İple yukarı çekme

Deryaderyya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2016
283
170
23
43
Arkadaşlar bir klinikte yüz ovalini belirginleştirmek için iple o bölgeyi yukarıya çekiyorlar ve ip eriyor.şimdi merak ettiğim şu,ben dolgu ya da yağ enjeksiyonu istemiyorum fakat yanağımın ortasından ağız kenarıma hafif bir sarkma var.iple yukarı çekilebilir mi? Böyle bir işlem geçiren var mı?

Çok güzel bir uygulama tavsiye ederim tabiiki yüzünüzde bu işleme uygunsa hiç düşünmeyin derim

Arkadaşlar bi de iple dudak asma var. Ben oneple görüştüm. Kararsızım ama acaba burnumun şekli değişir falan korkuyorum. Dr etkilenmez diyo ama

Arkadaşlar bi de iple dudak asma var. Ben oneple görüştüm. Kararsızım ama acaba burnumun şekli değişir falan korkuyorum. Dr etkilenmez diyo ama
Dolgu yerine bende düşünüyorum aşmayı. Lütfen bilgi alırsanız yazın buraya da

Nedir fiyatı bilgi verebilir misiniz yakınım ben de önem dusunebilirim
4600 dediler dudak asma için. bide asılınca bi gamze oluyomuş kiminde 10 günde kiminde 15günde geçiyomuş.bilmiyorum ben aynada parmağımla hafif kaldırıyorum yukarı burun kanadım da kalkyo. burnumun şeklinin değişmesini istemiyorum. tekrar görüşmeye gitmem lazım ama istanbulda değilim. bi de dr. 77 yaşında emin olamıyorum

Dr onur erol mu kim? Dudağını burnuna asacaklar burun kalkmaz aşağı düşse mantıklı. Doğudan mantıklı bence ne kadar süre o şekilde kalıyormuş

Dolgudan yazacaktım klavye hatasi
yok onu ben de sordum canım burnum aşağı düşermi diye sordum septuma asıyoruz düşmez dedi.ama şimdi ayna karşısımda deniyorum hafif kaldırıyorum burun kanatlarım etkileniyo yukarı doğru. yani bana bi foto falan da göstermediler, yani ünlülerin dr ymuş ya bizamanlar ondan burnu havalarda adamın. bide 500tl muayene parası verdim. yani dr da pek güven vermiyo bana açıkcası bişemiyprum ki nasıl bilgi edinilir

Onur erol dur canım o muhtemelen.ünlü bi yer orası çok. Bende o nedenle sana sordum muayene ücretleri yüksek çünkü onların. Burun kanatlarının etkileneceğini sanmam.dudağı alttan asacaklar sa ortadan bende yaptıran mi ki ya dolgu istemiyorum

evet onur erollla görüştüm. dur ben sana operasyon şeklini atayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…