ,ama ipodu actigim zaman muzik gozukmuyo onu yapamadim

Benim de birkaç sorunum olmuştu nanoyla.Nasıl çözsem derken internetten yüklenen kullanma kılavuzuna rastlamıştım.
Çok yardımcı olmuştu.
Galiba senin sorunda onunla çözülecek gibia.s

canim bende itunes var yukledim
oraya muzik ekliyorum ordan ipoda yukluyorum ,bilgisayarda muzik yukleniyo gozukuyo ,var gozukuyo, ama ipodda hic muzik gozukmuyo onu yapamiyorum
oylece bos bos duruyo ipod
of ya ne zormus bu boyle

canim bende itunes var yukledim
oraya muzik ekliyorum ordan ipoda yukluyorum ,bilgisayarda muzik yukleniyo gozukuyo ,var gozukuyo, ama ipodda hic muzik gozukmuyo onu yapamiyorum
oylece bos bos duruyo ipod
of ya ne zormus bu boyle

Ilk basta bende yukluyememistim sonra biri benim icin Itunes programini yukledi sonra oldu. Umarim basarirsin cnm Bilmiyorum wallahi :S

Back
X