• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İple yukarı çekme

Haklısın bi de o yanı var diyelim çok güzel oldu ya 1yıl sürerse
Daha uygun bir fiyata yapan birini bulursam yazarım buraya.ben dolgudan hoşlanmıyorum evet daha ucuz ama ya bi defa sisirdikleri için sonrasında dudak kenarları kirisiyo. É topaklanma oluyor bazisinda gülünce belli oluyor.arkadaşım yaptırdı toparlanma vs yok ama ya hiç yakışmadı. Astiklarinda hem dolgun görünüyor istiyorum ben

Daha uygun bir fiyata yapan birini bulursam yazarım buraya.ben dolgudan hoşlanmıyorum evet daha ucuz ama ya bi defa sisirdikleri için sonrasında dudak kenarları kirisiyo. É topaklanma oluyor bazisinda gülünce belli oluyor.arkadaşım yaptırdı toparlanma vs yok ama ya hiç yakışmadı. Astiklarinda hem dolgun görünüyor istiyorum ben
Evet canım ben de üst dudağımın biraz kalkık olmasını istiyorum.üst dişlerimin biraz daha görünmesini istiyorum. Ben de araltırıym bakalım başka iyi yapan güvenilir biri bulursak birbirimize haber verelim

Arkadaşlar bir klinikte yüz ovalini belirginleştirmek için iple o bölgeyi yukarıya çekiyorlar ve ip eriyor.şimdi merak ettiğim şu,ben dolgu ya da yağ enjeksiyonu istemiyorum fakat yanağımın ortasından ağız kenarıma hafif bir sarkma var.iple yukarı çekilebilir mi? Böyle bir işlem geçiren var mı?

Merhaba benim arkadaşım Ankara'da Başak Kandi'ye yaptırdı çok memnun kaldı.

Merhaba üstünden baya geçmiş ama bu işlemi yaptırdınız mı kızlar ? Dolgu veya dikiş izi istemiyorum bu işlemi çok merak ediyorum

Merhabalar arkadaşlar ben ip askı yöntemi ile kaş be şakak kaldırma operasyonu yaptırdım yüzümde az acı var en cok kafa tasımda korkunc bir acı saçlarımı arkadan biri cekıyor hissi var

Back
X