Lazer Epilasyon ıpl lazer epilasyon yaptırıyorum,memnunum,benim gibiler hadi buyurun paylaşalım

vücudunuzdaki kılları herhangi bir şeyle yüzeyden yaksanız ve her ay bunu tekrarlasanız emin olun yaptırdığınız ıpl ile aynı sonucu alırsınız ve işlemi bıraktığınız ve seans yaptırmadan geçecek 3 ayda kıllarınız tamamen geri gelecektir,biz bu cihazlarla 7 yıldır içiçeyiz ve kalıcı sonuç alan tek kişi görmedim,ayda bir işlem devam ettiği için size herşey güzelmiş gibi geliyor işin kandırmacasıda burada gizli ,normalde nd/yag yada alex cihazıyla lazer yaptırdığınızda yani gerçek bir lazerde seans aralığı 2-3 aydır ancak ıpl gibi lazer olmayan teknolojilerde işin foyası ortaya çıkmasın diyerek hastalar maximum 45 günde seansa çağrılır en ufak şikayetinizdede seanslarınıza düzgün devam edilmediği için problem olduğu yalanına başvurulur

kızlar bende lazere gıdıyorum adanada ve memnunum 6 seans oldu ve ucretıher seans 80 ytl ben memnunun valla aynaya bakarken mutluyum artık:)))

açıkçası ıpl bana güven vermiyor.ben de kampanyaya katılıp parayı baştan verenlerdenim.3. seanstan hemen sonra tüm kıllar çıktı,salonu arayıp söylediğimde aman ne güzel bakın uyuyan kıllar uyanmış,şimdi de onları yakacağız o kıllardan da kurtulacaksınız dediler.güler misin ağlar mısın?

ay inanamıyorum ne salakça bir cevap.yalancı sahtekarlar. uyanan kılları yakacaklarmış mıışşşşşşşş....

ben paramın bir kısmını alacağım inşallah bikaç gün içinde.

nefret ediyorum hepsinden.gerçi bendede hata var araştırmadan girdim ıpl e.

ama nasıl güvenmiştim,ohhh ucuza kurtulacam kıldan tüyden diye sevinmiştim.

gamzeler07 artık 3 seans girmişsiniz paranızıda ödemezler ama siz dr.beauty ninde dediği gibi alo184 ü arayıp şikayet edin. meydanı boş bırakmayın.insanların parasını alıp,onları boş vaatlerle kandırıp 3 aylık epilasyon için bi yığın parasını alan bu insanlar resmen dolandırıcılar bence.

Dikkat, yeni çıkan kanun Güzellik salonlarında hem IPL hem de lazeri yasaklıyor, bunlar kapanacağından buralara peşin ödeme yapmayın. Aşağıdaki yazıyı ciddi bir forumdan aldım.
25 Temmuz 2010 tarih ve 27652 no lu Resmi Gazetede yayinlanan İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik'in 12.2. maddesi salonlarda yapilabilecek islemleri siralarken:
12.2- Epilasyon/depilasyon biriminde:
a. Lazer ve foto epilasyon uygulamaları dışındaki yöntemlerle epilasyon ve depilasyon işlemleri.
b. Ağda uygulaması.
diye aciklayarak lazer ve fotoepilasyonun Guzellik Salonlarinda yasak oldugunu cok acik olarak ortaya koymustur.

Malesef arkadaşlar aynı problem bendede var yüzümde istenmeyen kıllar var. birkaç ay öncesi düzenli olarak 7 seans a gittim lazer epilasyona. peşin verdm ücretini birde, hiçbi işe yaramadı tekrar cıkmaya basladı smdi izmirde bitiş garantili bir epilasyon merkezi arıyorum..

ipl illetinden muzdariplerdenim. geçen yıl 6 seanslık pakette indirim diye kakaladılar. para iadesi de yok. 5 seans boyunca hiç bir değişiklik olmadı. son seansı iğneliye çevirttim bari bi faydası olur belki diye... yaptırıyorsun, 3-5 gün sonra dökülmeye başlıyor sonra diğer seansa hepsi geri çıkıyor. e o zaman jiletleyelim, ağdayla alalım, neden üstüne bi ton para verelim? cihazlarını ipl değil de lazer olarak tanıtanlardan da uzak durun. göz göre göre yalan söylüyorlar utanmadan. lazeri yalnızca doktoru olan klinikler kullanabilir. güzellik merkezleri ise ipl'den öteye geçemez. alsanaalsanasmile

Son düzenleme:
Güzellik merkezi diye bir şey kalmadı, ya kapandılar, ya polikliniğe ya da güzellik salonuna döüştürüldüler. Güzellik salonlarında hem lazer hem de ipl yasak ama zaten ipl hiç bir işe yaramıyor, sir ağda niyetine yapılıyor.

dozu kaçla yapıldı?bilmiyorumkismile

ben bu hafta cumartesi ilk seansa gittim genital bölge için çok hassasım dedim peki dedi.Canım öle yanmadı yani kaçla yapıldı dedim 6 dedi her makinanınki farklımı milletin 25 lerde 30 larda yaptırdığı düşünülürse bu çok mu az yoksa makinaların derecelerimi farklı?
Bir dahakine emla krem sür öyle gel dedi,kafam iyice karıştı yha.

kızlar paramın bi kısmını aldım çok şükür.sizede tavsiyem yeni başladıysanız bi şekilde alın paranızı. bence hiç ama hiç değmez geçici epilasyon resmen. ya aylık ağdaya gidin ya da ıpl olmayan lazer için kullanın paranızı...

burdaki yorumlara bakıp bende ıpl kötü sanırdım ama bir tv programında bir doktorun konuşmasını izledim diğer makinalar gibi onunda bir üst modeli çıkıyormuş yani eski ıpl pek sonuç vermiye bilir ama yeni modelleri gayet başarılıymış.canım

ben de lazere yeni başladım ve memnunum. benim doktorum aleksandride (sanırım böyle yazılıyo ) kullanıyo. çok övüyor bunu da.özellikle vücuttaki tüylerde etkili diyor,yüz için biraz daha zaman gerektirebiliyormuş ama.olsun şimdilik bir seans+kontrole girdim.. başlangıcı gayet güzel oldu yani ...:1rolleyes:

başak17 paranı almana çok sevindim,ben uğraşmak istemiyorum. sevimsiz doktorun yüzünü de görmek istemiyorum ,zaten adam almış kızları yanına onları çalıştıryor,kendisi ortalıkta dolaşıyor,bu da ayrı bir sahtekarlık aslında dermatolog değil pratisyen olduğunu düşünüyorum ...

mrb bnde bugun gtmeyı düşünyrm b.köyde bı tıp merkezi ıpl adlı makneden kmsenın memnn kalmadgnı söledım öle bişe yok olmazsa alexnd.. devam ederz dedi ben alexnd.. hrkes memnun diyince tıp merkezi oldgu ıcın rahatım bilgi verirsnz sevnırım banada 800 dediler basta bı mktar nakıt vercem snra k.artna takst yaptrcam acıl cvp beklıorm tıp merkezi olması yada olmaması farkedıomu

Son düzenleme:

bende ipl kampanyasından tüm vücut 90 tl aldm yani agdandan ucuz elit bir bölgede umarım yer de öyledir.. yani benim kalıcı olmamasından şikayetim yok şimdi korktugum ise cildime zarar verirmi ve çok acırmı bahçeşehirde bir yer orda giden varsa acaba k.t.güzellik merkezi diye bana yardımcı olabilirlermi eyvahedigeldismile

kesinlikle katılıyorum lazerden ağzı yanmış biri olarak. şimdi iğneliye gitmeyi düşünüyorum ama ondan da çok korkuyorum. yüzüm kıl doldu resmen allah bana yardımcı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…