merhaba arkadaşlar ;
bende yaptırmayı düşünüyorum .adanada yaşıyorum burdada kampanyalar var mesela elime son geçen broşürde tüm vücut bitene kadar 750 tl diyor 1000 tl ye 1500 tl ye yapan yerde var değişiyor..benim gittiğim güzellik merkezindeki kadın tüyleri uyuttuğunu 3 yıl sonra yeniden çıktığının bana dürüstçe söyledi.
ben tüm vücuduma jilet uyguluyorum çünkü acıya hiç gelemiyorum .ve her hafta bununla uğraşmaktan bıktım .yada ayda 1 tüm ağdaya 30-40 tl arası para ödendiğini düşünürsek ve her ayki ağrıyı ( ki bana kalırsa eziyet) yılda 300-500 arası bişey yapıyor e 3 yıl için 1000-1500 tl bence iyi rakam :)) hemde her ay o sıkıntıyı çekmiycez .tabi cilde başka bir zararı varsa o tartışılmalı.
bide yaptıran arkadaşlar acı oluyormu çok acıyormu merak ediyorum tek düşündüren bu.
Merhabalar bende ipl epilasyona gecen ay basladim ve ilk seansta cok memnun kaldim yuzde 40 yakin dokulme var ama herkeste sonuc farkli oluyor tabiki ben guvenilir bi saglik kurulusunda yaptiriyorum
az önce yazdıklarınızı ve cevaplayanları okudum ve bir hekim olarak size söylenenleri dinleyin derim IPL bir lazer değildir ve kalıcılığı yoktur...Bu çok kesin!!!800 lira peşin ödedim.250 nakit,550 kredi kartından tek çekim yaptırdım.
aradım biraz önce,telefonda olmaz burda konuşalım dedi sekreter.
ben sadece 1 seansa girdim.
tek seanslık ücret ne kadarsa alsınlar,kalanını ödesinler dimi?
sonuçta girmeyecem başka seansa,ödemeleri lazım.
ama ödemezlerse paranız yanar derlerse napacam:bbo:
Merhabalar bende ipl epilasyona gecen ay basladim ve ilk seansta cok memnun kaldim yuzde 40 yakin dokulme var ama herkeste sonuc farkli oluyor tabiki ben guvenilir bi saglik kurulusunda yaptiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?