- 23 Şubat 2016
- 283
- 170
- 23
- 43
- Konu Sahibi Deryaderyya
-
Kıme yaptırdınız ıslemıbende 2 hafta önce yaptırdım bu işlemi.
Nerede ve kime yaptırdınız? Memnun musnızbende 2 hafta önce yaptırdım bu işlemi.
Dolgu yerine bende düşünüyorum aşmayı. Lütfen bilgi alırsanız yazın buraya daArkadaşlar bi de iple dudak asma var. Ben oneple görüştüm. Kararsızım ama acaba burnumun şekli değişir falan korkuyorum. Dr etkilenmez diyo ama
fiyat konusunda bilgi aldım canım onepten ama yani nasıl olur bilemiyorum tabi foto da göstermedikleri için korkuyorumDolgu yerine bende düşünüyorum aşmayı. Lütfen bilgi alırsanız yazın buraya da
Nedir fiyatı bilgi verebilir misiniz yakınım ben de önem dusunebilirimfiyat konusunda b
fiyat konusunda bilgi aldım canım onepten ama yani nasıl olur bilemiyorum tabi foto da göstermedikleri için korkuyorum
4600 dediler dudak asma için. bide asılınca bi gamze oluyomuş kiminde 10 günde kiminde 15günde geçiyomuş.bilmiyorum ben aynada parmağımla hafif kaldırıyorum yukarı burun kanadım da kalkyo. burnumun şeklinin değişmesini istemiyorum. tekrar görüşmeye gitmem lazım ama istanbulda değilim. bi de dr. 77 yaşında emin olamıyorumNedir fiyatı bilgi verebilir misiniz yakınım ben de önem dusunebilirim
Dr onur erol mu kim? Dudağını burnuna asacaklar burun kalkmaz aşağı düşse mantıklı. Doğudan mantıklı bence ne kadar süre o şekilde kalıyormuş4600 dediler dudak asma için. bide asılınca bi gamze oluyomuş kiminde 10 günde kiminde 15günde geçiyomuş.bilmiyorum ben aynada parmağımla hafif kaldırıyorum yukarı burun kanadım da kalkyo. burnumun şeklinin değişmesini istemiyorum. tekrar görüşmeye gitmem lazım ama istanbulda değilim. bi de dr. 77 yaşında emin olamıyorum
yok onu ben de sordum canım burnum aşağı düşermi diye sordum septuma asıyoruz düşmez dedi.ama şimdi ayna karşısımda deniyorum hafif kaldırıyorum burun kanatlarım etkileniyo yukarı doğru. yani bana bi foto falan da göstermediler, yani ünlülerin dr ymuş ya bizamanlar ondan burnu havalarda adamın. bide 500tl muayene parası verdim. yani dr da pek güven vermiyo bana açıkcası bişemiyprum ki nasıl bilgi edinilirDolgudan yazacaktım klavye hatasi
Onur erol dur canım o muhtemelen.ünlü bi yer orası çok. Bende o nedenle sana sordum muayene ücretleri yüksek çünkü onların. Burun kanatlarının etkileneceğini sanmam.dudağı alttan asacaklar sa ortadan bende yaptıran mi ki ya dolgu istemiyorumyok onu ben de sordum canım burnum aşağı düşermi diye sordum septuma asıyoruz düşmez dedi.ama şimdi ayna karşısımda deniyorum hafif kaldırıyorum burun kanatlarım etkileniyo yukarı doğru. yani bana bi foto falan da göstermediler, yani ünlülerin dr ymuş ya bizamanlar ondan burnu havalarda adamın. bide 500tl muayene parası verdim. yani dr da pek güven vermiyo bana açıkcası bişemiyprum ki nasıl bilgi edinilir
evet onur erollla görüştüm. dur ben sana operasyon şeklini atayımOnur erol dur canım o muhtemelen.ünlü bi yer orası çok. Bende o nedenle sana sordum muayene ücretleri yüksek çünkü onların. Burun kanatlarının etkileneceğini sanmam.dudağı alttan asacaklar sa ortadan bende yaptıran mi ki ya dolgu istemiyorum
onur bey dediki kiminde 1yıl kalıcı olur kiminde 5yıl sürer
dolguda veya yağ enjeksiypnunda da öyle yukarı kalkık olsa ben kesin onu yaptırırım onlar da 1yıl gidiyoonur bey dediki kiminde 1yıl kalıcı olur kiminde 5yıl sürer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?