vücudunuzdaki kılları herhangi bir şeyle yüzeyden yaksanız ve her ay bunu tekrarlasanız emin olun yaptırdığınız ıpl ile aynı sonucu alırsınız ve işlemi bıraktığınız ve seans yaptırmadan geçecek 3 ayda kıllarınız tamamen geri gelecektir,biz bu cihazlarla 7 yıldır içiçeyiz ve kalıcı sonuç alan tek kişi görmedim,ayda bir işlem devam ettiği için size herşey güzelmiş gibi geliyor işin kandırmacasıda burada gizli ,normalde nd/yag yada alex cihazıyla lazer yaptırdığınızda yani gerçek bir lazerde seans aralığı 2-3 aydır ancak ıpl gibi lazer olmayan teknolojilerde işin foyası ortaya çıkmasın diyerek hastalar maximum 45 günde seansa çağrılır en ufak şikayetinizdede seanslarınıza düzgün devam edilmediği için problem olduğu yalanına başvurulurben ıpl yaptırıyorum diyıpde hayır memnun degılım dıyenı duymadım aradan yıllar gecsede bende yaptıyorum genıtal tum bacak ve koltuk altına cokda memnunum...tabı doktor gulcek nıye kendı kullandıgı aletten yaptıracak tamam alex ıplden daha iyi bu gercek fakat ıplde kotu degıl bence..ben çok memnunum alex se malexsede gecmeyı dusunmedım 3.seansa gıttım 4.seansa gıtcem 22 gun araklırla gıdıyorum cokda guzel ilgilenıyolar pesın 1400 gıdıyorum tekrar soyluyorum cokda memnununm...zemuszemus