Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canim seansa gittinmi hic bende gidiyorum 6.yi aldim sonuc alamiyorum bana jel suruyor birde cihazin derecesi artirilip azaltilabiliyor ten rengine gorede gunesli yarim gunesli gibi secenekler var seninkidemi oyle
Ben ilk seansima girmistim ama jel yoktu evet bolgeye ve kil yapisina gore derece degistiriyorlar benimkide oyle 12 aralikta 2. Seansa giricem bakalim ne olucak
Ben ilk seansima girmistim ama jel yoktu evet bolgeye ve kil yapisina gore derece degistiriyorlar benimkide oyle 12 aralikta 2. Seansa giricem bakalim ne olucak
Benim gittiğim cihazda ipl imiş bunu tabii ben en son öğrendim seanslarım bittikten sonra. Kıllarım 1 ay gibi kısa bir sürede tekrar çıktı seans bittikten sonra. Üstelik önceden genel olarak kıl yapım inceyken şu an simsiyah çıkıyor. Paraya mı yanayım yoksa eskisinden beter bir hal almama mı bilemiyorum. Tüm vücut gitmiştim birde çok pişmanım.