Ben hep iple aldım bu zamana kadar. ayrıca hiç kuaförede aldırmadım hep kendim aldım.. bekleyipte alırsam 2 hafta sonra çıkmaya başlıor ama beklemeden alırsam ne zamn iki tüy görsem hemen alıyorum..
kızarıklığa gelince bende hiç olmuyor annemdede yarım saat geçmiyor. yani kişiden kişiye değişir bence..
ben de kendim alıyorum iple annem de kendi iple alır gençliğinden beri o öğretti bana bende kendim alıyorum ve sanmıyorum kırdığını kökten alıyor ip çok rahat oluyo 2 dk da bitiyo ne zaman tek bir tüy görsem dalıyorum ipe alıyorum valla kuaföre falan hiç gidemem zaten annem var kuaför gibi kadın kaydirigubbakcemile2 her hafta alırım ben valla hiç beklemem kuaföre de boşuna para harcayamam :umursamaz: ağda kesinlikle önermem çünkü incecik tüyleride alıyor gereksiz yere ve sir ağda benim koltuk altımı çok tahriş etti elimi sürmüyorum sadece bacak için ideal bence hassas bölgelerde önermiyorum özellikle dudak üstünde :umursamaz:ben de hiç kızarıklık olmuyor valla olan arkadaşlarda bebek pudrası sürsün :)))
kızlar ben bu zamana kadar hep iple aldırdım çok memnunum ama kişiden kişiye değişir çünkü kuaförüm genelde ağdayla aldırdıklarını söylüyor daha az acıyormuş ama benim canım tatlı olmasına rağmen çok az acıyor ve ben alışkın olduğum için iple aldırmaya devam edicem. Beyaz tenli olduğum için hemen kızarıyor ama kapatıcı falan sürüyorum zaten hemen geçmiş oluyor... şakkıdı
sir ağda bıyık bölgesinde uzun süre kullanıldığında kararma yapıyor de söylüyor herkes. ip çok rahat hemde tamamıyle en küçük tüyler bile alınmış temizlenmiş oluyor. sir ağdaya göre kızarıklı bence daha az çok çabuk geçiyo zaten oda
Ben de hep iple kendim aliyorum. Memnunum. illa ki kizariyor, ama kisa zamanda geciyor kizariklik.
en son iple aldığımda 1,5 ay gitti.tabi ay takvimine göre aldım.ama ipi kesinlikle öneriyorum.
almadan önce o bölgeyi kolonyalı pamukla siliyorum önce.ciltteki yağı temizliyorum yani.aldıktan sonrada aynı şeyi tekrar yapıyorum.
iple almayı kendi başına deneyerek geliştirebilirsin tatlım.anlatmaya çalışayım biraz.
40 cm lik ipi alıp iki ucunu birleştirip düğüm at.yani elinde ipten bir çember oluştur.
sol elinle ipin düğüm yerini orta parmağınla başparmağının arasında tutarak sabitle.sağ elini halkanın içine geçir ve çevirerek ipin ortasında yaklaşık 1 cm lik burgu oluştur.
sonra iki elini yumruk yap ve baş parmaklarınla işaret parmaklarını açıp bu halkanın içine geçir.ve önce böyle elinde burguyu sağa sola hareket ettirme oyunu oyna :))
elin iyice alışınca o burguyu tüylerin üzerine yerleştir ve oyuna devam et :) bundan sonrası biraz acılı bir oyun olacak :)
bunu ayna karşısında yapma bir süre..görüntü ters olduğu için ellerini rahat hareket ettiremezsin.kafan karışır.
birkaç günde alışır elin.ama sakın pes etme..
mincik birşey için kuaföre gidip sıra beklemeye gerek yok..özellikle acil durumlarda bunu kullanıp beni anarsın :))
vay be çok saol canım ya ne güzel anlatmışsın ((opuyorumnanaktan
sağ elini halkanın içine geçir ve çevirerek ipin ortasında yaklaşık 1 cm lik burgu oluştur.
sonra iki elini yumruk yap ve baş parmaklarınla işaret parmaklarını açıp bu halkanın içine geçir.ve önce böyle elinde burguyu sağa sola hareket ettirme oyunu oyna :))
uygulayabilirsin umarım :)) bu arada yazarken çok hata yapmışım,okuyunca farkettim..kusura bakmazsınız artık ..
sağ elin halkada burgu yapmasın takıldım suan yapmaya calısıyorum =)zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?