vücudunuzdaki kılları herhangi bir şeyle yüzeyden yaksanız ve her ay bunu tekrarlasanız emin olun yaptırdığınız ıpl ile aynı sonucu alırsınız ve işlemi bıraktığınız ve seans yaptırmadan geçecek 3 ayda kıllarınız tamamen geri gelecektir,biz bu cihazlarla 7 yıldır içiçeyiz ve kalıcı sonuç alan tek kişi görmedim,ayda bir işlem devam ettiği için size herşey güzelmiş gibi geliyor işin kandırmacasıda burada gizli ,normalde nd/yag yada alex cihazıyla lazer yaptırdığınızda yani gerçek bir lazerde seans aralığı 2-3 aydır ancak ıpl gibi lazer olmayan teknolojilerde işin foyası ortaya çıkmasın diyerek hastalar maximum 45 günde seansa çağrılır en ufak şikayetinizdede seanslarınıza düzgün devam edilmediği için problem olduğu yalanına başvurulurben ıpl yaptırıyorum diyıpde hayır memnun degılım dıyenı duymadım aradan yıllar gecsede bende yaptıyorum genıtal tum bacak ve koltuk altına cokda memnunum...tabı doktor gulcek nıye kendı kullandıgı aletten yaptıracak tamam alex ıplden daha iyi bu gercek fakat ıplde kotu degıl bence..ben çok memnunum alex se malexsede gecmeyı dusunmedım 3.seansa gıttım 4.seansa gıtcem 22 gun araklırla gıdıyorum cokda guzel ilgilenıyolar pesın 1400 gıdıyorum tekrar soyluyorum cokda memnununm...zemuszemus
Güzellik merkezi diye bir şey kalmadı, ya kapandılar, ya polikliniğe ya da güzellik salonuna döüştürüldüler. Güzellik salonlarında hem lazer hem de ipl yasak ama zaten ipl hiç bir işe yaramıyor, sir ağda niyetine yapılıyor.ipl illetinden muzdariplerdenim. geçen yıl 6 seanslık pakette indirim diye kakaladılar. para iadesi de yok. 5 seans boyunca hiç bir değişiklik olmadı. son seansı iğneliye çevirttim bari bi faydası olur belki diye... yaptırıyorsun, 3-5 gün sonra dökülmeye başlıyor sonra diğer seansa hepsi geri çıkıyor. e o zaman jiletleyelim, ağdayla alalım, neden üstüne bi ton para verelim? cihazlarını ipl değil de lazer olarak tanıtanlardan da uzak durun. göz göre göre yalan söylüyorlar utanmadan. lazeri yalnızca doktoru olan klinikler kullanabilir. güzellik merkezleri ise ipl'den öteye geçemez. alsanaalsanasmile
bu arada acı veriyor evet.
üye olurken 0 acı,0 risk demişlerdi.
anlayamıyorum bu insanlar para için yalan söylüyorlar.
önce jel sürüyorlar uygulanacak bölgeye,sonra atış yapıyorlar.
çabuk bitiyor ama çok acıyor,ben çığlık attım resmen.özellikle genital çok acıdı,nasıl sıktım kendimi.
klava:
Güzellik merkezi diye bir şey kalmadı, ya kapandılar, ya polikliniğe ya da güzellik salonuna döüştürüldüler. Güzellik salonlarında hem lazer hem de ipl yasak ama zaten ipl hiç bir işe yaramıyor, sir ağda niyetine yapılıyor.
bak canım en büyük kazıkları da bitme garantisi vermeleridir..bi kere lazerde bitme die bi garanti olamaz 4 yıldır ben bunun savaşını veriyorum resmen...kıllar sadece %80 90 na varan oranlarda biter...geriye kalanlarda cılızlaşır incelir.........ayrıca bi doktor hiç bi zamn bitme garantisi vermez...bunu ancak işi ticarete döküp insanları sömürmek isteyen bu konuda pek bi vvasfı olmayan bazı estetisyenler lanse eder..bende o yollardan çok geçtimm..bu olanları aklı selim bi doktora anlatınca sadece gülmekle yetindi .....ben nişantaşının en elit yerinde gittim....bana 5 seansta biter dedi 15 seansa vurdu sonra da kılların inatçı inceldi vsvss gibi bahaneler ürettiler emin ol üretecek bahaneleri de çokkk.....sakın bunlara ortama tatlı dillere kanma bunların hepsi düzmece..bak ben ıpl den mağdur olan çok kişi gördüm kendim de dahil ayrıca komşunun kzıında işe yaramış bende yarar tarzında düşünceker de çok yanlış herkesin kıl tüy. hormanal yapı vsvsvsvs birbirinden tamamen farklı onda etki eder sende etmezz ....bak ben çok ciddiyim önerilerimi muhakkak dikkate al derim canm ....sütten ağzın yanmasın seninde yoksaaaaa piyasada ki en berbat alettir pl...iyi araştır ve sana tavsiyem kendini vasıfsız birinin deil konusunda uzman bi doktorn eline emanet et...ve bi hastane ve ya tıp merkezi bünyesinde gir lazer olayınaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?